3 366 5

Рамзан Кадиров проплака: Речта ми беше изкривена и изопачена

Чеченският лидер обвини медии в "търсене на евтина сензация"

Анатоли Стайков

Ръководителят на Чеченската република Рамзан Кадиров заяви, че някои медии, "в търсене на евтина сензация", са извадили думите му за Мианмар от контекста и са ги тълкували по свой начин.

"В интернет имаше достатъчно мнения за моите думи, че съм готов да оспоря позицията на ръководството на страната по отношение на произвола, извършен над мюсюлманите в Мианмар, ако тя не съвпада с моята“, пише Кадиров.

“Речта ми беше изкривена и изопачена. И аз мисля, че е целенасочено. След това под тази лъжа някои журналисти започнаха да изграждат последователна теория за конспирация. Много медии се опитват да направят рейтинг от лъжите за мен и Чеченската република и аз все още съм изумен от липсата на професионализъм", пише още Кадиров.

Той подчертава, че в света няма държава, която да се интересува повече от защитата на правата и интересите на хората, независимо от религията, националността, гражданството и мястото им на пребиваване, отколкото Русия.

"Нашият президент, върховният главнокомандващ Владимир Путин, полага огромни усилия да помогне на потиснатите хора в различни части на света", добавя убедено чеченският лидер.

По-рано в редица публикации беше съобщено, че Кадиров е бил готов да се противопостави на позицията на Москва, ако ръководството на страната подкрепи властите на Мианмар в конфронтацията им с мюсюлманското население в щата Ракхайн.

Миналата седмица при сблъсъци на бунтовници рохинги с силите за сигурност загинаха близо 400 души. Десетки хиляди напуснаха Мианмар и избягаха в Бангладеш, страхувайки се от репресиите на военните и полицията.

Русия


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Мишо
  Отговор
  1 14:32  06.09.17
  Двама опасни бандюги на снимката

  Коментиран от #3

 • Бесен Язовец
  Отговор
  2 20:37  06.09.17
  Това с брадата е кумир на нашите русофили, обожават го направо !
 • Барчо
  Отговор
  3 20:50  06.09.17

  До коментар #1 от "Мишо":

  Гледайте си американския смешник, който ще си направи харакири.
 • Барчо
  Отговор
  4 23:42  06.09.17
  Вижте какви думички се използват в заглавието: ПРОПЛАКА. Ейй, пишещия! Кадиров да не е бебенце, че да проплаче, бе??? Все едно е новородено и ПРОПЛАКА. Това си е чиста обида за президент. Човека се ядосва, че му се изопачава речта, както и тук в тази медия междупрочем. Речта му да не е някоя картина - мацаница, че да се тълкува и анализира какво е искал шантавия художник да нарисува. Кадиров много ясно се изразяваше, а всяка купена медия я изопачи.
 • Бесен Язовец
  Отговор
  5 00:11  07.09.17
  Рамзан е супер пич а някои агенти и сиросоидни медии се опитват да го окалят ама шанса да го злепоставят е нулев верен до гроб на Русия истински мъжага е евалата

Напиши коментар:


Публикувай