16 Август, 2017 21:15 1 251 3

Тръмп закрива бизнес съветите

  • доналд тръмп-
  • бизнес съвети-
  • сащ

Те сами обявиха прекратяване на дейността си

Тръмп закрива бизнес съветите - 1
Снимка: БТА/AP

Членовете на бизнес съвета на президента на САЩ Доналд Тръмп решиха да се разпуснат, преди самият той да обяви прекратяването на работата на групата, съобщи „Бизнес Инсайдер“.

Членовете на Стратегическия политически форум са имали телефонен разговор, с който са обсъдили бъдещето на групата и нейните връзки с Белия дом. Те все пак са решили да сложат край на групата, преди това да бъде обявено от президент в Twitter.

Тръмп вече обяви, че се разграничава от съвета и от производствен съвет.

„Вместо да налагам напрежение върху бизнеса чрез производствения съвет и Стратегическия политически форум, аз прекратявам и двете. Благодаря ви за всичко!“, написа Тръмп в Twitter.

В Стратегическия и политически форум членува едни от най-видните представители на корпорации в САЩ.

Тръмп вече атакува директорите на компании, чието производство е изкарано от САЩ. Това причини и отлив от директори от съветите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Еее

    2 1 Отговор
    Какво става там?

    Коментиран от #2

  • 2 Капиталист

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "Еее":

    Все повече намирисва на революция...
  • 3 Пеньо

    1 2 Отговор
    Дони отново върви след събитията! Дони отново не е в час! Дони отново се опитва да замазва гафовете си! Колкото по-рано се откаже от президентството, толкова по-добре за Америка и света!