10 Септември, 2017 23:24 1 402 1

Кръчмата - любимо място за първа среща

  • кръчма-
  • пъб-
  • първа среща-
  • необвързани хора

За необвързаните хора изборът на място за първа среща често е притеснителен, тъй като "издава" много за характера им

Кръчмата - любимо място за първа среща - 1
Снимка: Shutterstock

За необвързаните хора изборът на място за първа среща често е притеснителен, тъй като "издава" много за характера им. Кое все пак е предпочитаното кътче за оглед с потенциален партньор? Резултатите от проучване, направено във Великобритания показват, че това е кръчмата, пише в. Sunday Express.

Допитването е обхванало 1000 необвързани потребители на сайт за запознанства. Част от тях (26 процента) са изтъкнали, че за първа среща предпочитат познатата и успокояваща атмосфера на любимата кръчма.

Шестнадесет процента от анкетираните са споделили, че за предпочитане е първата им среща с потенциален нов партньор да се състои на вечеря.

Третият най-популярен тип "първа взгляда" е т.нар. "активна среща", на която потенциалните двойки могат да практикуват заедно любимите си занимания, например фитнес или боулинг.

Един на 12 участници в анкетата е споделил, че залага на един по-нетрадиционен тип първа среща - на парти с приятели.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бесен Язовец

    5 0 Отговор
    Първа среща се прави примерно на разходка в парк или градина не в кръчмата пред любопитни подпийнали погледи.И разговора трябва да е на леки теми.И задължително не споделяш какво обичаш и какво не обичаш ако искаш да ч...ш по късно.
Новини по държави: