2 Септември, 2017 09:09 2 662 23

Моторист спаси мъж от самоубийство (ВИДЕО)

  • моторист-
  • мъж-
  • спаси-
  • русия-
  • самоубийство-
  • герой-
  • видео

Геройска постъпка

Моторист спаси мъж от самоубийство (ВИДЕО) - 1
Стопкадър: Youtube

Руски моторист спаси млад мъж от самоубийство в Русия, съобщиха местните медии. Отчаяният мъж щеше да скочи от надлез, но на помощ му се притече Иван Золотарев.

Докато караше мотоциклета си на магистрала в Московска област, той забеляза мъж, стоящ на ръба на подлеза. След това направи обратен завой и го убеди да не скача.

„Спри, не прави това! Ще поговорим“, заяви героят. Малко по-късно той отиде до депресирания мъж, който наскоро загубил майка си. До тях спря и друг шофьор.

Тримата поговориха, преди да пристигне полицията. Всичко беше заснето от камерата на моториста. Вижте кадрите:


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Марио

    4 25 Отговор
    Това е нагласено , вижте ни какви сме герои
  • 2 Д-р Фройд

    3 15 Отговор
    Че той руснака дето щеше уж да скача е дрогиран.

    Коментиран от #14

  • 3 Фриман

    17 0 Отговор
    Не изглежда нагласено. Явно човекът е с проблеми в развитието или инаалидност. В такъв случай ми е ясно, защо иска да скочи. Загуби единствен човек,който го е обичал и остана сам. Бащата най-вероятно ги е изоставил преди той да порасне, щом разбра какъв ще бъде и негова майка го теглеше, щом я не стана и той няма голям избор. Самг силни хора излизат от такава ситуация. А на момчето браво,спаси живота. Такива хора ни трябват по света! Понякога един разговор може да преобърне всичко.

    Коментиран от #5

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Бесен Язовец

    5 20 Отговор

    До коментар #3 от "Фриман":

    Постановка е, героя е рокер-пацреот от нощните вълци, вчера е публикувано в тубата и днес от заранка, във Факти бг да са радват рушнячиата..
  • 6 Д-р Фройд

    3 10 Отговор

    До коментар #4 от "Hilari":

    Същите сме като вас, руснаците ! Ми една кръв сме какво сега да направим ?

    Коментиран от #8

  • 7 вярващ в доброто

    10 0 Отговор
    Всеки си има трудните моменти в живота и даже една дума от непознат в този момент може да ти помогне. Четете внимателно, че този човек е загубил майка си наскоро. Само че много от нас сега ще обясняват как е нагласено, бил пиян или дрогиран и всякакви такива глупости, и още по-лошого е че в такава ситуация даже няма да спрат. Не ми се мисли ако трябва да влязат в горяща къща или във вълните за непознат дали ще го направят.

    Коментиран от #9

  • 8 Източноправославен

    17 0 Отговор

    До коментар #6 от "Д-р Фройд":

    Този е руснак, а какво ще кажеш за българина, който се удави в Англия за да спаси давещ се човек? Радвам се че сме от една кръв щом има такива примери като този българин и този руснак.

    Коментиран от #10

  • 9 Бесен Язовец

    4 15 Отговор

    До коментар #7 от "вярващ в доброто":

    Я стига си ревал, вчера в света, хиляди и хиляди хора са изгубили майките си, но само дрогирания руснак е тръгнал да скача от подлеза, само и само, рокера да стане герой ! Представям си какви л.й .а за тъпите американци, щяхте да ядете тука русофилите, ако това се беше случило нейде в Америка.
  • 10 Д-р Фройд

    4 10 Отговор

    До коментар #8 от "Източноправославен":

    Радвай се аз също се радвам ! Но на тебе хубавао ли ти става когато някакъв руски идиот влязъл тук във български сайт и плюе по нас българите, като някоя камила ?
  • 11 Бесен Язовец

    5 12 Отговор
    Тук във Факти бг. по оня ден имаше новина за гибелта на шестчленно семейство, отнесено от пороя в град Хюстън ! А някакъв пярнат русофил , дори беше написал, че му е радостно даже ! Такива ли са нашите източно православни ценности ?

    Коментиран от #12

  • 12 Източноправославен

    10 1 Отговор

    До коментар #11 от "Бесен Язовец":

    Ако някой е написал, че се радва за гибелта на шест човека при бедствие независимо дали са американци, руснаци или други това е нечовешко. Американците имат много качествен филм по темата "Предай нататък" и там е нагласено защото е филм, а тук този руснак осъществи замисъла на филма реално,но нали е руснак защо да не го пооплюем.

    Коментиран от #13

  • 13 кроко

    3 9 Отговор

    До коментар #12 от "Източноправославен":

    Значи по източноправославна традиция, американците може да ги плюем, а русняците не бива !? А какво ще кажеш за коментар № 4 , който ни беше оплюл нас българите от главата до петите, това също ли по каноните на източноправославата църква ? Оплюй значи брат си, че да те обича, така ли !?
  • 14 Kcaniba

    12 3 Отговор

    До коментар #2 от "Д-р Фройд":

    Тук някакви дрогирани коментарии, изпаднали в хейтстващ екстаз диванни герои.
    Браво на руския моторист!!
    Днес е лесно да подминеш цинично човек в нужда, да се притечеш на помощ, да бъдеш милосърден е трудно, в наш егоистичен, изкривен свят!! !
    Браво на байкера и на хиляди милосърдни руски воини в Сирия, доброволците в Донбас!!
    С това Русия винаги е печелила, печели и пак ще спечели!!!

    Коментиран от #15

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Зенгър

    10 5 Отговор
    Аз съм на половин българин, майка ми е от близка до нас държава. Половината от живота съм си прекарал там, другата половина в България. Моите лични наблюдения са, че българите сме алчни, долни, завистливи и много, много страхливи. Никаква чест, достойнство и мъжество няма в българина. Сърдете се колкото искате, истината е такава. Дерзайте.

    Коментиран от #23

  • 20 БЪЛГАРИН

    9 4 Отговор
    Браво на тези хора, особено на моториста, че при тази бързина някак е успял да го забележи и на другия, че също дойде. Добре е, че все още има хора, които не са безразлични, защото всички знаем БЕЗРАЗЛИЧИЕТО УБИВА НАЙ-МНОГО ХОРА...
    Не се обиждайте на руснаци и българи на такива и онакива, човекът или е ЧОВЕК ИЛИ НЕ, те са били човечни и спасиха това момче, никой не знае какво може да му поднесе животът и дали няма да стигне до същото това отчаяние, затова не съдете иначе ще привлечете същото в живота си и ще бъдете тествани при същите обстоятелства. Момчето изглежда много стреснато, но може и да е приел нещо за да се упои и по-лесно да се самоубие...
  • 21 Бесен Язовец onq s konq кроко

    3 4 Отговор
    Са безмозъчни до един (да лекуваме дрогираните). Само така ще се оправи държавата ни.
  • 22 Карпет

    4 4 Отговор
    Страхотен подвиг на моториста. Неграмотни словореди от почти всички писатели тук. Как сте завършили гимназия или не сте? По милост среден 3 са писали учителите, едно време.
  • 23 Бесен Язовец

    1 7 Отговор

    До коментар #19 от "Зенгър":

    А аз съм на половина русский, баща ми е руснак, а майка ми българка, по вечето от живота си съм го прекарал в Русия, според мен ние руснаците сме си алчни завистници и вечно недоволни комплексаои, които за всичко не хубаво което става в нашата държава обвиняваме вечно гниещия западния свят !Като почнем от Никсън и свършем с Обама-чмо и Трамп-злой, а Америка проклета. Ако щете се обиждайте руснаци, ако щете дерзайте, все ми е през маткапа, защото това си е самата истина
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания