Last news in Fakti

8 Септември, 2017 13:32 1 164 1

Съдебни проблеми и за г-жа Нетаняху

  • израел-
  • сара нетаняху-
  • бенямин нетаняху-
  • корупция

Съпругата на израелския премиер може да бъде обвинена за злоупотреба с държавни пари

Съдебни проблеми и за г-жа Нетаняху - 1
Снимки: БТА/АР

Израелският генерален прокурор обмисля да подведе под отговорност съпругата на премиера Бенямин Нетаняху - Сара, по подозрение в използване на държавни средства за лични обеди и кетъринг за около 100 000 долара, съобщи Reuters.

Госпожа Нетаняху е заподозряна, че е поръчвала стотици обеди и деликатеси, а след това ги е вписвала към разходите на премиерската резиденция, а те са били предназначени за лични нужди, се казва в съобщение на министерството на правосъдието.

Самият премиер не е заподозрян.

Съдебни проблеми и за г-жа Нетаняху

Късно снощи на страницата му във Facebook се появи пост в отговор на медийни съобщения за очакваните действия на прокуратурата. В него обвиненията срещу Сара Нетаняху са наречени "абсурдни" и се казва, че "ще се докаже, че са безпочвени".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 време е

    0 0 Отговор
    помните ли как се праскаше Биби?

    https://www.youtube.com/watch?v=JrtuBas3Ipw