987 1

Кръчмата - любимо място за първа среща

За необвързаните хора изборът на място за първа среща често е притеснителен, тъй като "издава" много за характера им

Кръчмата - любимо място за първа среща
Снимка: Shutterstock

За необвързаните хора изборът на място за първа среща често е притеснителен, тъй като "издава" много за характера им. Кое все пак е предпочитаното кътче за оглед с потенциален партньор? Резултатите от проучване, направено във Великобритания показват, че това е кръчмата, пише в. Sunday Express.

Допитването е обхванало 1000 необвързани потребители на сайт за запознанства. Част от тях (26 процента) са изтъкнали, че за първа среща предпочитат познатата и успокояваща атмосфера на любимата кръчма.

Шестнадесет процента от анкетираните са споделили, че за предпочитане е първата им среща с потенциален нов партньор да се състои на вечеря.

Третият най-популярен тип "първа взгляда" е т.нар. "активна среща", на която потенциалните двойки могат да практикуват заедно любимите си занимания, например фитнес или боулинг.

Един на 12 участници в анкетата е споделил, че залага на един по-нетрадиционен тип първа среща - на парти с приятели.

Великобритания

Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • Бесен Язовец
    Отговор
    1 23:37  10.09.17
    Първа среща се прави примерно на разходка в парк или градина не в кръчмата пред любопитни подпийнали погледи.И разговора трябва да е на леки теми.И задължително не споделяш какво обичаш и какво не обичаш ако искаш да ч...ш по късно.

Напиши коментар:


Публикувай