852 4

Сръбски политици искат в ЕС

Демократическата партия поиска да започне дискусия за членството на страната в Европейския съюз

Снимка: Shutterstock
Снимка: Shutterstock
Анатоли Стайков

Демократическата партия на Сърбия призова днес всички политически партии да дадат мнението си за условията на ЕС. Те изразиха увереност, че е дошъл моментът Сърбия да излезе от омагьосания кръг на европейската интеграция и да се посвети на уреждането на собствено общество, освободено от опекунството на Брюксел, съобщи Танюг.

Лидерът на Демократическата партия на Сърбия Милош Йованович смята, че в страната трябва да започне дискусия за Европейския съюз.

Ясно е, че подписването на правно ангажиращо споразумение и признаването на независимостта на Косово не е единственото условие за влизане в ЕС, а става дума и за промяна на политиката към Русия, посочи Йованович.

Сърбия


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • кирил
  Отговор
  1 15:59  13.08.17
  сръбските цървули сакат и тако и вако
 • кроко
  Отговор
  2 20:37  13.08.17
  Русофилите се напрегнаха, най големите уж братя на руснаците са готови да ги предадат !
 • Шаран БГ
  Отговор
  3 21:29  15.08.17
  И как ще стане - нещо не ми е ясно. Хем ще влязат в ЕС - хем ще се освободят от опекунството на Брюксел!? Ще излязат от омагьосания кръг на европейската интеграция и ще уредят собствено общество !? След американо-германските бомбардировки тези комшии съвсем изтрещяха. Ами поогледайте се бе, хора! Ето, маджарите и поляците окончателно излязоха извън опекунството на Брюксел!? Друг е въпроса - работи ли или не ЦРУ ? И какви пари раздава у Сърбия и на кого ? Те това ако се побликува, всичко ще ми стане ясно............
 • Киро
  Отговор
  4 09:58  30.08.17
  Дойде им акъла на Сърбите, видяха че с русия нищо хубаво не ги чака.

Напиши коментар:


Публикувай