15 Август, 2017 14:27 6 330 9

Сталоун: В България има Wi-Fi и при вълците

  • силвестър сталоун-
  • wi-fi-
  • сащ-
  • българия-
  • интернет-
  • вълци-
  • роки-
  • калифорния

Американският актьор е впечатлен от качеството на интернета в България

Сталоун: В България има Wi-Fi и при вълците - 1
Снимка: Instagram

Американският актьор Силвестър Сталоун похвали качеството на безжичния интернет в България, където той е снимал няколко пъти.

„Иронията е, че в България има Wi-Fi, когато си заобиколен от вълци, но не можеш да намериш такъв в Санта Кларита“, заяви любимият актьор на милиони хора по света.

Той се оплака от липсата на Wi-Fi в американския град Санта Кларита, намиращ се в западния щат Калифорния. Именно там той снима сериала This Is Us.

Силвестър Сталоун публикува видео от профила си в Инстаграм, заедно с актрисата Криси Мец. „Това е една от най-големите мистерии на моя живот“, пошегува се холивудската звезда.

Силвестър Сталоун на няколко пъти се е изказвал ласкаво за страната ни. „България е мястото!“, е споделял прочутият американски актьор.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бай Иван

    26 7 Отговор
    Wi-Fi има, пари нема.



    П. П: Аз съм със 100mb/s нет.

    Коментиран от #3

  • 2 Кинаджия

    15 2 Отговор
    Sly не е само актьор , но и сценарист и режисьор !
  • 3 ИНТЕРЕС БЪЛГАРСКИ

    8 9 Отговор

    До коментар #1 от "бай Иван":

    А ми.... хвани се на работа !Не чакай само на пенсията на баба си !!!

    Коментиран от #4

  • 4 бай Иван

    3 1 Отговор

    До коментар #3 от "ИНТЕРЕС БЪЛГАРСКИ":

    Аз тоя коментар го направих за плюсчета, да се правя на интересен, пари си имам.
  • 5 Барчо

    7 2 Отговор
    Почти всички "западни звезди", не само актьори, но и певци, художници и т.н., които обикалят света идват тук като предварително имат негативно мнение за страната ни. То е в следствие на непрекъснатата медийна анти реклама за България. Били сме расисти, неграмотни, м...сари, нямали сме пътища, култура и какви ли не още простотии. Когато дойдат тук обаче, се оказва, че това не само не отговаря на истината, а и в много неща сме оста по-напред. Радвам се когато такива звезди имат смелостта да го признаят и споделят със света. За мен това могат да го направят хора с достойнство и неприкрита искреност. Благодарим ти, Слай! Вече доста хора ще знаят, че България не е дивата Индия.

    Коментиран от #6

  • 6 БАТЕ ЖОРО

    2 2 Отговор

    До коментар #5 от "Барчо":

    извинявам се за намесата, не ми е в стила. но, не разбрах не сме расисти ли, нямаме цигани или пътищата ни са много хубави? къде е дезинформацията?

    Коментиран от #7

  • 7 Барчо

    2 1 Отговор

    До коментар #6 от "БАТЕ ЖОРО":

    Надявам се знаеш значението на думата "расист". Щото ако бяхме расисти в смисъла на думата, то тогава нямаше да има бити българи от цигани, които да не са осъдени, а щеше да има убити цигани, посегнали на българи, които поради липса на свидетели дори не са задържани. Държавата под натиска на българското население щеше да спре кражбата на ток и вода от циганските гета. Циганите щяха да си стоят само в гетата и щяха да се заключват след залез слънце по домовете си, да не срещнат случайно някой българин, който да ги отупа ей така, защото е расист. За расизма може да погледаш по новините какво става в Америка. Имат паметници на генерали от конфедерацията, която е воювала за запазването на робството!!! Самия факт, че ги има тези паметници трябва да ти говори нещо. И виж какво става когато държавата решава да се отърве от тях. Стотици хиляди като общ брой в различни градове са излезнали по улиците с факелни шествия стигнали до размирици искащи паметниците да останат. Това е равностойно на това Германия след Втората световна да сложи паметник на някой от мъжкарите като "Пустинната лисица".
  • 8 Айде бе

    1 0 Отговор
    Май е по-добре, ако все пак бяхме расисти. Може да не е много демократично, но го предпочитам пред това мургавелковците да изнасилват и убиват бабички за по 5 лв и по селата да не е останал жив българин. На където и да се обърнеш - само цигани. В последно време и други черньовци взеха да дохождат, а държавата не взема никакви мерки, щото нали сме демократични и сме по католици от Папата.
  • 9 БолгАрия

    1 0 Отговор
    Да му се неначуди човек, за какво въобще се е върнал в САЩ?!?
    При всичките му пари - тук и интернет и палат и принцеси, че и вълци може ди си отглежда на двора, а той зор та зор да се върне в оная дупка...