2 250 2

Полицейски автомобил прегази пешеходец

Мъжът е загинал на място

Снимка: Shutterstock
Снимка: Shutterstock
Денис Джамбазов

Полицейски автомобил прегази пешеходец в град Брайтън, намиращ се в английското графство Съсекс, съобщиха местните сили за сигурност.

Полицаите са реагирали на повикване близо час след полунощ, когато са ударили мъжа. Той е починал на място, потвърдиха от полицията.

Пътят беше временно затворен, докато се води разследване по случая. Няма информация за възрастта на мъжа, към момента не се разкриват и повече подробности по случая.

Полицията в Брайтън призова всеки, който е станал свидетел на фаталния инцидент, да се се свърже със службите, за да предостави информация.

Великобритания


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • един
  Отговор
  1 07:33  25.08.17
  Аз имам информация- ето, предайте на службите- този мъж е искал да се самоубие, затова като е чул сирените и се е възползвал и се е хвърлил под полицейският автомобил.Полицаите не са могли да направят нищо, те нямат никаква вина, само са си вършили работата. Освен това самоубилият се е нарушил онзи член в закона, според който трябва да се осигури безпрепятствено минаване на автомобил със специален режим на движение, така че застрахователят няма да му изплати абсолютно нищо. А в израз на добра воля към семейството на пострадалият, МВР ще се откаже от правото си да търси компенсация за щетите по колата им от семейството на убития. Така поне е в България, да видим как ще е в Англия.....
 • kak
  Отговор
  2 07:52  25.08.17
  последната информация е че като е чул полицията е побягнал в грешната посока

Напиши коментар:


Публикувай