Last news in Fakti

9 Септември, 2017 21:50 1 582 14

Меркел: В ЕС липсва солидарност

  • ангела меркел-
  • солидарност-
  • ес

Тя призова за единство

„В ЕС има недостиг на солидарност.“ Това заяви германският канцлер Ангела Меркел, цитирана от ТАСС. Тя държа реч по време на събитие в град Ройтлинген. „Липсва солидарност и ние ще обсъдим това с нашите партньори от ЕС. Ако няма споразумение, ние ще обсъдим възможните споразумения. В ЕС остават 27 страни – членки, които могат да защитават своите ценности, като свободата на изразяване, свободата на движение, независимостта и свободата на религиите. Не можем да решаваме важни проблеми, ако не сме единни“, заяви Меркел. Тя поясни, че става въпрос за борбата с международния тероризъм. Меркел призова и за единство в решаването на въпроса с имиграционната вълна.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 сойкаПРИСМЕХУЛКА

    28 2 Отговор
    Хора, бъдете солидарни към "бежанците", докато те унищожават Европа, докато изнасилват жените Ви и убиват децата Ви. Бъдете солидарни, докато "бежанците" обират домовете Ви. Бъдете солидарни, докато баба Ви Меркел говори глупости и не й обръщайте внимание, защото тя просто се опитва да си намери електорат за следващите избори, въпреки простотиите, които направи.
  • 2 Барчо

    23 1 Отговор
    Европейците са абсолютно солидарни с борбата срещу международния тероризъм. Само че този проблем няма нищо общо с това да "осиновяваме" дембели, престъпници и терористи. Това е малоумие на противоречията от страна на германската мумия. Хем да се борим срещу тероризма, хем да си вземем у дома и да храним терористите.
  • 3 Бургаски Змей

    20 3 Отговор
    Тази дърта Изродка погреба европейската християнска цивилизация!!!!....Бял ден да не види Изродката проста!!!
  • 4 Бургаски змей...Четете за кво иде реч!!!

    5 1 Отговор
    http://epicenter.bg/article/Evropeyskite-lideri-znayat--che-Islyamat-shte-upravlyava-Evropa/135747/11/0
  • 5 българин

    13 0 Отговор
    Значи за Меркелица СОЛИДАРНОСТ значи подчинение на германската воля!

    Коментиран от #11

  • 6 за баланс

    15 1 Отговор
    Бабичката просто си има план за изпълнение и не иска никой да й пречи! Солидарност за нея е каквото тя и останалите толерасти кажат това да става ! Други мнения и желания не се толерират в което е голямата ирония, защото уж те са толерастите !
    Какво по различна е Меркел от Хитлер, когато различни пътища и идеи водят до един край - унищожение на Европа ?
  • 7 куку руку ку

    7 2 Отговор
    За меркел солидарността е, когато всички слушат заповедите й.
  • 8 каратиста

    4 0 Отговор
    Според мен им липсва накой като Хитлер,Сталин,Фидел то тука стана миш-маш голям бъркоч,не ми харесва.
  • 9 Бесен Язовец

    1 7 Отговор
    Анчето Меркел сее смут сред русофилите, само като я видят на снимка веднага започват да се гърчат и да пишат разни тъпотийки, които нямат нищо общо с новината.
  • 10 Лупи

    9 1 Отговор
    Да бъдем солидарни бабо Шмиргел, нека да бъдем! Да бъдем солидарни в стоките, които доказано под една и съща марка у вас са с по-високо качество и струват по-малко отколкото у нас, да бъдем солидарни бабо Шмиргел в отказите и паниката в началото, че "орди" "бесни" българи и румънци ще дойдат честно да се трудят за разлика от кафевите ти любовници, които са дошли за нещо друго, да бъдем солидарни бабо Шмиргел, че колониални държави, като Франция, Холандия и Англия рушейки и изсмуквайки ресурсите на страни от третия свят сега берат плодовете на труда си с изметта, която се излива при тях, за това ли да бъдем солидарни? А когато ядохте кИфтетата не рИвахте нали? Когато затрихте Кадафи и Садам и европейски корпорации засмукаха петрола не рИвахте нали? Когато си тествахте и все още тествате оръжията си върху Сирия в смешна търговска война на корпорациите да бъдем солидарни с последиците нали? Да бъдем солидарни с това, че всички европейски партии приеха нашите олигарси и престъпници от парламента в техните редици знаейки за тяхното минало и какво точно правят, защото грабеха нас, а не вас и затова да бъдем солидарни нали. Да бъдем солидарни със затварянето на нашата АЕЦ, а Белгийски и Френски централи с десетилетия по-стари и по-опасни да функционират все още така ли? Както вече говорят в Унгария и Полша, скоро и в Чехия- ЧИСТЕТЕ СИ САМИ С Л..НАТА КОИТО НАЦВЪКАХТЕ И НЕ НИ ВЪВЛИЧАЙТЕ В ЧИСТЕНЕТО ИМ!
    То бива наглост ама тая еврейка вече прекалява, господарите ѝ

    Коментиран от #12, #13

  • 11 Олигарха

    5 0 Отговор

    До коментар #5 от "българин":

    На еврейската воля разбирай на определени кланове дето виреят в САЩ.
  • 12 Барчо

    2 0 Отговор

    До коментар #10 от "Лупи":

    Ще коментирам само първото изречение за стоките у нас и у тях. Вчера се завърна мой много добър приятел, който беше в Германия. У технио Лидъл една и съща стока е с около 25% по-евтина отколкото тук. Няма да изпадам в подробности за кои точно. И понеже пътува със собствената си кола, се оказва че тяхната нафта е далеч по-качествена и да не говорим за лъжите в литражите. Той зарежда само от ШЕЛ. Не искам някой да ми приказва глупости, че тук бензинджиите били българи. Щом ШЕЛ е преценила да си сложи фирмата, значи тя лично трябва да гарантира качеството и количеството на продаваната от нея стока. От там донесе като доказателство и стъпклена бутилка КОКА КОЛА, която се оказа с по-различен вкус от нашата, а и по-евтина. Щом и кока колата у нас е менте, значи дори и те ни смятат за аборигени. Аборигени не сме, но сме си заспали в кожата и си го заслужаваме!!!???
  • 13 Барчо

    3 0 Отговор

    До коментар #10 от "Лупи":

    Лупи, прочетох и останалото и съм абсолютно съгласен с него. Друг е въпроса. Че ще искат тук да има мигранти, това е ясно. Въпроса е народа ни да се възпротиви на това. Когато решат да направят някой лагер в невинно селце, трябва да се противостои от всички на това, заедно с живеещите там, а не само да гледаме по новините жалките напъни на хорицата. Може би то пози начин ще се въздейства на тия отгоре да се преосмисли политиката, която ще доведе до края на българите в България. И на това заселване трябва да се противопоставят не само българите в България, но и турците в България и циганите в България. Те няма да са по-малко засегнати от ислямистите. Нашите български турци са си наши и те нямат нищо общо с кухите ислямисти на които в главата и има само терор.
  • 14 Шаран БГ

    3 0 Отговор
    Господи, какво двуличие и лицемерие ! Тази жена изобщо не се чува какво говори! ".....страни - членки, които могат да защитават своите ценности......"Как да стане това / санким да си защищаваме "ценностите" / като фрау Меркел е готова със свои и САЩ самолети да изпепели всяка една европейска столица, насаждайки солидарност??!! За сега тя иска "солидарност", т.е. "слушайте и изпълнявайте", но утре, за да защитят "своите ценности", могат или не могат нас " евтините " да ни бомбардират със специални бомбички, като че ли сме Сърбия ??? Много са и различни аршините, с които мери, господжата. Няма да скрои гащи на Европа по този начин !!!
Новини по държави: