Last news in Fakti

24 Август, 2017 14:52 10 108 12

Вижте терористите, заснети часове преди клането

  • атентат-
  • испания-
  • барселона-
  • снимки-
  • терористи-
  • заснети-
  • камера-
  • бензиностанция

Тримата мъже пазаруват в бензиностанция

Вижте терористите, заснети часове преди клането - 1
Снимка: БТА/ AP

Трима от терористите, застреляни от полицията в Камбрилс, са заснети от охранителните камери на бензиностанция – часове преди клането в Испания, съобщи каталунското издание „Ара“.

Терористична клетка извърши две атаки на испанска земя през миналата седмица, при които загинаха 15 души, а десетки други бяха ранени. Първо ван се вряза с пешеходци в Барселона, а часове по-късно петима мъже бяха убити в град Камбрилс при подобна атака.

Трима от мъжете са пазарували в бензиностанция часове по-рано. Испанското издание посочва, че в деня на атентата са посети четири пъти този магазин. Те дори се смеят и по нищо не личи, че планират атентат.

Джихадистката групировка „Ислямска държава“ пое отговорност за нападенията в Каталуния. Това бе поредният атентат на европейска земя за последните две години.

Автомобилът на петимата убити мъже в град Камбрилс е бил забелязан в Париж дни по-рано. В дните след атентата стана ясно, че терористичната клетка е планирала още по-мащабен удар, но плановете са се провалили.

Мъжете са планирали да натоварят взривни вещества във ван или камион, с който да извършат атентата. Планът им се проваля, а информация за него беше разпространена от испанските служби.

Вижте терористите, заснети часове преди клането
Снимка: БТА/ AP


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пеньо

    38 1 Отговор
    Сега едвали се смеят в ада!

    Коментиран от #6

  • 2 кобрети

    49 2 Отговор
    Ами като събирате всякаква паплач...така ще е......
  • 3 Грозд

    54 7 Отговор
    Усмихнати момчета, високо образовани, най-вероятно леакри или астрофизици. Вижда се, че бягат от война и са бедни. Сиг са пристигнали като малки деца (момиченца) с майките си, но са станали 25-6 годишни мъже щом са стъпили в Европа.
    Плана за заличаването на бялата раса си върви с бързи темпове. Индия и Китай са вече над 2 милиарда Африка скоро ще ги догони, Америка е вече почти черна, Европа се вижда накъде отива. Русия е последния бастион, те затова са и всички против нея.

    Коментиран от #4, #5

  • 4 Принцът на Ария

    26 4 Отговор

    До коментар #3 от "Грозд":

    Индия е близо 2 милиарда, но това е броят на далитите (цигани), не на белите хора. Ако не си запознат с историята и генетиката, запознай се поне от обща култура - индийците се делят на две основни раси: арийци и дравиди. Арийците обитават северната част на Индия предимно. Сред различните касти (прослойки на обществото) има различен процент арийски гени, като най-голяма концентрация има сред най-висшата каста на духовницуте и интелектуалците - брамините, но те са също така са и най-бедните и най-малобройните. Другите касти надолу притежават по-малък и по-малък процент арийски гени. Като цяло всички средни и висшки касти в Индия се отличават с изключително висок процент на образованост, интелект, морални устои и богата култура, включително силна религиозност. Ако си мислиш, че войната срещу тях вече не е започнала и ТАМ, много се лъжеш. В Шри Ланка има хилади дотук избити като кучета брамини, в Южна Индия, където далитите (циганите) от години се въдят като бълхи и се борят за надмощие отдавна са принудили местните брамини да напуснат и се заселят в Северна Индия.
    Да си го кажем направо - борбата не е просто срещу белите, борбата е срещу АРИЙСКАТА РАСА... Мисля, всеки знае кой я организира, защото техните оръжия - арабите са техни първи братовчеди...
  • 5 Помнещ и знаещ

    15 8 Отговор

    До коментар #3 от "Грозд":

    Пълни глупости!В РФ оглвявана от кръвожадното джудже етническият състав се променя драстично!А иначе си припомни откриването на огромната джамия (от треторазредния разведчик на КГБ в ГДР)насред,,белокаменна"Москва!

    Коментиран от #7

  • 6 Чичу Ади

    10 3 Отговор

    До коментар #1 от "Пеньо":

    Смеят се и още как. Те са постигнали целта си да убият хора. За тези живота не означава нищо, щом Аллах им е обещал в сараите на небето. Ей такива като теб ни докараха на това положение....
  • 7 Знаещ

    16 1 Отговор

    До коментар #5 от "Помнещ и знаещ":

    В Русия е добре, но в някои райони на руската федерация се размножават яко мюслитата. В самата Русия прираста е около нулата, но в чечения и още няколко мюсюлмански района раждат като хлебарки.

    Коментиран от #9

  • 8 Мара

    2 7 Отговор
    Хич не им е до смях сега!Чакат ги по 17 девици и проблемът им е как да се справят с толкова много булки!
  • 9 Можещ

    15 4 Отговор

    До коментар #7 от "Знаещ":

    Ти на Русия недей бра кахър!Гледай България,че циганите се размножават като мишки,пък на българите прираста им е отрицателен!

    Коментиран от #10

  • 10 Знаещ

    14 3 Отговор

    До коментар #9 от "Можещ":

    Аз за Русия се моля да устиска, защото към края на века нашите внуци ще трябва де се изнасят от бъдещата циганско-мюсулманска България и Русия ще е една от възможностите. Много добре знам как се размножават циганите и ми е ясно след 50-60 години какво я чака родината ни. Както виждаш аз правя разлика между Русия и републиките в границата на руската федерация.
  • 11 Молитва

    9 3 Отговор
    Да се молим до 20-30 години да пуснат няколко атомни бомби в азия и африка,иначе краят е ясен.
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по държави: