20 Август, 2017 08:12 2 163 12

В Истанбул предотвратиха атентат

  • истанбул-
  • атентат-
  • ислямска държава

Терористите пристигнали нелегално в Турция от сирийския град Ракка

В Истанбул предотвратиха атентат - 1

Полицията в Истанбул е задържала двама джихадисти, предаде АП.

Това е станало при операция в квартала Бейликдюзю по сигнал, че терористи от Ислямска държава готвят атентат. В този район бе арестуван и убиецът от нощния клуб Рейна, който извърши нападението си в новогодишната нощ.

Арестуваните са чужди граждани, но не се съобщава националността им.

При обиска в квартирата им били намерени оръжия - пневматична пушка, пистолети, муниции, така и карта на обекти в Истанбул. Терористите пристигнали нелегално в Турция от сирийския град Ракка.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БОНГО

    3 1 Отговор
    СНИМКАТА КАКВО ОБЩО ИМА СЪС СЛУЧАЯ?

    Коментиран от #8

  • 2 Петко

    3 0 Отговор
    Мани снимката, а представи си само какво ги чака в ареста, пък и въобще после. Там няма хелзински комитет и разни нпо-та.
  • 3 шшш

    8 2 Отговор
    Исляма е мир...няма и ден без тези отрепки да убият някого ,защото те са правоверни, а ни сме грешници.. трябва вече и ни да започнем да им връщаме тъпкано,стига сме правили на хуманисти- тези свине не разбират от дума , а от калашник в г-за..Едно послание от правителство на БГ към всички свинеподобни,които преминават нашите граници че не са добре дошли и че ги чака един вид РАЙСКО МЯСТО ГУАНТАНАМО, тогава ще се замислят дали да идват.Вижте Унгария,мразят я всички изроди от изтока,обаче вече няма мераклии да дойдат при тях.За съжаление при нашите управници няма и един нормален независим, който да тропне по маса в Брюксел,меки китки са...

    Коментиран от #4

  • 4 Дедо Грую

    9 1 Отговор

    До коментар #3 от "шшш":

    Не обиждай прасетата - те са вкусни.Онези са свиски тении и глисти, кратко казано паразити.
  • 5 ХАСАН

    4 3 Отговор
    Ами ако навремето бяха послушали Ердоган да се направи зона в самата Турция ,сега нямаше да има такъв проблем..Всички бежанци щяха да се съберат там и там да се окаже хуманитарна помощ...за всичко е виновен Меркел

    Коментиран от #7

  • 6 ХАСАН

    4 4 Отговор
    Исках да кажа самата Сирия
  • 7 Патриот

    3 3 Отговор

    До коментар #5 от "ХАСАН":

    Хасане, ти защо постоянно пишеш проердогановски простотии в Български форуми? Явно те гложди мисълта в колко задръстено обкръжение живееш..Хасане, Хасане

    Коментиран от #9, #10

  • 8 NEWS Скопје

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "БОНГО":

    Значи, мислиш дека фотографијата нема ништо заедничко со статијата? Ш помисли пак... Да не би да си бил таму и да знаеш што се случило та да размислуваш... Само ти го велам, човек)
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Патриот

    3 2 Отговор

    До коментар #10 от "ХАСАН":

    Хасане, признак на ниска анадолско- арабска псевдокултура е да си даваш мнението без да са те питали, особено по чужди форуми. Явно си изритан от турските форуми, та идваш тука ръсиш не мнение, а пропаганда, но явно нямаш акъл да го осъзнаеш. Не си желан в Българското интернет пространство, явно теб те боли именно 5та точка за малко разговори, но си нежелан. Ходи си пиши в турските форуми, може ердоган да те почерпи с някоя безплатна кола, заради която стояхте по цели нощи "да пазите демокрацията".

    Коментиран от #12

  • 12 ХАСАН

    2 3 Отговор

    До коментар #11 от "Патриот":

    Не мога грамотно да пиша на турски...по добре на български...а какво лошо има в това да се изразя по различни актуални събития...има хора които си подкрепят Путин,други Тръмп а патриотите подкрепят новия лидер на Европа Меркел
Новини по държави: