Last news in Fakti

9 Август, 2017 07:14 2 896 64

НАТО ще прекрати руската намеса в Македония

  • русия-
  • нато-
  • македония

Скопие иска възможно най-бързо членство

НАТО ще прекрати руската намеса в Македония - 1
Снимка: БТА/AP

Новото правителство в Македония все по-усилено ще се бори за членство в НАТО, като така се надява да ограничи руската намеса във вътрешните работи на страната. Това заяви македонският министър на отбраната Радмила Шекеринска, цитирана от Time.mk.

"Външните влияния, относно тази цел не са приятелски и имат негативно влияние. Видяхме изтичания на информация, които показаха, че Русия се опитва да влияе на някои сфери на сигурност в нашия политически живот.

Вярваме, че членството на Македония в НАТО ще сложи край на тези опити, Ние ще повишим нашия бюджет за отбрана. Искаме възможно най-бързо членство. Това е нашата цел", заяви Шекеринска.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Kcaniba

    35 39 Отговор
    От Русия никой добро не е видял!НИКОЙ,само ограбване ,терор,разруха и дрънкане на оръжие,нищо позитивно.......

    Коментиран от #14, #18, #27

  • 2 onq s konq

    25 19 Отговор
    Ще я прекрати НАТО колкото в България,колкото в цяла Европа,...колкото в целия свят.Важното е ДА БЪДЕ ОГРАНИЧЕНА ДО "НЕФАТАЛНА"!
  • 3 Скорпион69

    26 32 Отговор
    Македония е следващият член на НАТО и ЕС!Всяка нормална държава иска да членува в тези структури за да си гарантира своята цялост и икономически просперитет!
  • 4 no name no face no number

    32 23 Отговор
    А намесата на НАТО, кой ще прекрати??? След години хората ще го направят сами.
  • 5 no name no face no number

    34 24 Отговор
    Че от САЩ и НАТО , накой добро видял ли е?

    Коментиран от #9

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Даммммммммм

    21 19 Отговор
    След време тая пача Шекеринска да не бяга от Македония както Сакашвили от Грузия,,,,,, Защото макетата са доста зли и няма да и простят ако ги излъже
  • 8 кроко

    23 21 Отговор
    Публикувано във факти.бг:
    НАТО ще прекрати руската намеса в Македония
    Скопие иска възможно най-бързо членство !
    Мурзилките са опечалени, нервно пушат отстрани и се чудят каква клавиатурна пакост да направят на Америка и Нато !

    Коментиран от #10

  • 9 Да го кажем направо

    29 19 Отговор

    До коментар #5 от "no name no face no number":

    От САЩ сме видели само един кораб със мухлясала гмо царевица-факт.
  • 10 Гоги

    13 18 Отговор

    До коментар #8 от "кроко":

    Никой от нищо не е шокиран-нито ние,нито Македония или Ч.Гора са някакъв фактор в Алианса. По скоро трябва да се радваме че ще разделим кютека със макетата при евентуален военен конфликт-нищо друго.

    Коментиран от #12, #16

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Kcaniba

    14 6 Отговор

    До коментар #10 от "Гоги":

    С кой ще се биеш бре...

    Коментиран от #15

  • 13 no name no face no number

    20 13 Отговор
    Корабите всъщност бяха 2, но това не променя фактите. Царевицата беше мухлясала. Тези така помагат. И освен лошо друго не сме видели от тия тулупи.
  • 14 Kcaniba

    19 12 Отговор

    До коментар #1 от "Kcaniba":

    То вие неоосманистите от козяк, какво дв кажите, нали сте за джихада!!!
    Русия газии!!!
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 кроко

    21 17 Отговор

    До коментар #10 от "Гоги":

    Фактор не фактор, бла, бла, бла... Като не сме фактор защо руснаците рипаха като ужилени когато Черна Гора влизаше в НАТО ? Даже преврат се опитаха да им спретнат, но не станааааа !

    Коментиран от #19, #20

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Фриман

    18 12 Отговор

    До коментар #1 от "Kcaniba":

    Стига си писал глупости! Сидят си вкъщи и на никой не напад, единствен уонфликт е в Сирия и то само заради твоите работодатели. Виж Иран, Ирак, Ливия, Вьетнам, Северна Корея, знаеш ли защо имаха войни там? Май според теб пак руснаци са виновни.
  • 19 Хаахххххааааааа

    20 13 Отговор

    До коментар #16 от "кроко":

    Хааахаа преврат се опитали..абе вие козяците сте много първосигнални бе..Мислиш ли че ако Русия е решила наистина да прави преврат нещо ще я спре.?.. И къде отидоха уж арестуваните превратажии..нещо май се оказа пълен блъф..Ейй ма наивници имало още бе

    Коментиран от #25

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 no name no face no number

    17 10 Отговор
    И да пишете минуси за корабите с царевица нищо няма да промените. Истината обикновено е една.
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 кроко

    13 6 Отговор

    До коментар #19 от "Хаахххххааааааа":

    В затвора са всички, ако не бяха да ги вкарат там на време, можеше и да успеят, искаха даже и премиера на Ч. Г. да затрият, долните превратаджии.
  • 26 Kcaniba

    13 3 Отговор

    До коментар #22 от "Kcaniba":

    Мужици има всекви, като и кравари има всекви, но нашата нещастна тролня е еднаква - мери ги, чуждите, за своята уста!!!

    Коментиран от #28

  • 27 Знаещ

    15 11 Отговор

    До коментар #1 от "Kcaniba":

    Ако имаш поне малко акъл ще знаеш, че новото македонско правителство даде всички важни министерства на албанците т.е. на мюсулманите. Приеха албанския език за официален и сега могат да си говорят на албански в парламента и на християните ще им трябва преводач. А най-интересното е, кой най-официално се бърка в Македония и на какво основание? Оказа се че не са руснаците, а американците. Американците организират протестите за свалянето на предишното правителство, защото белите имат наглоста да изтикат албанците от управлението на страната и да управляват без мюсулманите като още по-странно е, че тази загриженост започва след като Македония дава съгласие за турски поток и негодува за санкциите срещу Русия : "Многохилядният марш „За единството на Македония“ в Скопие беше отговор на славянското етническо мнозинство в страната на опитите да се посее хаос в републиката чрез разиграването на албанската карта............
    Характерна особеност на тази ситуация беше подкрепата за антиправителствените протести от страна на посланика на САЩ в Македония Джес Бейли и представителя на ЕС Айво Орав. И двамата посетиха местния „майдан"...". Та искам да попитам нашите сороски тролове, ако утре в България под диктовката на САЩ турците получат всички важни министерства и прокарат турския език за официален наравно с българския пак ли ще възхваляват политиката на САЩ? Нас не ни се случи това защото си избираме управници, които нямат собствено мнение и изпълняват западните интерес

    Коментиран от #29, #58

  • 28 Kcaniba

    12 11 Отговор

    До коментар #26 от "Kcaniba":

    Живейте си крепостни мужици,живот в който бояришинката е цел и лукс,не мерси, стойте си в землянките и се радвайте на лосионите !

    Коментиран от #31

  • 29 Kcaniba

    10 9 Отговор

    До коментар #27 от "Знаещ":

    опорните точки не вървят тука бре,не се ли усещате,аааа в шамок ли сте нон стоп,24/7 ха ха ха ..наздраве

    Коментиран от #57

  • 30 гост

    9 9 Отговор
    ? "Всяка нормална държава иска да членува в тези структури за да си гарантира своята цялост и икономически просперитет" ??? Какви са тия заучени кухи фрази, които не издържат на никаква статистика? Безпаметни и промити люде. Затова ще изчезнем като народ и държава.

    Коментиран от #32

  • 31 Знаещ

    15 8 Отговор

    До коментар #28 от "Kcaniba":

    Аз както се вижда по айпито ми ти пиша от Испания. Тук си почивам вече повече от месец, и не пия боряшки или други подобни глупости. Аз оцених политиката на Путин и на Орбан точно защото обикалям много по Европа. Работата ми позволява да работя по телефона и от таблета като ми стига да имам надежден интернет. Така, че не се налага да стоя непрекъснато в България. Само, че обикаляйки виждам в какво се превръщат много от европейските градове под ръководството на Меркел и Щатите, и повярвах, че наистина има план за унищожаването на белите. Тъпотиите, че приемаме бежанци заради Асад отдавна не вървят. Над 80 процента от бежанците са иракчани, авганистанци, мароканци, а също и всякакви чернилки от къде ли не. Париж, Брюксел, Марсилия и много други европейски градове се превръщат в кочини. Дори и любимата ми Италия започва да се задъхва от тези навлеци, но там слава Богу положението все още не е трагично. Така, че спри да пишеш тъпотии без да си видял как е в Европа. Направи една обиколка и ще разбереш колко си заблуден. Отделно ние от мноооого години сме изцяло европейски и анти руски ориентирани. Налагаме санкции, спираме тръбите им и какво ли още не, и въпреки това хората бягат от България и циганите живеят безнаказано. За това не ти е виновен Путин и въпреки това се събуждаш с неговото име. Шантава работа.

    Коментиран от #33, #34

  • 32 Знаещ

    11 11 Отговор

    До коментар #30 от "гост":

    Много добър въпрос. Защо изчезваме след като сме в ЕС и НАТО, и се придържаме изцяло към европейската политика? Правителството ни е антируско настроено. Спряхме южен поток. Наложихме санкции на Русия. Защо сме толкова зле тогава? Отговори моля те.

    Коментиран от #40

  • 33 Знаещ

    5 0 Отговор

    До коментар #31 от "Знаещ":

    афганистанци*
  • 34 кроко

    12 11 Отговор

    До коментар #31 от "Знаещ":

    А бре, троле, ти за какво си отишъл в Испания да почиваш или да тролиш ?? Явно те души яко жабата за дето Македония ще влиза в НАТО и ЕС ! Проклетите македонци и в Испания не те оставят на спокойствие, дрънкай си там лосиончето и не им бери грижа, понеже твоите напъни и фермани дет ги пишеш тук няма да помогнат. Ако ще и на корем да се въртиш, макеата ке бъдат у НАТО и ЕС, а вие мурзилките ке се пукате и зеленеете от яд.

    Коментиран от #35

  • 35 Знаещ

    11 10 Отговор

    До коментар #34 от "кроко":

    Аз на македонците им бера грижата защото ме е яд, че се предадоха на албанците. Иначе нека си влизат където искат. Тяхна си работа. Англичаните се погрижиха след Освобождението ни "македонците" да не са в границата на България и да не са наша работа при положение, че всички знаем за Охрид и Кирил и Методий.

    Коментиран от #39

  • 36 Киро

    10 12 Отговор
    Стига ни тая помощ от НАТО, да държи мръсните пипала на Рашастан навън!

    Цяла Източна и Централна Европа видя какво е "приятелството" на Масква - каишка на врата и източване на каквото може!

    Таварищи, защо ВСИЧКИ държави от Източна и Централна Европа показаха среден пръст на калната дупка (бивша Империя на злото) и поеха по пътя на НАТО и ЕС?

    Защо?

    Коментиран от #37

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Наивно

    9 8 Отговор
    България вече 15 години е в НАТО и 10 в ЕС и влиянието на Русия и месенето й във всички сфери е в пълна сила. Зависи от продажните партийци. Атака се финансира напълно от Русия, другите Патриоти също, БСП е основана в Сибир, ГЕРБ е произлязла от Бузлуджа. Много е объркано

    Коментиран от #53

  • 39 кроко

    12 9 Отговор

    До коментар #35 от "Знаещ":

    А защо не споменаваш и руснаците, дето се погрижиха Македония да не е в границите на България, а в тези на Югославия ??

    Коментиран от #46, #50

  • 40 Скорпион69

    7 11 Отговор

    До коментар #32 от "Знаещ":

    Русия преди 135 години няма нищо общо с Русия сега… Отделно – мотивите да ни „освободят“ са доста странни, за който има акъл да чете и да мисли сам, а не каквото му пее радиоточката… Трето – Русия беше тази, която беше против Съединението, Русия откъсна Македония и я подари на сърбите, Русия си водеше не знам си колко руско-турски войни без да се сети за нас и чак когато от гадната антибългарска Англия са драснали едни неща на султана в подкрепа на България (четете малко за репортажите на Макгахан), а той им казал да си гледат работата, чак тогава руснаците са се „сетили“ че могат да ни „освободят“ преди да сме попаднали под западно влияние… Споменете си и думите на един българин – Левски му викали навремето (това специално да патриотите, дето много обичат Русия – даже повече от България), и думите му за руския ботуш…

    Коментиран от #49, #51

  • 41 Kcaniba

    9 7 Отговор
    Е, доживяхме…
    Габон и Ботсвана изпривариха Русия по брутен вътрешен продукт на глава от населението.

    Политическият и икономически гений на Путин и чекистите, обсебили икономиката на Русия дават видими резултати.
    Така е, когато си обвързал икономиката си с примитивен износ на нефт, газ и други полезни изкопаеми. Всъщност 95 % от БВП на Русия се формира от добив на суровини и само 5% е от промишлено производство, вкл. оръжейно. Русия заема 1/6 от сухоземната територия , но само 2 % от световното население и всъщност се явява най-големият експлоататор на подземни суровини, като добива над 30% от суровините в съвременния свят – нефт, газ, въглища, злато, диаманти, дървесина, метални руди и мн. др.
    Въпреки това африканските държави изпревариха по брутен вътрешен продукт на глава от населението Русия и я пратиха от 71-во на 73-то място.
  • 42 Kcaniba

    10 6 Отговор
    Да видим как стоят нещата с окупираните от САЩ, победени и съсипани в края на Втората световна война Германия и Япония. Германия генерира два пъти по-голям брутен вътрешен продукт, а Япония – три пъти по-голям от този на Русия, дори и след катастрофалното земетресение и стотиците милиарди долари щети. Дори и Южна Корея през 2015 г. изпревари Русия по брутен вътрешен продукт.

    Няма смисъл да прилагам сравнение на доходите в тези държави, защото на русофилите ще им избие пяна на устата.
  • 43 Kcaniba

    7 9 Отговор
    през 2014 г. руската Дума прие закон, с който забрани на Росстат , както и на всички медии да обнародват официални статистически данни относно престъпност, бедност, алкохолизъм, болни от СПИН и мн.др. Тези данни ясно показват от какъв паразитен организъм е обхваната империята, която въпреки това продължава да отделя за въоръжаване и силови структури над 1/5 от БВП, за разлика от нормалните държави, които отделят между 2%-4% Ние не бива да се чудим на тези данни, защото примерно при обществените поръчки подкупът масово достига до 50% от стойността на цялата поръчка, а в някои случаи и до 90%. Неслучайно 48 км. Магистрала, построена за игрите в Сочи струваше цели 8 милиарда долара, неслучайно 1 км. газопровод в Русия струва 10 милиона долара, а същият газопровод , продължаващ във Финландия струва само 2 милиона.
  • 44 Kcaniba

    11 7 Отговор
    Най-лошото за нас е, че този паразитен модел на ограбване на национален ресурс пряко влияе на българската икономика и неслучайно България продължава да плаща най-скъпия руски газ, неслучайно има организиран картел при горивата със свръхпечалба на литър от поне 30 ст., неслучайно десетки хиляди българи треперят за жилищата си, заради неплатените сметки за парно. Същото парно, което години наред е непосилно заради същия този най-скъп руски газ. И ние виждаме с очите си как няколко поредни правителства отказват да защитят интересите на България и нейните граждани, оплетени в корупционните схеми на руския империализъм, обсебил вече над 1/3 от икономиката на България.
  • 45 Kcaniba

    9 5 Отговор
    през 2015 г. Русия постави нов рекорд по брой на кандидатстващи за Зелена карта за САЩ, като над четвърт милион руски граждани участваха в лотарията.
  • 46 НАТО ВЕЦ

    6 10 Отговор

    До коментар #39 от "кроко":

    Щото не си наясно с другата страна на "въпроса", за това си мислиш, че СССР ти е виновен. Лоша ти е информацията. Македония нямаше да е част от България, който и да беше победил във ВСВ.
    Но дерзай и си вярвай.

    Иначе, става въпрос за един "газов коридор".
    Дреме им на ФАЩ И НАТО за "македонците".

    Коментиран от #47

  • 47 кроко

    5 5 Отговор

    До коментар #46 от "НАТО ВЕЦ":

    Много даже съм си на ясно по македонския въпрос, за разлика от тебе, ясно ти като в мъгла.

    Коментиран от #48

  • 48 НАТО ВЕЦ

    4 6 Отговор

    До коментар #47 от "кроко":

    Щом си толкоз "наясно", да ми кажеш нещо за плановете на Ванче Михайлов?!

    Коментиран от #55

  • 49 Знаещ

    5 1 Отговор

    До коментар #40 от "Скорпион69":

    "Договорът предвижда създаването на автономно, трибутарно княжество България с християнско правителство и правото да има войска. Окончателните граници на Княжеството трябва да се определят от смесена руско-турска комисия, но размерите на България, определени в общи линии на приложената карта, трябва да служат за основа на окончателното разграничение.

    Територията на България ще обхваща земите от река Дунав по новоустроената сръбска граница и оттам по западната граница на казата Враня до планината Карадаг. Оттам границата ще мине по западните граници на казите Куманово, Кочани, Калканделен до Кораб планина. След това границата се спуска на юг по Черни Дрин и после по западната граница на казите Охрид, Старово и Корча стига до планината Грамос. Оттам границата тръгва на изток през Костурското езеро, стига до река Мъгленица и се спуска до Солунския залив. Границата заобикаля Солун и през Бешичкото езеро излиза на Орфанския залив. От Буругьол границата извива на север към Родопите до Чепеларе, откъдето завива на изток и се спуска по Арда, после минава през Източна Тракия до Черно море, като оставя Одрин в Османската империя, а Лозенград, Люлебургас и Малко Търново – в България. Границата напуска морския бряг при Мангалия и през Добруджа излиза на Дунава при Расово (Член 6)."
  • 50 Знаещ

    5 2 Отговор

    До коментар #39 от "кроко":

    А защо не кажеш, че това се случва след като България и Хитлер са съюзници срещу Русия?
  • 51 Знаещ

    6 3 Отговор

    До коментар #40 от "Скорпион69":

    "С подписването на Санстефанския предварителен мирен договор Османската империя приема исканията на Русия, съдържащи се в него. Въпреки това обаче Високата порта е била наясно, че договорът е предварителен и условията му ще бъдат преразгледани с участието на останалите Велики сили.

    Първите отзиви от подписания предварителен договор стават ясни, веднага щом той става известен за западните Велики сили. Обединеното кралство и Австро-Унгария се обявяват против него, заявявайки че Русия сама е решила Източния въпрос в своя полза, без да се допита до западните Велики сили.

    Заедно с Обединеното кралство, Италия и Франция се обявяват силно против излаз на България на Бяло море, под претекст че ще бъде използван от Русия, за да окаже влияние над Средиземноморието и морските сили в Европа.[21] Готово да покаже настойчивостта си, Обединеното кралство започва да се готви за война. Започнати са мерки за съставянето на два експедиционни корпуса за военни действия срещу русите и превоз на английски войски от Индия, през Суецкия канал в Средиземно море.[22]"

    Коментиран от #52

  • 52 Знаещ

    5 2 Отговор

    До коментар #51 от "Знаещ":

    P.S. Това показва, че както и преди съм казвал трябва да бъдем ''благодарни'' на англичаните, че се ни помогнали да сме малка страна. а ''гадните'' руснаци са искали: ''Договорът се опитва да създаде голяма славянска държава на Балканите – княжество България би имало площ от около 170 000 кв. км. и би обхващало Видинско, Врачанско, Търновско, Русенско, Силистренско, Варненско, Софийско, Пиротско и Вранско в Поморавието, почти цяла Македония (без най-южните области), части от Косово (Качаник) и Албания (Корчанско), част от Източна Тракия и Южна Добруджа.[20]''

    Коментиран от #54

  • 53 Знаещ

    6 1 Отговор

    До коментар #38 от "Наивно":

    Хайде моля без свободни съчинения. Едно е да се опитва, а съвсем друго е реално да ръководи страната ни. Реално цялата политика на България е антируска и правим всичко което Запада поиска. Няма южен поток има български санкции срещу Русия, има американски бази в България и след цялата ни прозападна политика българите бягат в чужбина, и циганите са недосегаеми. Перата е от месеци в затвора за един шамар, а циганина, който по същото време пукна черепа с кол и едва не уби българин заради опита му да защити 15 годишно момиче го пуснаха на ТРЕТИЯ ДЕН.

    Коментиран от #59

  • 54 Бат Ваню

    2 5 Отговор

    До коментар #52 от "Знаещ":

    ... а.... що не кажеш само след няколко години що ни оставят голи и боси руснаците?.... с капитани биеме сърбите... /Както Симеон ги е наказвал.... ха ха ха....сърбите са ниши ора.../... ама ако беха спечелили и влезли в София ко таа а?...

    Коментиран от #56

  • 55 Дънди

    4 1 Отговор

    До коментар #48 от "НАТО ВЕЦ":

    Е как да ти отговори, като не може! Знаеш ли колко му е мозъкът на един дърт, 6 метров крокодил? Колкото кутрето на ръката ти и с почти същата форма... а този май дори не е от дъртите крокодили хахахах
  • 56 Знаещ

    4 1 Отговор

    До коментар #54 от "Бат Ваню":

    Ти кажи първо защо не се бунтуваш срещу англичаните, че са дали на сърби македонци, гърци и турци огромни български територии, а после през втората световна война избиха с бомби хиляди българи и разрушиха хиляди сгради в София при положение, че няма един изстрел даден от български войник срещу тях.
  • 57 Барчо

    7 1 Отговор

    До коментар #29 от "Kcaniba":

    Ми що има новини на чист турски език по канал 1, държавна телевизия, бе? Първо отдоло имаше субтитри на български, а сега вече и тях ги няма. Аз турски не говоря. И половин час докато траят новините в националната ми телевизия все едно съм в Турция, а не в България!!! Или не е така? Нямало да стане. Ха-ха-ха!!! Не са решили, не е станало. Какво ще направиш да махнат новините на турски език по националната ни телевизия??? Или си съгласен да ги има?
  • 58 Барчо

    7 1 Отговор

    До коментар #27 от "Знаещ":

    Чудя се кой ти слага минуси, след като излагаш само факти. Явно това са американските подлоги. Тях факти не ги интересува. Те работят единствено по "съмнения" и заплата.
  • 59 стоян георгиев

    1 9 Отговор

    До коментар #53 от "Знаещ":

    пак ли се развихри в лъжите си бе НЕзнаещ?перата е на свобода ако тва ти е проблема,а за българските несгоди основния проблем ни е съветската колкониална система.именно та проми мозъка на българина избиваики елита му и налагаики му селските идиоти за такъв ,те подмениха българския ,морал ,икономика и деомграфия.никога през цялото българско съществуване българина не е бил толкова импотентен ,напротив винаги сме имали по-голям ръст от цигани,турци и т.н. до идването на соца със своя социалистически българин.днес постсоциалистическия българин е още по-зле щото е наследил наи-лошите качества на предходния такъв,а именно мързела му и пълната липса на отговорност.само тва е достатъчно да търсим възможно наи-голяма дистанция от наследниците на сср ,които сега имат и мерака да го реанимират.що се отнася до южен поток за които ревеш толкова много ,що не обясни на всички колко е губещ за българия и обслужва само руския икономически интерес ,но не и българския.справка финансовите отчени на орешарски и борисов за разходите и приходите от въпросния поток.

    Коментиран от #60, #61, #62, #63

  • 60 Знаещ

    5 1 Отговор

    До коментар #59 от "стоян георгиев":

    България по социализма нарасна от 7 на 9 милиона, а след 1989 намаля на 7. Много си неук.
  • 61 Знаещ

    4 0 Отговор

    До коментар #59 от "стоян георгиев":

    Нали не бъркаш тази новина с това дали е свободен: ''Петър Низамов – Перата окончателно е оневинен за ареста на мигранти със „свински опашки“.

    Окръжният съд в Бургас днес потвърди решението на първата инстанция, че Низамов е невинен по повдигнатите му обвинения.

    Миналата пролет той извърши граждански арест със „свински опашки“ на мигранти, преминали нелегално българо-турската граница.''
  • 62 Знаещ

    5 1 Отговор

    До коментар #59 от "стоян георгиев":

    ''Борисов: Бяхме лоялни до глупост на ЕС, когато спряхме Южен поток''
  • 63 гост 3

    5 0 Отговор

    До коментар #59 от "стоян георгиев":

    По принцип не пишеш откровени лъжи. Преинчаваш истината, тоест манипулатор си, а не лъжец. Този ти пост обаче съдържа толкова плитки лъжи, особено първата половина, че дори не си струва да ти се отговаря. ИЗЛОЖИ СЕ ЯКО!
  • 64 Наблюдател

    0 1 Отговор
    Комшиите да не си правят илюзии, че НАТО ще ги спаси от руските домогвания. Колкото нас ни спаси. И македонците си имат пета колона. Така че няма и на тях да им е лесно. Без да съм Ванга предричам македонски шлемове ("членове" ако някой не се сеща за какво иде реч), безмислени ядрени централи и т. н.
Новини по държави: