Last news in Fakti

28 Август, 2017 21:03 1 387 2

Виагра с въздушна поща

  • виагра-
  • противозачатъчни-
  • дрон-
  • аптека-
  • доставка

Дронове ще доставят противозачатъчни хапчета и виагра

Виагра с въздушна поща - 1
Снимка: Shutterstock

След осъществени успешни изпитания управата на британска онлайн аптека планира да използва дронове за доставката на противозачатъчни хапчета и виагра, пише в. Daily Mail.

Собствениците на аптеката МедЕкспрес понастоящем водят преговори с регулаторните органи с надеждата скоро да осъществят замисъла си. "Вярваме, че на хората идеята ще им хареса. Особено полезни можем да бъдем на обитателите на отдалечени райони", казва главният мениджър.

В изпитанията дрон успешно е доставил противозачатъчно хапче в Броудстеърс, Кент, при контролирани условия при температура от 25 градуса Целзий. Тестът отчасти е направен с цел да се провери дали контрацептивът може да бъде доставен, след като е съхраняван при оптимални условия, за да не повлияе температурата върху качеството му.

От онлайн аптеката отбелязват също, че виаграта ще бъде доставяна дискретно на клиентите. Мъжете, поръчали хапчето срещу полова немощ, ще могат да бъдат спокойни, че информацията за необходимостта им от него няма да се "изплъзне" от документите за продажба или банковите сметки.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 бай куй

    1 0 Отговор
    ГЛУПОСТИ. Какво ли не измислят вече , а истината е, че х-йовете измират.... Живи са до 14-15г и после става трагедия... Ни дронове, ни дяволи ще оправят нещата, само хубавият въздух и храна! А те вече са на изчезване...
Новини по държави: