18 Август, 2017 20:02 1 536 0

Главният стратег на Тръмп е аут

  • стив банън-
  • сащ-
  • стратег-
  • доналд тръмп-
  • президент

Политически трусове във Вашингтон

Главният стратег на Тръмп е аут - 1
Снимка: БТА/ AP

Главният стратег на американския президент Доналд Тръмп – Стив Банън, напусна поста си, съобщиха „Ню Йорк поуст“ и Си Ен Ен.

Американските издания посочват, че той е подал оставката си, но има и версия, че държавният глава го е накарал да го направи.

Си Ен Би Си припомня, че Стив Банън бе един от хората с най-голям принос за избирането на републиканеца за президент със своите „популистки националистически идеи“.

Стив Банън си навлече гнева по високите политически етажи на Вашингтон с някои свои изказвания. Главният стратег на Тръмп направи и коментар на финансовия климат, посочвайки, че САЩ са в икономическа война с Китай.

През последните седмици Стив Банън се оттегли от светлината на прожекторите, след като бе посочен за виновник за провала на първоначалната забрана за пътувания.

Главният стратег на американския президент нарече крайнодесните в Шарлътсвил „клоуни“, а освен това заяви, че няма военно решение за проблема със Северна Корея.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА