Last news in Fakti

22 Август, 2017 17:45 1 967 3

"Ислямска държава" разполага с противовъздушни ракети

  • ливан-
  • ислямска държава-
  • ракети

Те са били открити в склад на групировката от ливанските сили

"Ислямска държава" разполага с противовъздушни ракети - 1
Снимка: БТА/AP

Военни са открили противовъздушни ракети в склад за оръжие на Ислямска държава, съобщи „Ройтерс“.

Това е станало по време на акцията на ливанските военни срещу терористите от групировката по сирийската граница.

В склада са били открити миномети, тежки картечници, щурмови карабини, гранати, противотанково оръжие, мини, импровизирани експлозиви и муниции.

Ливанските сили вече са установили напредък в региона. Паралелна акция провеждат сирийската армия с групировката „Хизбула“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Kcaniba

    21 3 Отговор
    Защо не пише кой отдел нп цру е доставчика!?!?

    Коментиран от #2

  • 2 арабски селяндур

    5 2 Отговор

    До коментар #1 от "Kcaniba":

    Щото сигурно половината оръжия са български:) От което разбира се България няма да е спечелила нищо. Колкото и да ги наливат тия от ЦРУ с оръжия и друга помощ няма да стане тяхната работа.

    Коментиран от #3

  • 3 стоян георгиев

    2 5 Отговор

    До коментар #2 от "арабски селяндур":

    точно така български оръжия с американска печалба!!!!заводите ни бълват продукция като бесни и продават на цени дето никога не са си мислили че са възможни,но трябва да се реве.та да те питам има ли руски оръжия в сирия?те проблемни ли са?печели ли от тях русия ?мога да ти дам клипове на идил с руски танкове,оръдия,гранатомети,автомати...като част от тях са с доакзан руски произход.с подобни оръжия е въоръжена и хизбула ,имат и иран !!!тва за теб проблем ли е?а дали е толкова голям като това че българското оръжие се продава във въпросната воина?