Last news in Fakti

8 Август, 2017 21:00 1 974 20

Ердоган: Турция е идеал за света

  • турция-
  • идеал-
  • реджеп ердоган

Той обяви, че партията му служи на народа

Ердоган: Турция е идеал за света - 1
Снимка: БТА/AP

„Ние служим на турската нация, не сме й господари.“ Това заяви турският президент Реджеп Ердоган, визирайки управлението на Партия на справедливостта и развитието, съобщи агенция „Анадола“.

Ердоган говори пред граждани в Трабзон.

„През последните 15 години на нашето управление ние се променихме. Днес светът говори за Турция. Ние станахме идеал за останалия свят. Ние увеличихме с три пъти брутният вътрешен продукт на глава от населението. Това говори достатъчно за управлението ни“, заяви Ердоган.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кака Гинка

    12 3 Отговор
    Идеал?! За кой свят - тоя или оня?
  • 2 Kcaniba

    11 5 Отговор
    Това го разправяй в коневръза,за там си идеал със сигурност!Научил си методите на империята на злото!
  • 3 Azazel

    9 6 Отговор
    Да, Реджеп, виждаме, че Мадуро се опита да следва светлия ви пример във Венецуела, Дутерте действа със същия размах във Филипините, а Орбан си е водил записки как се саморазправи със стария си спонсор и приятел - Гюлен и използва същата тактика, за да се саморазправи със стария си спонсор и приятел - Сорос... И, да, светът наистина говори за вас - 28 държави в ЕС ежедневно говорят, че в никакъв случай не трябва да ви допускат в съюза... А, БВП-то ви е на нивото от преди 5 години и върви надолу...
  • 4 THE Black Cat

    10 3 Отговор
    ,,Идеал'' !?!? се бях слушал глупости ама тази направо изби рибата , във въпросната Ви държава е пълно с недомислици , отрицания , и РАСИЗЪМ нещо с което докато не се справите ще гледате ЕВРОПА през ,,крив макарон '' то бива тъпотия ама президент да плещи простотии е меко казано СМЕШНО сори за определението, но си тъп като дъб (българска народна мъдрост )
  • 5 Така е!

    8 2 Отговор
    Този наистина не го слуша главата!
  • 6 ХАСАН

    5 13 Отговор
    Иска да каже че води независима национална политика ..гони своите интереси а не на немски,американски оьигархични групировки

    Коментиран от #7, #8

  • 7 Руски тролак

    13 4 Отговор

    До коментар #6 от "ХАСАН":

    Хасане ако не бяха немските и американските компании Турция щеше да има икономика като на Афганистан.

    Коментиран от #13

  • 8 Antimediator

    8 4 Отговор

    До коментар #6 от "ХАСАН":

    Всички по-грамотни турци са учили в Европа и Америка.
    Не са като тебе учили наизуст Корана на арабски без да знаят нито една дума от него !
    100% съм сигурен , че от теб става идеален комунист и старшина !
    Ти ще си първия дето ще се отречеш от роднините и вярата си , защото някой тъпанар като ердоган ще ти заповяда /_ няма значение дали е Путин, Тодор Живков или някое друго л..но /.
  • 9 Идеал за:

    8 5 Отговор
    Идеал за:
    Най-мразената държава на Балканите, Най-добре гледат в миналото, Най-старателните идиоти, Най-големия световен цирк, Най-добър кандидат за 3-тия свят, Просещи боя си от Европа (когато най-накрая се сдобием с национална политика Султан Реджеп ще се моли страната му да е идеал и за бункери), Най-тъпите изказвания, Най-големите аутисти (очевидно е, защо, но нека Османската Империя да се изкаже след това) и не на последно място:
    Най-големите идеали за идиотите от Сирия и другите Южни съседки на Османската държава, които са чели за последно вестници от преди Първата Световна Война.
    Много се гордея, че Султана е постигнал такива неща, а Императора Меркел се чуди как да го настигне... Даже нямам търпение за великата Османска инвазия през 2030, когато Европа ще е толкова националистическа, че САЩ и световната им политика ще са нищо, че велик Реджеп ще се е самоубил, а империята му (която е постигнала такива велики успехи, като тези по-горе) ще се срине...

    Коментиран от #12

  • 10 Колю

    6 1 Отговор
    Брутния продукт се увеличава и когато главите на населението намалеят. Точно от " работата за народа" който успее да излезе от там , малко по-интелигентен за да чете каквото и да е друго освен корана и взеха да не се връщат. Даже и през отпуските. Видимо е намалял трафика на арбайтери за родината им ,освен този на чужди туристи.
  • 11 ердоган

    3 10 Отговор
    Турция днес е на светлинни години пред половината държави в Европа,но руските и козяшките тролове не спират да плюят,в България ако имахте политик от такава класа сега щяхте да сте Швейцария на балканите,последния ви такъв почина през 1998 г.,и скоро не се очертава да се роди.
  • 12 ХАСАН

    3 7 Отговор

    До коментар #9 от "Идеал за:":

    До да е мразена?! Прадядо ти живееше добре при османлиите..размножаааше се,не воюваше...бокато моя прадядо е трябвало да отбие военна служба...ако не османлиите ами латините или византийците бяха зааьадели Балканите 500години щяха да ти заличат генотипа-като народ..за сведен-е погледни индианците в Сащ..българина сега щеше да живее в резерват

    Коментиран от #15

  • 13 ХАСАН

    4 6 Отговор

    До коментар #7 от "Руски тролак":

    Ако не бяха съветските инвестиции - Кремиковци,Белене Оцк..и много други България щеше да бъде по зле от Албаеия в промиллено отношение..икономиката е относително нещо..
  • 14 гост

    3 2 Отговор
    Човека е психично болен и то не на шега !!!
  • 15 Наско

    4 2 Отговор

    До коментар #12 от "ХАСАН":

    Пра дядовците ни са се били с турската измет.Турчина където е владял го е превърнал в кенеф.Я погледни чехи,унгарци словенци....Имало е там австрийско и германско владичество но са оставили култура.А при нас само са джамии и простотия.И ествствено народите се разбунтуват и се освобождават от тая зараза.Днес на живо гледаме пак турската простотия.През 21 век някакво султанче ще връща пак забрадките и исляма.Колко трябва да е прост народа да му го позволи? Отговора е един много прост - турчин.

    Коментиран от #16, #17, #18

  • 16 koпа

    2 1 Отговор

    До коментар #15 от "Наско":

    Абе с твоето разсъждаване доказваш че си неграмотник ,ама все пак да те попитам,кога беше независимоста 1878 година ,колко години са минали до сега 139 годени,какво направи едно нищо ,я ми кажи колко още години ти трябват за нещо ,най добре да търсеш вина в себе си вмесо от друи да чакаш на готово
  • 17 ХАСАН

    4 2 Отговор

    До коментар #15 от "Наско":

    Иди да видиш Чехия и Унгария...порноиндустрия,*проституция ,упадък на морала...ако в сравнение с тях българката е морална то благодарение именно на турците,турските семейни ценности и морал
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 гост

    4 2 Отговор

    До коментар #18 от "ХАСАН":

    Моя прадядо е плащал данък на / прадядо/ ти фес че си е търкал зъбите с БЪЛГАРСКА храна !!!!! Бил е унижаван и ограбван с измислени от /прадядо/ ти данъци !!!!! И не драскай простотий !!!!

    Коментиран от #20

  • 20 Хасан

    0 0 Отговор

    До коментар #19 от "гост":

    Моя прадядо не е бил Султан ..той също си е плащал данъци...не разбирам какво лошо има в това да си плащаш данъци...и нещо друго моя прадядо пък е трябвал да воюва и да умира за султана и империята а твоя дядо си е живял спокойно с челядта си
Новини по държави: