1 381 3

Мигрантската вълна ще удари Румъния

"Готови ли сме да приемем 500 000 мюсюлмани?", пита румънски вестник

Снимка: БТА/АР
Снимка: БТА/АР
Анатоли Стайков

"Готова ли е Румъния да приеме 500 000 мюсюлмани?", пита в заглавие румънският вестник "Гъндул". Изданието допълва, че генерал Сорин Козма - бивш шеф на Главна дирекция за предотвратяване и борба с тероризма в рамките на Румънската разузнавателна служба - е на мнение, че мигрантската вълна ще засегне и северната ни съседка и тя трябва да има готовност за пристигането на половин милион мюсюлмани.

"Мигрантската вълна ще удари и Румъния. Подготвена ли е Румъния да приеме 500 000 мюсюлмани? Говорим за жени, деца, нормални хора, които много са страдали в държавите си. Ще бъдем или няма да бъдем подготвени? Ще трябва да дадем отговор на този проблем", твърди генералът.

"Имаме остър недостиг на работна ръка. В исторически план Румъния не се е сблъсквала с подобно нещо. Готови ли сме да направим промяната?", попита генерал Козма по време на дебат на тема "Глобализация на тероризма".

Румъния


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • копеле
  Отговор
  1 15:10  07.08.17
  Влад Цепеш ги нанизваше на кол мюсюлманите
 • Kcaniba
  Отговор
  2 16:29  07.08.17
  Сега ЕУ и ФАЩ ще наниже потомците на Влад Цепеш...
 • Шпек Салам Народен
  Отговор
  3 17:53  07.08.17
  Дано не ги приемат,че да има къде да емигрираме след време.Като през турско. Засега само те,чехи,поляци и унгарци не сторят джамии.

Напиши коментар:


Публикувай