18 Август, 2017 01:45 882 0

Опра Уинфри ще сдобрява противници и привърженици на Тръмп

  • опра уинфри-
  • доналд тръмп-
  • сащ

Тя иска да обедини обществото

Опра Уинфри ще сдобрява противници и привърженици на Тръмп - 1
Снимка: БТА/AP

Американската водеща Опра Уинфри обяви, че ще се опита да спомогне за преодоляването на дълбокото разделение в американското общество, появило се след победата на Доналд Тръмп в президентските избори в САЩ, съобщи Vogue.

Отправна точка за проекта на Уинфри са нейни разговори с група жени. Те са се провели няколко седмици след изборите;.

„Погрижих се разговорите да протекат по такъв начин, че да не се политизират. Исках тези жени да разкажат своите истории. И те успяха. Те са от различни социални прослойки. Смятам, че в един момент дори започнаха да си симпатизират. Така се постига напредък“, заяви Уинфри.

В миналото Уинфри не е отхвърляла възможността в определен момент да се кандидатира за президент. Тя е една от най-успешните телевизионни водещи в САЩ.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА