1 767 9

Бежанци мятаха камъни по италиански полицаи

Напрежение в италианската столица

Снимка: БТА/ AP
Снимка: БТА/ AP
Денис Джамбазов

В италианската столица Рим се стигна до сблъсъци между силите за сигурност и мигранти, съобщи италианската агенция АНСА.

Над 100 бежанци окупираха площад „Пиаца Индипенденца“ в знак на протест срещу италианските власти, които ги изгониха от сграда в столицата.

Мигрантите хвърляха камъни и бутилки по полицейските служители, които от своя страна използваха водни оръдия, за да разпръснат демонстрантите.

По-голямата част от бежанци са от Еритрея. Италианската полиция арестува един от протестиращите, има информация и за пострадали хора.

Снимка: БТА/ AP

Снимка: БТА/ AP

Италия


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Грос
  Отговор
  1 16:39  24.08.17
  Това не са бежанци, а престъпници които са нарушили законите на държавите - минавайки незаконно границите. Мястото им е в затвора, а не в общежитие. Европооо, събуди се!!!!!!!!
 • гост
  Отговор
  2 16:56  24.08.17
  И в Германия има такива окупирани сгради където нито инвеститори, нито местната община може да ги изгони безпроблемно. Те окупират сграда, мизерстват и я превръщат в бунище, полицията е безсилна, защото те се връщат след всеки опит на изселване, а им е забранено да арестуват, нали трябва да са добри с бежанците. Преселниците получават по 600евро на месец срещу подпис и срещу тези пари трябва да живеят нормално, ала те не плащат наеми, продават наркотици и грабят местните граждани, в някои региони е по-зле отколкото у нас и полицията знае, но не вписват престъпленията, за да не изтрещят германците колко зли и диви хора са си поканили. Няма го това по новините, само по малки и независими телевизии или частни видеа.
 • Знаещ
  Отговор
  3 17:36  24.08.17
  И после козяшките тролове се чудят защо не харесвам политиката на Меркел. Мигрантите са гадна напаст. В пъти по-нагли са даже от нашите цигани.
 • lol
  Отговор
  4 18:19  24.08.17
  Мятат камъни по хората в други държави, а не могат да мятат камъни по хората на техните държави, защото ще ги утрепат :) да ги пакетират в кашони и обратно откъдето са дошли :)

 • onq s konq
  Отговор
  5 18:41  24.08.17
  Бежански вариант на "Мятало й Ленче ябълка"
 • гоги
  Отговор
  6 19:11  24.08.17
  Другия път с автомати да ги разпръсват не с водни оръдия
 • Барчо
  Отговор
  7 20:02  24.08.17
  Днес камъни, утре нещо друго. Къде си сега ма, меркел??? Тия камъни са за теб!!! Ти съсипа цела Европа. Погромите, които ще последват ще са по-лоши от война. И всичко това само заради един човек. Явно от германците излизат не само хубави стоки, но и хора, които са способни да унищожават народи.
 • станчо
  Отговор
  8 22:21  24.08.17
  бой бой и пак бой до смърт. ако растрелят 50 60 от тях можеби ще има разлика. и аз съм християнин от мирната религия но съм съгласен на един пълнител в тях.
 • станчо
  Отговор
  9 22:24  24.08.17
  в момента съм в къщата си и от всякъде звущат кючеци от циганите и никой неможе да ги спре. а тези ислямисти кво ще ни правят с децата ни представа си нямате.

Напиши коментар:


Публикувай