Last news in Fakti

9 Септември, 2017 17:50 2 027 10

Германия: ЕС да отреже фондовете на Унгария

  • германия-
  • ес-
  • унгария

Недоволство от политиката към бежанците на страната

ЕС трябва да прекрати еврофондовете за Унгария, ако страната продължава да отказва да се съобрази с плана за споделяне на бежанци. Това заяви германският министър на правосъдието Хайко Маас, цитиран от ДПА.

„Трябва да засилим напрежението над страните, които вярват, че могат да заобиколят закона. Когато законът се нарушава, трябва да има санкции. Всеки, който отхвърля европейската солидарност в приема на бежанци, не трябва да разчита и на солидарност по финансовите въпроси. Смятам, че това е решението“, заяви Маас.

Унгария вече отказа да се съобрази със схемата за прием на имигранти. Унгарският премиер Виктор Обран е един от големите крити на бежанската политика на ЕС.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 изумен

    31 2 Отговор
    Въпросът за мигрантите е от изключителна важност за ЕС и дори за цяла Европа. Нали в ЕС за въпросите от голяма важност се взема окончателно решение, след като бъдат обсъждани и гласувани във парламентите на всяка една страна член.Една държава да каже не и край с въпроса. Защо в случаят с мигрантите се постъпва различно? Защо една държава /Германия/,по нареждането на една объркана,но амбициозна старица ,налага на държавите от ЕС нещо? С какво право? Че то е същото, като едно време в СОЦЛАГЕРА! Тя Англия затова напусна съюза. Да се разбягат и тези от Вишеградската четворка ,и да се разпада този гнил съюз!
  • 2 Бесен Язовец

    2 27 Отговор
    Режете ги тия долни маджари може и да ги изгоните от ЕС дори !
  • 3 Барчо

    20 3 Отговор
    Отрежете еврофондовете на Унгария и улеснете решението и да прекрати вноските си в ЕС. Така ще излезе по-бързо. След това ще я последват и още и още.
  • 4 onq s konq

    17 1 Отговор
    Лично аз смятам че е неправилно група икономически силни държави в ЕС да налагат ИКОНОМИЧЕСКИ МЕТОДИ ЗА ИЗВИВАНЕ НА РЪЦЕ НА ДРУГА ГРУПА /ПРЕДИМНО ИЗТОЧНОЕВРОПЕЙСКИ /ДЪРЖАВИ.Верно че могат и да ги ПРИНУДЯТ ЧРЕЗ САНКЦИИ да напуснат ЕС,но ще си направят "мечешка услуга",защото РУСИЯ МОМЕНТАЛНО ЩЕ ГИ ГУШНЕ ,КОЕТО ВСЪЩНОСТ И ЧАКА.И каква е ползата тогава че въпросният "подход" е бил ГРЕШКА,след като ЩЕ Е ОПРЕДЕЛЕНО НЕОБРАТИМО ЗАВРЪЩАНЕТО ИМ НА ВЪПРОСНИТЕ ДЪРЖАВИ В "БЕЛИЯ СВЯТ"?А е доказано от историята-НЕ МОЖЕ НА СЛАВЯНСКИ НАРОДИ ДА СЕ НАТРАПВА "ИСЛЯМОЗАВИСИМИ"!...Тук в БГ си ги имаме предостатъчно.
  • 5 стоян георгиев

    2 16 Отговор
    тва рано или късно ще се случи.не спазваш правилата няма пара.

    Коментиран от #8

  • 6 Хохи

    8 2 Отговор
    Разпад на ЕС.
    САМО ТОВА Е СПАСЕНИЕТО
  • 7 Европеец

    4 1 Отговор
    Само това да не става!
    ИДИЛ само това чака - да започне разцепление между европейските държави, предизвикано заради бежанците, които те ни пратиха, а след това да нападнат Европа.
  • 8 ибрахим

    2 0 Отговор

    До коментар #5 от "стоян георгиев":

    стоене колкото и много да ги мразя комунистите , като ти чета глупостите започвам да ги разбирам защо са изтрепали толкова народ.

    Коментиран от #9

  • 9 стоян георгиев

    1 1 Отговор

    До коментар #8 от "ибрахим":

    ти да мразиш комунистите?тва е шегата на деня!!!!ти ги мразиш ,толкова колкото се казваш ибрахим!
  • 10 ЪЩН

    0 0 Отговор
    Тя /бабата/ скоро ще остави германците без пари.Тъпаците тогава чак ще разберат за какво иде реч.Сега още гласуват по инерция /като овчици /
Новини по държави: