Last news in Fakti

5 Септември, 2017 16:22 1 477 6

Над 100 бежанци спасени край Крит

  • крит-
  • 100-
  • бежанци

Те са били открити в лодка

Над 100 бежанци спасени край Крит - 1
Снимка: БТА/AP

103 имигранти са били спасени край Крит, съобщи „Екатимерини“.

Имигрантите са били открити на дървена лодка край брега. Един от тях е успял да се обади на полицията, подавайки сигнал за бедствено положение.

Те са били прибрани от танкер, плаващ под сингапурски флаг. Те са били транспортирани до пристанищния град Ираклио.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ulavia

    6 0 Отговор
    И за кво?

    Коментиран от #2

  • 2 евроглупи

    11 0 Отговор

    До коментар #1 от "Ulavia":

    как за кво, за да може после да пребиват и изнасилват полските туристи(и не само)Наистина не мога да им се начудя на тия хора, постоянно реват че са претъпкани с мигранти, виждат какви проблеми създават ония и пак ги прибират, егати идиотизма, тва бие даже и БГ идиотизма начи
  • 3 Stefko 88

    2 0 Отговор
    защо бе? Защо бе? ццццц
  • 4 Ввв

    3 0 Отговор
    Спасявайте още,после чистенето им ще е по-трудно,ама карай
  • 5 Барчо

    3 0 Отговор
    Ислямизацията на Европа продължава в пълна сила. Първата вълна още не е завършила - като фентъзи филма. След трийсетина години при достигане на критичната маса, ще започне истинската ислямизация. Тогава вече ще е Втората вълна. Това ще са родените и израснали ислямисти на място в съответните европейски държави. Ще започнат да се сменят правилата на живот, закони и т.н.
  • 6 Барчо

    2 0 Отговор
    Между другото гледах кадри от наводненията в Щатите. Та на едни от тях се виждаха "огнени мравки", които се носеха на повърхността на водата скупчени. Тия ми приличат на тях. Като ги видите трябва да се пазите от тях, а не да ги спасяват. Никой не ги е тикал в моретата. Там са по собствено желание. Като оставят да се "напоят" няколко "пратки" и това се тиражира по медиите, следващите много, ама много ще си помислят преди да се качат на черупките. А сега това послание е ясно. "Вие се качвайте по черупките, пък ние ще ви спасим и докараме директно до където сте тръгнали"
Новини по държави: