Last news in Fakti

1 Септември, 2017 17:23 2 380 12

Турски топ полицаи бягат в Германия

  • германия-
  • турция-
  • реджеп ердоган-
  • мит-
  • убежище

Високопоставени турски полицейски служители и разузнавачи са поискали убежище във ФРГ

Турски топ полицаи бягат в Германия - 1
Снимка: БТА/АР

Някои високопоставени турски полицейски служители, както и високопоставен служител на турската разузнавателна организация (МИТ) са поискали убежище в Германия, според информация в електронното издание на в."Велт", цитирана от в."Джумхуриет".

Освен това високопоставен турски служител, който е осъществявал координация между Федералната полицейска служба и полицейските структури в Турция, е подал молба за убежище в провинция Хесен, посочва в."Велт", който се позовава на високопоставени представители от сигурността.

Вестникът отбелязва, че заради задължението за защита на личните данни, германското вътрешно министерство не дава информация за тези молби за убежище.

Вестник "Джумхуриет" припомня, че с указ от миналата седмица МИТ беше поставена на подчинение на президентството.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Съгласен

    15 2 Отговор
    Онзи диктатор яко ги тероризира там,ще бягат хората ясно е,да не говорим че имам колеги от турция,дето ги беше страх да си отидат отпуската в страната си заради този откачен,дето му се размина лани...
  • 2 Хасан

    5 16 Отговор
    Не че съм фен на Ердоган но човека каква вина има че печели избори и реферандуми...просто не иска паралелна власт и задкулисие....ако тия дето бягат са без вина защо бягат????!!!

    Коментиран от #8, #11

  • 3 Марио

    12 3 Отговор
    Е са да видим тоя член 5, дето защитава съюзниците от НАТОто како бачка. Сигурен съм, че не е толкова малък и е снабден и с алинеи. Американците отказаха да депортират Гюленчето, въпреки, че съюзническа държава го искаше, за да му предяви обвинения за подготовка на преврат. Сега в друга държава членка на НАТО се крият пак некви подобни и едва ли ще ги депортират. В Гърция също се скриха пилоти, участвали в преврата. Турците пък си летят над Гърция без да и се прави забележка. Ако пък американците смятат, че турците отиват в грешна посока, трябва да има и такъв член, който да ги върне в правилния път на демокрацията, дори със сила. Като извод си мисля, че тоя голем член е на американците, а всички останали членки на НАТО са от другата страна. Честно казано не се чувствам защитен от този съюз, а по-скоро употребен.

    Коментиран от #6

  • 4 Бесен Язовец

    4 2 Отговор
    Всичко живо бяга в Германия в русланистан никой не иска !

    Коментиран от #5

  • 5 Марио

    6 2 Отговор

    До коментар #4 от "Бесен Язовец":

    Ми ако Меркел стане президент на руснаците, може и там да започнат да ходят арабелите. Ще и подсигури жилища и папкане безплатно. Пък да работят руснаците. Сега нали така е в Германията.
  • 6 Хасан

    0 6 Отговор

    До коментар #3 от "Марио":

    Добро утро...най накрая разбра...турците бяха само пехотинци на предната линия на фронта по време на Студената война..
  • 7 БУЛДОЗЕРА

    4 5 Отговор
    Гузен, не гонен бяга. Аз що не бегам? Не му е чиста съвестта, кой знае кви ги е вършел.Забъркал се е с ПКК или с опиатия , но той си знае мошенникът. Чистката трябва да продължи, не само там , ами при нас тук ако има проучване , колко полицаи ще се окажат чисти????? Аз незнам, просто мисля.
  • 8 отегчен

    10 1 Отговор

    До коментар #2 от "Хасан":

    Колега Хасан, ако толкова те радва мустакатия султан, ходи в Турция и поживей известно време пък може и да разбереш някой ден защо бягат !!!

    Коментиран от #10

  • 9 yul

    7 1 Отговор
    Ха ха ха. От турция дори полицаите вече бягат. Явно голяма "демокрация" ги гони.
  • 10 Хасан

    6 11 Отговор

    До коментар #8 от "отегчен":

    Ти живял ли си там??? Според теб защо началник на полиция ще избяга и ще поиска убежище в Германия??той не е политик,не е на изборна длъжност..най много да го уволнят ,но ако има някаква далавера ..да е симпатизирал на религиозна секта_ терористична организация,да я подкрепял..тогава ще бяга
  • 11 Бре

    5 0 Отговор

    До коментар #2 от "Хасан":

    Ти ли не си фен на ердо? ТИ си негов яростен поддръжник.. или да ти цитирам собствените коментари? Заради такива като теб се налага много хора да бягат.. не забравяй, че всички режими си имат край. И в този ден ще ти се потърси отговорност.

    Коментиран от #12

  • 12 Хасан

    1 5 Отговор

    До коментар #11 от "Бре":

    На мен отговорност???какво съм направил?драскам си само..има свобода на словото...или си от стария режим ...който плюе срещу Живков в дранголника
Новини по държави: