Last news in Fakti

18 Август, 2017 10:49 1 977 5

От ЦРУ предупредили Барселона за атаката

  • барселона-
  • атака-
  • цру

Предупреждението дошло преди два месеца

От ЦРУ предупредили Барселона за атаката - 1
Снимка: БТА/AP

От ЦРУ са предупредили властите в Барселона, че има опасност от терористична атака в града, съобщи Fox News.

От американското разузнаване са проследили повтарящите се атаки с превозни средства в цяла Европа. През вчерашния ден 13 души загинаха, след като бус се вряза в група хора в централната улица на Барселона.

Според специален доклад, цитиран от El Periodico, ЦРУ е отправило предупреждение за възможен атентат още преди месеци. Като потенциална цел е била отбелязана туристическата зона Las Ramblas.

През последната година подобни атаки имаше в Ница, Берлин и Лондон. Предупреждението е било отправено точно към полицията в Барселона.

В момента разследването по случая продължава.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ДОЪ

    12 6 Отговор
    Публикувано във факти.бг: От ЦРУ са предупредили властите в Барселона, че има опасност от терористична атака в града, съобщи Fox News. , че нали те са го организирали !!!
  • 2 сноу

    8 3 Отговор
    Правилно..Че то си вековна истина -най-лесно се краде с вътрешен човек.Той знае какво ,как ,къде и т.н.
  • 3 Kcaniba

    5 2 Отговор
    Предупредили са, че техните клетки са се активизирали!!!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Барчо

    3 0 Отговор
    А аз, приятели искам да предупредя, че в циганските квартали от 1989 г насам има гоуем риск да се гепи ток и вода. Оно вече е фуакт, ама оно продъужава. И кво се поучаува? Я предупреждавам, а никой не го интересува!!!!!!
Новини по държави: