1 056 8

Десетки джихадисти са влезли в Германия като бежанци

Риск за сигурността в Германия

Снимка: БТА/ AP
Снимка: БТА/ AP
Денис Джамбазов

Близо 60 бойци на ислямистка групировка са влезли в Германия като кандидати за убежище, разкри „Шпигел“. Според изданието те са участвали в избиване на цивилни и военни в Сирия.

Немските сили за сигурност са се добрали до информация, че екстремисти са влезли на тяхна земя като бежанци. Те са се сражавали в редиците на Свободната сирийска армия, а след това са се врекли във вярност на фронта „Нусра“.

Тайните служби са създали специално звено във въоръжените сили, което да отговаря за предотвратяване риска от ново нападение, извършено от тези заподозрени лица.

Мерките за сигурност остават високи след терористичните нападения на Стария континент. Германия също бе в епицентъра на кървави удари от страна на джихадистите.

Германия


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Бесен Язовец (гост)
  Отговор
  1 16:59  02.09.17
  ,,Вярни ли сега го разбрах" как Дойче Веле не са се сетили по рано за Русия занаят толкова мн. А този факт са го пропуснали хъм?..??
 • Кой ръководи доставката на тази подкваса (гост)
  Отговор
  2 18:17  02.09.17
  Нищо не става случайно. Ние си отворихме всички дупки за НАТО и ЕС но още сме пред бариерата ШЕНГЕН, ВТОРИ ЕШАЛОН В ЕС, И ВИЗИ ДО ТЕЗИ КОИТО НИ УЖ ПРИЮТИХА КАТО СВОИ. А ЗА АРАБИТЕ ЗЕЛЕНИ СВЕТЛИНИ И РОЗОВИ БЪДНИНИ. А НИЕ ДУХАМЕ СУПАТА С МИСЪЛТА ЧЕ НЯКОГА ЩЕ СМЕ РАВНИ ДОРИ СЪС МИГРАНТИТЕ.

  Коментиран от #6

 • Барчо (гост)
  Отговор
  3 18:40  02.09.17
  Как може нация, която прави Мерцедес да са толкова прости. Жалко за германците. Един човек да ги унищожи и нищо да не могат да направят. Тепърва джихадистите ще се установяват там и предполагам няма да нападат с готварски ножчета и МеПеСета. Тогава ще видят откъде изгрява слънцето.
 • АДОЛФ АЙХМАН (гост)
  Отговор
  4 19:51  02.09.17
  ФЮРЕРА СЕ Е ОБЪРНАЛ В ГРОБА.....

  Коментиран от #5

 • Марио (гост)
  Отговор
  5 22:20  02.09.17

  До коментар #4 от "АДОЛФ АЙХМАН":

  Като вентилатор ще да е.
 • Марио (гост)
  Отговор
  6 22:25  02.09.17

  До коментар #2 от "Кой ръководи доставката на тази подкваса":

  Колко жалко звучи за нас, но си абсолютно прав! За съжаление никой не дава даром. Тук е ролята на правителството, което трябва да отвоюва правата ни. И отново нищо не се прави.
 • Краят наближава. (гост)
  Отговор
  7 21:27  27.09.17
  Германия е една държава която лично аз съм я сложил сред държавите който са най мракобесни за развитието на Европа през цялата човешка история.Отново Европа е пред катастрофа.....
 • Факт (гост)
  Отговор
  8 21:42  28.09.17
  пусни свинете у дома и ще завариш кочина..

Напиши коментар:


Публикувай