5 Септември, 2017 13:23 2 080 10

Полша иска екстрадиране на изнасилвачите

  • римини-
  • италия-
  • полша-
  • екстрадиране-
  • изнасилвачи-
  • полиция-
  • полякиня-
  • туристка

В Римини беше изнасилена полска туристка

Полша иска екстрадиране на изнасилвачите - 1
Снимка: Shutterstock

Полша ще поиска от Италия екстрадирането на четиримата души, заподозрени за бруталното изнасилване в град Римини през миналия месец, съобщи агенция АНСА.

Полска туристка и нейният приятел бяха нападнати на плаж в курортния италиански град. Жената беше изнасилена, докато нейният приятел – пребит.

Италианските сили за сигурност арестуваха групата от четирима насилници, която е изправена пред съда. За лидер на групата се смята 20-годишният Гуерлин Бутунгу от Конго.

Той е пристигнал в Италия през 2015 година, след като е бил спасен от бреговата охрана. Другите задържани са тийнейджъри. Полското правосъдно министерство ще изпрати молба за екстрадиция към италианските си колеги.

Случаят шокира цяла Италия. След изнасилването на полската туристка, младите мъже нападнали и друга жена. Разследването по случая продължава.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Emperorex

    11 0 Отговор
    Ох дано ги пратят да видят източноевропейската солидарност колко е добра.
  • 2 Йонко

    4 1 Отговор
    Специално полската солидарност е равносилна на справедливост вкл. и в съда. В тази връзка не се съмнявам, че щом са виновни ще си понесат отговорност!
  • 3 законен

    5 3 Отговор
    Престъплението е извършено на територията на Италия и се третира по италианското законодателство , още повече престъпниците са граждани на трета страна . Другото са кьор фишеци за пред медиите
  • 4 ДОБРЕ Е, НЕКА СТОЯТ ТАМ.

    5 2 Отговор
    Който е в НАТО, ТРЯБВА ДА СИ ОТВАРЯ И Г.зето ЯКО. Какъв Х ТЪРСИТЕ в Ирак и Афганистан? Облизвате си пръстите от меда, който е само за Чичи СЕМ ? А да ни е сладко - петрола за Чичо а за нас мигранти и "спокойни" БЪДНИНИ. Каквото сееш, туй жънеш.
  • 5 Кака Гинка

    5 0 Отговор
    Едва ли ще ги екстрадират,а и е все едно.Доколкото знам, никъде в Европа няма смъртно наказание (за жалост) и за това питекантропите са му отпуснали края.Не случайно в техните държави законът предвижда рязане на ръце,бесило и т.н. - само страхът от физическо наказание може да държи подобна пасмина относително кротка.В случаят е важно да получат присъда,поне донякъде адекватна на извършеното престъпление и дано разните там "правозащитници" не се разпищят за правата им,че ще е явна гавра с почтените хора,на каквато ставаме свидетели все по-често,заради криво разбрана демокрация...
  • 6 Не казвай никога на бялото черно

    5 0 Отговор
    Още в ареста ще ги погнат.
    Ако беше италианка карабинерите можеше да им теглят няколко откоса и да го пишат терористи
  • 7 Грос

    7 0 Отговор
    Поляците са голями патриоти и ако говедата от африка ги вкарат в полска пандела ще гризнат яко дървото. Отмъщението ще бъде жестоко но справедливо!
  • 8 Бесен Язовец

    6 1 Отговор
    Ако това се случи на българи познайте каква ще е реакцията на Боко. Ако пък се случи в България има голяма вероятност да се потули случея "да не се излагаме пред чужденците". Това е любимата фраза на всеки чистокръвен бай Ганьо и любима на Боко разбира се.

    Коментиран от #9

  • 9 стоян георгиев

    3 1 Отговор

    До коментар #8 от "Бесен Язовец":

    ние не сме затворили глава правосъдие и не можем да изискваме от европа .те могат от нас ние от тях не.заради нас страда и румъния която вече има работеща правораздавателна система ,но ни държат заедно по политически причини.особено бе фрапантен случая с брендо получил огромна присъда в италия и румъния ,но върнат за друго дело у нас и освободен.правосъдната ни система е напълно неработеща и въпреки санкциите дето търпим никои не се опитва да я направи работеща.

    Коментиран от #10

  • 10 Гост

    1 1 Отговор

    До коментар #9 от "стоян георгиев":

    А, работи си тя. И бая парици докарва.
Новини по държави: