23 Август, 2017 18:23 1 790 1

"Ислямска държава" убива в Либия

  • либия-
  • ислямска държава-
  • халифа хафтар-
  • джихад

Единадесет души са обезглавени при нападение на джихадисти

"Ислямска държава" убива в Либия - 1
Снимка: БТА/АР

Най-малко девет войници и двама цивилни са били обезглавени при нападение срещу Либийската национална армия на маршал Халифа Хафтар, съобщи неин говорител, цитиран от France 24.

Нападението е приписано на джихадистите от "Ислямска държава", въпреки че до момента никой не е поел отговорност за клането.

Нападението е извършено рано тази сутрин срещу контролен пункт на силите на маршал Хафтар в района на Джуфра, на около 500 км южно от столицата Триполи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Фалшиви новини

    0 0 Отговор
    А беше хубава държава с Кадафи,държеше тези орди в зооградината и Европа беше о.кей, о нали сме за демокрация..За Садам да не говорим..