3 003 10

Феминистка на война в защита на срамните въшки (ВИДЕО)

Фрида Клингберг от години се бори за правата на паразитите и срещу въшкофобията

Анатоли Стайков

Феминистка от Швеция стартира повече от любопитна кампания. Фрида Клингберг от години се бори за правата на срамните въшки и срещу... въшкофобията, съобщава местният канал TV4.

Въпросните паразити са заплашени от изчезване в Европа, твърди притеснената Клингберг. Причината е в добрата хигиена, както и масовото обезкосмяването сред представителите на двата пола.

Фрида обаче не е съгласна. Шведката от месеци набира доброволци, които да отглеждат по тялото си въшки, защото и последните имали права. Според Клингберг трябва да се осигури човешки природен резерват, в които паразитите да могат да живеят необезпокоявани.

Всеки, който има живи въшки на разположение, може да ги изпраща на Фрида.

Швеция


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Bossman
  Отговор
  1 11:31  24.08.17
  На тази и хлопа дъската

  Коментиран от #9

 • Реално
  Отговор
  2 11:33  24.08.17
  Тотално истрещяване...и на тази куковица и на журналистите които ни занимават с нея..Има толкова важни новини по целият свят..
 • шаш
  Отговор
  3 11:41  24.08.17
  Бреййй нашите "зелени" нпо-та, как не са се сетили и те да бранят п.чите въшки? Можеше да вземат няколко милиона и да подгонят к..валъка из страната да не си стриже храстите и да развъжда буби хаха А тая кукувица шведката да вземе и хламидите да добави в соисъка щот , както викаше ония "кучета и котки може, а прасета не може"
 • стар бълхар
  Отговор
  4 12:37  24.08.17
  Е може и да намери някой и друг доброволец да отглежда срамни въшки който да ги прихване по естествен начин! Тъй като са малко капризни може да ги гледа ден два и пак да ходи при тая стрина за нови .... и така докато му писне !!! Намерила си е жената начин да си поживее весело!!!

 • той
  Отговор
  5 12:45  24.08.17
  Незнам дали ви прави впечатление обаче нормалните хора са на изчезване.
 • Стига права и свободи,има и задължения!!
  Отговор
  6 13:18  24.08.17
  Кутията на Пандора е отворена.. Пропагандата на хибрида ТО върви по план.Какво ли още ще видим и чуваме за в бъдеще?
 • Кака Гинка
  Отговор
  7 15:51  24.08.17
  Напоследък слушаме все такива,че и по акъла им ходим и почваме да приемаме всякакви странни закони.Олигофренията се превръща в норма,но заклетите евроатлантици не виждат (или не искат да видят) това и наричат нормалните хора "комунисти","русофили" и не знам още как,само и само да оправдаят наглите извратеняци,защото самите те явно имат полза от това...
 • пешо
  Отговор
  8 16:05  24.08.17
  Ето едно добро поле за изява на веганите :)
 • незнайко
  Отговор
  9 10:09  26.08.17

  До коментар #1 от "Bossman":

  Не на тази хлопа дяската а на автора на статията! Между другото обезкосмяването е характерно за мюсюлманите. Тъй като станаха много в Европа може да "унищожат" горките въшки !
 • епископа
  Отговор
  10 14:20  29.08.17
  Къде забрави глистите...

Напиши коментар:


Публикувай