18 Август, 2017 07:16 1 435 3

Взрив в сграда свързан с атентата в Барселона

  • барселона-
  • атентат-
  • ван-
  • тероризъм
Взрив в сграда свързан с атентата в Барселона - 1
Снимка: АР/БТА

Испанската полиция свърза терористичният атентат на една от най-оживените улици в Барселона с взрив в жилищна сграда в Аликанте, съобщи агенция AFP. „Смятаме, че те (бел. ред. терористите) са правили бомба”, съобщи представител на полицията, като добави, че в Аликанте е задържан един от двамата заподозрени за извършване на терористичния атентат.

По-рано се съобщаваше, че взривът в Аликанте е станал в сряда срещу четвъртък. В резултат един човек е загинал, а други 7 са били ранени. Взривът е нанесъл значителни материали щети на съседна сграда.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 1234

    6 1 Отговор
    ВНИМАНИЕ!!! Така няма да стане с тая толерантност и мекушавост към БЕЖАНЦИТЕ! Всички държави от ЕС в които има бежанци да започнат да прибират всички свободно размотаващи се на територията им бежанци и да ги прибират,и установяват кой от къде е,след това да ги товарят на самолети и обратно кой от където е!Не виждате ли,че те са дошли в Европа да я унищожават.Ако имате поне малко ум в главите си ще разберете,че това е организирано преселение с ясна ЦЕЛ: УНИЩОЖАВАНЕТО НА ЕВРОПЕЙСКАТА КУЛТУРА И ЦЕННОСТИ. Това са хора с по ниска култура и НЕ уважаващи нашия начин на живот.С ДВЕ ДУМИ ,ТОВА СА ПРОСТАЦИ КОИТО НИКОГА НЯМА ДА СЕ ВКЛЮЧАТ В СТРЕМЕЖА НИ ЗА СЪЗДАВАНЕТО НА ПО ДОБЪР ЖИВОТ В ЕВРОПА. Те идват с цел да ни унищожават .Ако сега не вземете мерки да ги махнете от цивилизования свят,то той ще бъде УНИЩОЖЕН , жертвите които започнахме да даваме,ще бъдат по вина на политиката която водите!Не виждате ли,че те не се приспособяват към нашия начин на живот.Дори и поколенията родени в Европа са още по опасни за сигурността на Европа.Отворете си очите и вижте какво става.Ти му оказваш помощ,то ти отвръща с терор.Не си правете ИЛЮЗИИ,ЧЕ ТИЯ ХОРА ЩЕ СЕ ИНТЕГРИРАТ С НАС. ТЕ идват за да ни тормозят и убиват,идват да спират развитието на културата ни и начина ни да живот. ОТВОРЕТЕ СИ ОЧИТЕ!
  • 2 Стига права и свободи,има и задължения!!

    3 0 Отговор
    Трябва да има граница,между тези два свята.Единият е във 21 век,а другият в 15век.Имат само благинки от 21 век,благодарение на петрола,иначе друго няма.Произвеждат чаршафи и канчета за нуждите си.Не може да продължава с тази толерантност.Великият Николай Хайтов е казал--Толерантност, в една клетка със диви животни ,е равна на самоубийство!!
  • 3 ИСЛЯМА Е ТЕРОРИЗЪМ

    2 0 Отговор
    Има ли още хора, които да вярват, че исляма е добра и мирна религия? Има ли още заблудени, които да вярват в това. Ето това е исляма, това е истинското му лице. Няма как да е мирен. Исляма е терор и нищо повече. Това са мюсюлманите. Какво заслужават такива изчадия, чиято единствена цел е да сеят смърт в цивилизованите страни ? Заслужават точно това, което са причинили на останалите без капка жал. ЗАЩО ВЕЧНО ХРИСТИЯНИТЕ ТРЯБВА ДА СА ТОЛЕРАНТНИ СПРЯМО ТЕЗИ ИСЛЯМСКИ ТЕРОРИСТИ ? ЗАЩО ВЕЧНО ХРИСТИЯНИТЕ ТРЯБВА ДА ПРОЯВЯВАТ РАЗБИРАНЕ СПРЯМО ТЯХ И ТЕХНИТЕ КУЛТУРНИ ОСОБЕНОСТИ ? КОГА МЮСЮЛМАНИТЕ ЩЕ ЗАПОЧНАТ ДА СЕ СЪОБРАЗЯВАТ С КОРЕННОТО НАСЕЛЕНИЕ НА ДЪРЖАВИТЕ, КОИТО ГИ ПРИЕМАТ И КОГА ЩЕ ЗАПОЧНАТ ДА СПАЗВАТ ЗАКОНИТЕ НА СТРАНИТЕ ??? ОТГОВОРА Е НИКОГА. ТОГАВА, ЗА КАКВО СА НИ ТЕЗИ ??? ДА ВЪРШАТ АТЕНТАТ СЛЕД АТЕНТАТ И ДА УБИВАТ ХОРАТА, КОИТО ГИ ХРАНЯТ, ОБЛИЧАТ И ГРИЖАТ ЗА ТЯХ ЛИ ??? Е АЗ ОТКАЗВАМ ДА СЪМ ТОЛЕРАНТЕН И ЧОВЕЧЕН КЪМ ТЕЗИ ИСЛЯМСКИ ПРЕСТЪПНИЦИ. НЕНАВИЖДАМ ГИ ОТ ДЪНОТО НА ДУШАТА СИ ДА НЕ КАЖА НЯКОЯ ОЩЕ ПО-СИЛНА ДУМА. ВЕДНЪЖ ЗА ВИНАГИ ТРЯБВА ЯСНО И СИЛНО ДА СЕ КАЖЕ ИСЛЯМА Е ТЕРОРИЗЪМ, А МЮСЮЛМАНИТЕ СА ПРЕСТЪПНИЦИ. ТОВА НЕ ГО КАЗВАМ АЗ, ТОВА ГОВОРЯТ ФАКТИТЕ ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ И НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ГО ОСПОРИ. ИМА ЕДНА СТАРА БЪЛГАРСКА ПРИКАЗКА "КОГАТО ФАКТИТЕ ГОВОРЯТ И БОГОВЕТЕ МЪЛЧАТ". ИМА И ОЩЕ ЕДНА СТАРА БЪЛГАРСКА ПРИКАЗКА "КОЙТО СЕЕ ВЕТРОВЕ ЩЕ ЖЪНЕ БУРИ". НЕКА МЮСЮЛМАНИТЕ САМИ СИ НАПРАВЯТ ИЗВОДИТЕ, НО СЕ СЪМНЯВАМ, ЧЕ СА СПОСОБНИ НА ТОВА ТОЕСТ ДА МИСЛЯТ.