21 Август, 2017 15:58 1 058 1

Почина още един от ранените в клането в Каталуния

  • барселона-
  • каталуния-
  • жертва-
  • атентат-
  • юнес абуякуб
Почина още един от ранените в клането в Каталуния - 1
Снимки: БТА/АР

Петнадесет станаха жертвите на терористичните нападения в Каталуния, извършени миналия четвъртък. Това съобщи каталунският министър на вътрешните работи Жоаким Форн, предадоха световните агенции.

Петнадесетата жертва е мъж на 34 години, жител на градчето Вилагранда дел Пенедес. Той беше намерен мъртъв с прободна рана в автомобила, който полицията се опита да спре за проверка и който по-късно бе открит близо до Барселона в градчето Сант Жуст Десверн.

Досега полицията не свързваше този инцидент с атентата с микробус в Барселона. Сега се смята, че водачът на микробуса убиец, който избяга от местопрестъплението, е похитил кола, за да напусне бързо района и е убил човека, намиращ се в колата.

Почина още един от ранените в клането в Каталуния

Във връзка с новите разкрития каталунската полиция съобщи чрез Twitter, че издирваният нападател от Барселона - Юнес Абуякуб, е опасен и може би въоръжен, предаде Reuters. Полицията съобщи още, че проверява подозрителен пакет в автобус в Барселона.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Рави

    0 0 Отговор
    Доволен ли си хасанчо?
Новини по държави: