Last news in Fakti

4 Септември, 2017 18:00 1 541 5

Германия депортира екстремист в Русия

  • германия-
  • депортира-
  • русия

Смята се, че той е потенциален организатор на атаки

Германия депортира екстремист в Русия - 1
Снимка: БТА/AP

Германия депортира заподозрян екстремист в Русия, съобщи ДПА.

Депортираният е роден в Русия, но е отраснал в Германия. Той е на 18 години. Смята се обаче, че представлява сериозна опасност за извършването на потенциална атака.

Мъжът е идентифициран като Измула. А. Той има руско гражданство. Задържаният е изявил притеснения, че в Русия може да бъде измъчван и тормозен.

През последните месеци Германия започна депортации на заподозрени чуждестранни екстремисти, за които не е доказано, че са такива. Подобни мерки бяха приети след атентатите на 11-ти септември и бяха подновени през последните месеци.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Kcaniba

    4 7 Отговор
    Империята на злото ражда уроди!

    Коментиран от #5

  • 2 юрист

    6 2 Отговор
    “...Публикувано във факти.бг: Задържаният е изявил притеснения, че в Русия може да бъде измъчван и тормозен...“ от етническите руснаци, за това, че е бил разкрит от германските спецслужби и че не е успял да извърши потенциална терористична атака, ли?:D Що не пишете дали е бил атеист, будист или си е чист мюслим, а? :D
  • 3 живко

    5 1 Отговор
    Като се казва Измула какъв може да е -племенник на папата ?

    Работещите в сайта Кавказцентър споменаха, че много чеченци и други подобни са в Германия именно с такава цел , да извършват атентати.
  • 4 Бесен Язовец

    1 1 Отговор
    В Русланистан има мнооого такива така , че един в по вече няма да им попречи.
  • 5 Бай хой

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "Kcaniba":

    И в България си омаме уроди. Пишат под чужди имена. А въпросниъе руснаци са врагове на Кремъл, противници на Путин и ьатова са получили политическо убежище на запад. Либерастите ги защитават от преследване от страна на рускоте служни.
Новини по държави: