Last news in Fakti

9 Август, 2017 09:10 3 905 4

Така ловят наркобарони в Испания (ВИДЕО)

  • испания-
  • наркобарон-
  • видео

Клип от ареста на лидер на картел от Естония

Така ловят наркобарони в Испания (ВИДЕО) - 1
Снимка: Facebook

Министърът на вътрешните работи Испания публикува видео от ареста на лидера на групировката Кемерово Вячеслав Гулевич, съобщи Postimees.

Става въпрос за съвместна акция на испанската и естонската полиция. Тя цели разбиването на международен наркокартел. Гулевич е бил задържан в южните части на Испания.

В Естония са били задържани още трима членове на групата. Гулевич в момента е в ареста. Съдът в Испания вече е започнал дело.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 MasterBoy

    17 2 Отговор
    Този ли е наркобарон?
    По-скоро някой дребен дилър с който си правят пиар
  • 2 Русенец

    13 4 Отговор
    Слаба работа. Трябва да им пратим бившия главен комисар Калин Георгиев 8протежето на Цв.Цв./, който измисляше онези "страховити" имена на полицейските операции по времето на Борисов 1, от които плащаме огромни обезщетения на арестуваните, а той за награда стана шеф на охраната в банката на жената на Бойко. Това са нашите управници, но тях няма кой да ги арестува. Да поканим испанците у нас, да арестуват цялото правителство и народните представители и така ще си изпълнят плана за 5 години напред.

    Коментиран от #4

  • 3 Барчо

    5 0 Отговор
    Е.ати смешниците! Тия на дилърчетата май са ги кръстили барони за благозвучие или за парадност.
  • 4 Пеньо

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Русенец":

    По-добре да им пратим Урко, носителят на награда за най-умен примат. Така с негова помощ ще си редуцират числения състав на полицията!
Новини по държави: