Last news in Fakti

12 Август, 2017 08:33 3 331 86

Тръмп: Oбмислям евентуални военни действия срещу Венецуела

  • сащ-
  • венецуела-
  • доналд тръмп-
  • николас мадуро

Президентът на САЩ отхвърли молбата на венецуелския си колега Николас Мадуро да разговарят  по телефона 

Тръмп: Oбмислям евентуални военни действия срещу Венецуела - 1
Снимки: БТА/АР

Президентът на САЩ Доналд Тръмп заяви, че обмисля евентуална военна операция срещу Венецуела в отговор на действията на президента Николас Мадуро да консолидира властта си, съобщиха АP и ТАСС.

Разполагаме с много варианти за Венецуела, не изключвам военния вариант, заяви Тръмп пред журналисти в частния си голф клуб в Ню Джърси. Преди това той се срещна там с държавния секретар Рекс Тилърсън, постоянния представител на САЩ Ники Хейли и съветника на Белия дом по въпросите на националната сигурност Хърбърт Р. Макмастър.

Тръмп: Oбмислям евентуални военни действия срещу Венецуела

Правителството на Тръмп вече наложи поредица от санкции срещу Мадуро и няколко десетки бивши и настоящи венецуелски официални представители, припомня АП. Но една военна намеса би означавало изключителна ескалация на ответните мерки на САЩ, отбелязва агенцията.

Президентът на САЩ отхвърли и молбата на венецуелския си колега да разговарят по телефона, съобщи Белият дом в изявление, цитирано от АР и ТАСС.

Мадуро отказа да се вслуша в призивите на САЩ да уважава конституцията на Венецуела, да освободи политическите затворници и да прекрати всички нарушения на правата на човека, се посочва в изявлението. "Вместо това Мадуро избра пътя на диктатурата", отбелязва Белият дом.

Тръмп: Oбмислям евентуални военни действия срещу Венецуела

"САЩ подкрепят народа на Венецуела пред лицето на продължаващото потисничество от страна на режима на Мадуро. Президентът Тръмп с удоволствие ще разговаря с лидера на Венецуела веднага след като там бъде възстановена демокрацията", се казва още в изявлението.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Да го кажем направо

    66 19 Отговор
    Е тия вече тотално се ус..аха...На цял свят му писва от безумците във Вашингтон.Точно заради арогантността-дебелоочието и наглостта на САЩ--хората вече открито симпатизират на лудаци като Ким в С.Корея...

    Коментиран от #2, #4

  • 2 Kcaniba

    18 47 Отговор

    До коментар #1 от "Да го кажем направо":

    Такъв коментар само от коневръза може да излезе и да замърси чата!

    Коментиран от #6, #16, #78

  • 3 no name no face no number

    43 12 Отговор
    Тия се направиха на Господ моделират светйт кокто те искат и знаят Единствено те са правите ангелите та света. Тва е най гнусната държава да мен. Искрено съжалявам обикновените американци, че са допуснали частен финансов резерв и са дали възможност на такива задници да ги управляват.Но мозъците са им промити отдавна. Не виждам надежда там за промяна.
  • 4 психиатър

    14 41 Отговор

    До коментар #1 от "Да го кажем направо":

    Хайде да го кажем направо. Вие платените рубладжии си умирахте от кеф когато избраха Тръмп с руска помощ. Сега май ви смениха опорните точки и почнахте да го плюете. Направо ви съчувствам - това си е чиста шизофрения. Ама за пари какво ли не прави човек.

    Коментиран от #7, #38

  • 5 ьььььььь

    46 9 Отговор
    Чист вид империализъм и военна диктатура над целият свят....--ето това е САЩ...

    Коментиран от #9

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 ттттттттт

    36 6 Отговор

    До коментар #4 от "психиатър":

    еми някои си мислеха че Тръмп ще бъде по-сдържан и умен от бабето Килъри--ама то излезна че той е същият кратундел..
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Бесен Язовец

    39 6 Отговор

    До коментар #5 от "ьььььььь":

    Тръмп са му дали задачка да направи война на всяка цена иначе импичмънт го чака. В.П.Комплекс вече губи търпение и са гитови дори да нападнат и Сан Марино само и само да изтрелят някоя и др. Ракета
  • 10 азчо

    40 8 Отговор
    Тръмп доказа, че в хАмерика е без значение кой ще изберат за президетн. Кукловодите са едни и също, а изборите са само зрелище за пред хората. Тръмп спечели, заради неща, които не изпълни и няма намерение да го прави. Щяха да се разбират с Русия - стана точно обратното. Щяха да изтеглят повечето си войски от базите по света - увеличиха се. Щяха да се изтеглят от Сирия и да спрат да финансират и обучават теросристи - точно обратното стана и дори за малко да запалят нова война с Русия при изстрелването на многото ракети и свалянето на сирийския самолет. Щяха да намалят финансирането на нато, а то стана още по-военизирана структура за изпълнение на краварски поръчки. Изобщо това русо говедо Тръмп не изпълни нищо и си смени мирогледа много бързо. Явно са му подшушнали, че ще свърши, като Кенеди, ако не слуша и той вече е послушко...

    Коментиран от #11

  • 11 Демократ

    7 49 Отговор

    До коментар #10 от "азчо":

    Демокрацията трябва да властва по света хората да могат да живеят нормално както е във всички държави опазили се от червения ботуш.Точно това е правилното решение.Добре че има такива страни като САЩ които се борят срещу диктаторите.

    Коментиран от #12

  • 12 Гост

    33 4 Отговор

    До коментар #11 от "Демократ":

    Тя голяма борба за демокрация пада😂

    Коментиран от #13

  • 13 Демократ

    5 40 Отговор

    До коментар #12 от "Гост":

    Колкото и да се правите на остроумни добре че го има западния свят за да могат роднините ви да ви пращат пари за да живеете нормално в тези бивши руски републики.САЩ и Велика Британия командват света.

    Коментиран от #15, #22

  • 14 onq s konq

    7 27 Отговор
    Тръмп е прав хора, той ако не е Земята ще загине:)

    Коментиран от #18

  • 15 Бесен Язовец

    38 4 Отговор

    До коментар #13 от "Демократ":

    Демокрацията е да можеш да избираш сам а не да ти го налагат а вече на истинските патриьоти САЩ ги нарича Диктатори който не играе по свирката на САЩ е диктатор я се е..и

    Коментиран от #19, #26

  • 16 Знаещ

    19 3 Отговор

    До коментар #2 от "Kcaniba":

    ''Публикувано във факти.бг:
    Над 600 000 бежанци са се върнали в Сирия през първите седем месеца на текущата година, съобщават от Международната организация по миграция (IOM). Тази цифра не е много по-различна от тези за същия период на миналата година, когато в страната са се завърнали 685 000 души.

    Над 65% от бежанците са се върнали в провинция Алепо, след като процеса по възстановяване на мира стана възможен благодарение на пълното освобождаване на провинцията от терористичната групировка Ислямска държава от сирийската армия.''
  • 17 О Фазан

    6 21 Отговор
    Не е лесно да си тъп каскет. Преди няколко месеца Венецуела национализира завод на Форд. И какво се случи 3500 души останаха на улицата ,завода спря да функционира .Поточните линии ,които по принцип струват няколко милиона -могат за скап да ги ползват. И на всичкото отгоре Венецуела ще бъде осъдена за това и ще го плати тоя завод в крайна сметка.Е така се случва с тоя който ламти за чуждо.
  • 18 Скорпион29

    14 2 Отговор

    До коментар #14 от "onq s konq":

    Дамм личиси че безсилието те е завладяло така е срещу не успоримите факти е така

    Коментиран от #23

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Фройд

    28 2 Отговор
    Пълен оксиморон държава която се оправлява от военно промишления коплекс дава пример за демокрация и още по лошо натрапва ти я със заплахи за война и то от един отявлен мъстит експлататор капиталист
  • 21 Бесен Язовец

    26 4 Отговор

    До коментар #19 от "Демократ":

    Ти що си се объркал че изобщо Елинската демокрация изобщо някъде съществува в оригиналния си вид тя дори и в древна Елада не е била такава каквато е замислена .Демокрацията е прах в очите от едрия капитал робите да си мислят че имат избор.демокрацията е такава каквато искат фамилиите Рокфелер.Морган и масонското съсливие.А ти си просто един техен дребен и заменим слуга

    Коментиран от #24, #27

  • 22 Различен

    21 3 Отговор

    До коментар #13 от "Демократ":

    Така е.
    И ние да имахме по 100 хиляди долара заеми на човек, както е във ФАЩ, то и ние щяхме да пращаме пари навсякъде по света и да се правим на велики! Тогава и България ще бъде по-богата и от Кувейт!
  • 23 Киро

    5 20 Отговор

    До коментар #18 от "Скорпион29":

    Какво е Успорими?

    Аааа ти беше онзи неграмотен трол-копейкаджия, дето прави по 3 грешки на ред, сега се сещам!

    Понеже си неграмотен, като пишеш от други имена, много лесно лъсваш!
  • 24 Киро

    6 24 Отговор

    До коментар #21 от "Бесен Язовец":

    Нали, къде-къде е по-хубав строя на олигарсите в калната дупка Рашка, на които в миналото са им казвали крепостници, а сега само името им се е променило.

    Хубаво е сигурно да живееш за бутилката водка в кална дупка, а?

    Затова ли бягат всичките деца на рашастански олигарси и политици към "гнилия" Запад, в който нямало истинска демокрация, а?

    Толкова са ви евтини глупостите копейкаджийски, че ви се смеят даже и гаргите!

    Коментиран от #28, #34

  • 25 Говньо

    1 17 Отговор
    Истински борец против комунизма! Крайно време е от думи да пристъпи към дела и практическа световна ДЕМОКРАТИЗАЦИЯ!
  • 26 Kcaniba

    4 19 Отговор

    До коментар #15 от "Бесен Язовец":

    Там където глупостта е образец,а разумът безумие...там е коневръза!
  • 27 Демократ

    6 25 Отговор

    До коментар #21 от "Бесен Язовец":

    А ти си просто един дребен и заменим слуга на руските олигарси които ти плащат толкова че да имаш пари за хляб за месеца.Тичай при мама пред панелката да направите бурканите че зимата има да мажеш филиите с хляб пред телевизора.

    Коментиран от #29

  • 28 Бесен Язовец

    19 6 Отговор

    До коментар #24 от "Киро":

    Ходят на запад щото няма ред и дисциплина и ку....те са по евтини затова ходят руснаците да ши....т жените на пе....те щото ако източно европ. Не оплождат зап.евгоп.жени ще се обезлюди европа за туй

    Коментиран от #30

  • 29 Бесен Язовец

    25 6 Отговор

    До коментар #27 от "Демократ":

    Ама разбирасе че си правим зимнинка няма алчните капиталисти да ме тровят със Соя,палмово масло,ГМО и си имам къщурка от соца тука в София
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 fobos50

    25 5 Отговор
    кире в кална тупка живееш ти и пукаш шлиокавица.ме4таеш за запада,но с 400лв заплата няма да го видиш.приятелката ми е от владивосток.идея си нямаш как е устроено там!марш в калната си дупка!

    Коментиран от #32, #41

  • 32 Kcaniba

    3 18 Отговор

    До коментар #31 от "fobos50":

    Спирай пиенето бре....
  • 33 Барчо

    18 2 Отговор
    Ами това се очакваше. Те посадиха там чрез службите да се развълнуват, а сега вече ще трябва да завърши мисията на кражбата. Ма да не стане колективо да отговори.
  • 34 Скорпион29

    21 3 Отговор

    До коментар #24 от "Киро":

    И в България има Шведи,Англичани граждани на САЩ това означавали че тука е по добре?

    Коментиран от #42

  • 35 Моисей

    18 2 Отговор
    От 160 държави регистрирани от ООН САЩ е в конфликт с 50 шанса да са први US e 50:1

    Коментиран от #64

  • 36 Гост

    17 2 Отговор
    А Марс кога ще атакуват.
  • 37 no name no face no number

    19 5 Отговор
    След като съсипаха източният свят то друг не остана. Иначе на този див капитализъм там , където с всяка изминала година условията на труд се влошават както и заплащането, а цените растат , Ти това демокрация ли наричаш???
  • 38 педрас

    27 4 Отговор

    До коментар #4 от "психиатър":

    А вие безродниците, дето свенливо гледахте настрани когато под натиска на любимата ви Америка смениха паметника на българските пилоти защитавали София от американските бомбардировки с паметник на загиналите при тези бомбардировки американски пилоти обявявате всеки дръзнал да каже някаква неудобна истина за "платен" и "рубладжия". Не сте ли се замисляли, че освен вас, слугите на Америка има и просто българи, обичащи родината си?
  • 39 antimediator

    4 25 Отговор
    Руските помияри се опитват да ни обясняват какво било демокрация и правила !
    Слаби сте, нямате ресурси , рублата е като тоалетна хартия, русия не може да произведе абсолютно нищо освен препарати за вана !
    Духайте супата !
    Всичките ви съюзници са аут !
    Мадуро, Кастро, Мугабе, Асад, Прасчо ...., всичките квичат в кочината от глад!
    Отчаяно се търсят приятели , няма значение дали са аятоласи, терористи от Хизбула или родоотстъпници от ВМРО-ДПНМ !
    Много е добре ,че московитите паднаха толкова ниско !

    Коментиран от #43

  • 40 xxxх

    25 2 Отговор
    САЩ май пак искат да се спасят от фалит с нова безсмислена война
    Нищо ново под слънцето.
  • 41 Киро

    6 17 Отговор

    До коментар #31 от "fobos50":

    Първо, моето момче, с 400 лева заплата сте тия, дето пригласяте на глупостите на ушанките.

    Няма как образован и успял човек с добри доходи (=добра професия) да се радва на ушанките. Прост факт. Освен, ако не е на руска хранилка някъде, разбира се.

    Второ - аз работя за голяма международна фирма и имам колега от Владивосток, с който сме приятели и ПОВЯРВАЙ знам МНОГО повече от теб за Приморский край!

    Глупостите и лъжите си можеш да ги споделяш другаде, тук няма кой да ти повярва, освен другите тролове-копейкаджии.

    И се научи да пишеш, че си смешен с тая неграмотност!

    Коментиран от #47, #80

  • 42 Киро

    6 15 Отговор

    До коментар #34 от "Скорпион29":

    Такива ушанкаджии, като тебе, където и да идете, ще сте зле!

    И то защото си неук и неграмотен (по правописа ти личи), а щом висиш ежечасово тук, си ясен точно какво "работиш".

    И ако беше пътувал малко извън Белия свят (Запада), щеше да оцениш какво е България и как живеем!

    Сърди се на себе си за лошия си живот, тия, дето сме учили, знаем, работим и се развиваме - ние живеем добре и то в България, не се грижи за нас!

    Коментиран от #45

  • 43 Педрас

    20 3 Отговор

    До коментар #39 от "antimediator":

    Наивно и фанатично е да обявяваш една страна снабдяваща цяла Европа с газ и суровини за страна без ресурси. и доколкото си спомням освен препарати за вана строят и космически станции, май и нашата АЕЦ беше руска... Като говориш за аятоласи и терористи запитвали си се някога кой ги създаде, тях и целия хаос на Изток? Мислиш ли че и ние няма да скоро да станем жертва на агресивната политика САЩ целяща само облаги за големите корпорации, независимо от невинните жертви, разрушения и страдания които причинява по света?

    Коментиран от #44

  • 44 Киро

    4 18 Отговор

    До коментар #43 от "Педрас":

    Наивно е да говориш глупости, без да ги провериш!

    Зависимостта на Европа от Руски газ е 30%!

    А петрол идва отвсякъде!

    А това, че Рашастан има толкова много ресурси не пречи, средната работна заплата да е по-ниска от България, а целия и БВП вече да е по-нисък от Италия!

    Коментиран от #53

  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 киро

    3 18 Отговор

    До коментар #45 от "Скорпион29":

    Споко бе руски цървул,от истината много ви боли.Утрепана е твоята русия.

    Коментиран от #49

  • 47 невярващ на глупаци и смахвалковци

    18 5 Отговор

    До коментар #41 от "Киро":

    Всеки с добро образование и умения е добре навсякъде по света, но позволи ми да се усъмня в твоето, съдейки по невъздържания ти и просташки изказ. Но не всички са "гении" като тебе и щом им експлоатират труда за 400 лв значи са ушанки? Твърде примитивно твърдение за интелекта, който твърдиш че притежаваш...
  • 48 Бесен Язовец

    13 4 Отговор

    До коментар #45 от "Скорпион29":

    Що му се връзваш на тоя? погледниго как пише и ще разбереш каква е суха тояга.

    Коментиран от #50

  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Бесен Язовец

    12 2 Отговор

    До коментар #50 от "киро":

    Ха-ха-ха тояга и нищо повече суха ха- ха

    Коментиран от #52

  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Педрас

    7 4 Отговор

    До коментар #44 от "Киро":

    Нека не разводняваме темата с глупави спорове. Къде в моя пост прочете за зависимост на Европа от руския газ или за БВП?
    Не съм ти чел опорните точки, но е добре да не ми слагаш твои думи в устата.

    Коментиран от #55

  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Бесен Язовец

    15 2 Отговор
    Тръмп стана за смях импичмънът го зове един сериозен човек казва само веднъж и после действа а не сипе заплаха след заплага ще го запомним като най не решителния президент на САЩ пълен провал нулев дипломат а един драскач от Туитър

    Коментиран от #58

  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Бесен Язовец

    9 2 Отговор

    До коментар #58 от "киро":

    Четеш ли Т-О-Я-Г-А

    Коментиран от #61

  • 60 Скорпион29

    8 2 Отговор

    До коментар #58 от "киро":

    Четеш ли S-t-i-c-k ха-ха
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Бесен Язовец

    7 2 Отговор

    До коментар #61 от "киро":

    Eто от тебе не мога да се доредя за тояга Ха-ха
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Педрас

    8 0 Отговор

    До коментар #35 от "Моисей":

    Както е казал Чърчил, американците винаги постъпват правилно...след като са пробвали всичко останало.
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Скорпион29

    7 2 Отговор

    До коментар #65 от "киро":

    Не бе не бе ти си повече и си мераклия

    Коментиран от #70

  • 67 Диди

    2 14 Отговор
    Диктаторите са паразитите не само за собственият си народ,а и за човечеството. До преди дни Мадуро много се переши на Трамп,а сега търси разговори.Усети,че идва краят му.Трамп е прав.

    Коментиран от #69

  • 68 Ярослав Станчев

    12 3 Отговор
    Бозавия малоумник съвсем изперка.Накрая ще се надене на някой голям и корав я руски,я китайски,я северно-корейски или венецуелски.А може и на всичките едновременно.
  • 69 Onq s konq

    3 9 Отговор

    До коментар #67 от "Диди":

    -:Така е Дитка Трамп го срази само с поглед ,/американския модел на демокрация е най добар/:САЩ ще ги окротст всичките Диктатори

    Коментиран от #71

  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 да се вземе предвид

    10 2 Отговор
    Струва ми се че Венецуела ще е новата Куба, след като САЩ ги нападнат и почнат да требят и грабят ще се обърнат за помощ към Русия.

    Коментиран от #73

  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Няма потисничество а е НОВ МАЙДАН

    10 2 Отговор
    ВЕНЕЦУЕЛСА Е СВОБОДНА И СУВЕРЕННА. А ТРЯБВА ДА СТАНЕ КАТО ХАИТИ И ДОМИНИКАНА - ДО СУШКА ОБРАНА, ЗАЩОТО ИМАТ ПЕТРОЛ. САНКЦИИТЕ, НПО, ЛЕГАЛНАТА ОПОЗИЦИЯТА И ФИНАНСИТЕ ОТ ВЪН, СЪЗДАДОХА НЕГОДУВАНИЕТО НА НАРОДА СРЕЩУ НАРОДНАТА ДЕМОКРАЦИЯ. СЕГА ЩЕ ИМ Я ДОКАРАТ СЪЩАТА КАТО В ЛИБИЯ И ИРАК.

    Коментиран от #76

  • 75 Фюрера

    8 1 Отговор
    маъдурчо издъниго тоя тръмпчо булката поспе
  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 БСП

    3 5 Отговор
    Някой ден това ще се случи и на русия.
  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 no name no face no number

    3 1 Отговор
    Тия американци само войни правят, а после дизелите били виновни за глобалното затопляне аре у лево да ни .е...а и еколозите слепи.
  • 80 Знаещ

    6 3 Отговор

    До коментар #41 от "Киро":

    Ти си просто лъжец. Аз имам и добро образование, и доходи далеч по-високи от твоите. Ходил съм в десетки страни по света като в много от тях многократно и определено съм от хората, които знаейки, че ако не бяха руснаците щяхме да сме турска провинция. Това българофобите удобно забравят и плюят срещу освободителите ни. Също така удобно забравят, че англичаните и въобще Запада бяха против след като ни освободиха руснаците да си върнем всички български територии и да станем една голяма православна страна. ''Договорът се опитва да създаде голяма славянска държава на Балканите – княжество България би имало площ от около 170 000 кв. км. и би обхващало Видинско, Врачанско, Търновско, Русенско, Силистренско, Варненско, Софийско, Пиротско и Вранско в Поморавието, почти цяла Македония (без най-южните области), части от Косово (Качаник) и Албания (Корчанско), част от Източна Тракия и Южна Добруджа.[20]''

    Коментиран от #82, #83

  • 81 УЙЧО

    3 1 Отговор
    докога хората ще са зависими от тръмпчо „ Ура атака за родино Всеки има родна Атата
  • 82 Киро

    2 4 Отговор

    До коментар #80 от "Знаещ":

    Личи си по начина по който пишеш че си много начетен и въшлиф с пари. Сигурно си учил в някой московски университет за които западна Европа не иска и да чуе както всички наши инженери през комунизма. И освен да пиете на нещо друго научиха ли ви братушките, защото аз не съм видял кадърен инженер завършил руската школа.
  • 83 Диди

    2 5 Отговор

    До коментар #80 от "Знаещ":

    Българите,които не одобряват политиката на Путин,наричаш българофоби. Това е нахалство.Ти не си учител на нас,за да ни втълпяваш ,,за братската освободителка,до къде щели да бъдат границите на БГ.и т.н...България ще има развитие само с ЕС,не с Русия.
  • 84 Диди

    2 3 Отговор
    Във всяка държава,където на власт е диктатор,народът мизерства,страда.Мадуро ще бъде премахнат от поста си. А Кимчо,няма дълго да управлява.Най много до 5 години ще го свалят,ако преди това не направи война,ненормалникът.
  • 85 стоян георгиев

    2 4 Отговор
    мадуро ще остане скоро без мадури .може да поиска сега да му прати путин самолетоносача ама не е ясно дали кузя може да стигне чак до венецуела.ако вземе да потъне ще трябва да го вадят лошите подобно на курск :)))))))))))))))!тръмпи няма нужда да влиза във венецуела местните ще се оправят с този селтак дето ги мъчи толкова време .
  • 86 ЩОМ ИМАТ ТЕ ПЕТРОЛ

    2 0 Отговор
    НЕМЕДЛЕНО МАЙДАН, ПРЕВРАТ И ДЕРмоКРАЦИЯ. А ПЕТРОЛА В НАШАТА АМЕРИКАХСКА ДЕСТИНАЦИЯ. ЗАТУЙ НИЕ ЖИВЕЕМ НАЙ-ДОБРЕ, ЗАЩОТО САЩ НЕ ГО КРАДЕ А ДОБРОВОЛНО ВСЕКИ ЩЕ СИ ГО НАМ ДАДЕ.