10 Септември, 2017 17:15 5 107 15

Зверско убийство във Франция

  • франция-
  • убийство-
  • полиция

Има четирима загинали

Четирима души са загинали при стрелба във Франция, съобщи France 24.

Сред жертвите има майка и две деца. Стрелбата е станала край гарата в района на Ойе.

Децата са били на 3 и 5-годишна възраст. Загинал е и един мъж, за който се смята, че е бил семеен приятел на семейството.

Според някои медии обаче загиналият мъж е бащата на децата. Той е застрелял децата и майка им, след което се е самоубил.

Все още не са ясни какви са били мотивите за убийството, като районът е отцепен. Полицията води разследване.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кака Гинка

    23 6 Отговор
    Такива новини винаги са ужасяващи,но все пак е добре да се уточни за французи ли става дума или за "френски граждани".Политическата коректност не топли никого,особено пък напоследък...

    Коментиран от #8

  • 2 Гост

    12 1 Отговор
    Става въпрос за един отколешен проблем при който единият родител почва да си прави гаргара с децата и да ги отчуждава от другия. По-лабилните или се нараняват или нараняват други. Проблемът е особено тежък в България, а т.нар. институции знаят за него, но се правят на слепи.

    Коментиран от #3

  • 3 555555555

    11 8 Отговор

    До коментар #2 от "Гост":

    И в Англия някакъв"лабилен" е влязъл в църквата с нож по време на служба...Е някак си много изведнъж станаха лабилни тези европейци бе...

    Коментиран от #4

  • 4 Бесен Язовец

    6 8 Отговор

    До коментар #3 от "555555555":

    А в руския град Сургут, пак един лабилен руснак нападна посред бял ден на улицата мирни руски граждани, нарани 8 човека от които 4 попаднаха с опасни за живота рани в болницата. Ама те и руснаците много лабилни станаха нещо ве, ко прайм ся ??

    Коментиран от #5, #10, #15

  • 5 Да го кажем направо

    7 6 Отговор

    До коментар #4 от "Бесен Язовец":

    С една малка разлика бе--че такива ужаси в Европа са почти ежедневие..схващаш ли разликата беее???

    Коментиран от #6

  • 6 Бесен Язовец

    4 8 Отговор

    До коментар #5 от "Да го кажем направо":

    Няма абсолютно никаква разлика ве, рублерастче, просто за ужасните престъпления в твойта рашка не ни информират така подробно както за същите такива в Европа ! И няма нужла да ми беекаш кът коза, хи, хи, хи.

    Коментиран от #12

  • 7 Kcaniba

    4 7 Отговор
    В Русия цензурата е нещо обикновено, Империята на злото се превърна в империята на лъжата! Демагогията, убийствата и корупцията са жизнено необходими за режима!
  • 8 Мара

    4 3 Отговор

    До коментар #1 от "Кака Гинка":

    Как" Гинке,помисли!Щом са съпруг ,съпруга и ДВЕ деца,значи са французи!Ако бяха френски граждани,щяха да са съпруг,съпруга и ДВАНАЙСЕТ деца!

    Коментиран от #9

  • 9 Кака Гинка

    8 2 Отговор

    До коментар #8 от "Мара":

    Маре,може да са отскоро женени и да не са имали време да ги направят до 12.Пък и французите се славят като толерантни в личен план хора,виж им президентите - кой с любовница и извънбрачни деца,кой се развежда и жени за н-ти път по време на мандата си,кой живее на семейни начала,а последния пък изобщо няма да го коментирам.Та за туй се усъмних...

    Коментиран от #11

  • 10 възмутен

    8 0 Отговор

    До коментар #4 от "Бесен Язовец":

    до коментар 3и4. Българина умира да дава съвети и критики. Аз ви предлагам тази енергия да я вложите в нещо полезно. Например боядисай една пейка ,помогни на инвалид или стар човек. Погледни малко по различно.
  • 11 Мара

    3 2 Отговор

    До коментар #9 от "Кака Гинка":

    Тц,ни го вервай,како!Френски гражданин ни си убива дицата!Кога в България циганин си убий дицата,тогаз и френски гражданин,ще го напрай!
  • 12 Барчо

    4 0 Отговор

    До коментар #6 от "Бесен Язовец":

    Има огроооомна разлика. Човека ти говори за ислямистите, а не за някакви спречквания, които са една постоянна константна величина. Той ти говори за престъпления срещу религията, които растът за единица време с времето. Не ти говори за престъпление извършени от ревност или нещо подобно. Щото от такива престъпления може да се притесняват само забърканите в него. А от тези на верска основа трябва да се притесняват всички християни, щото не са застраховани. Могат да ги утрепат и в църквата и в театъра, и като се разхождат. Те затова ти говори.
  • 13 Kcaniba

    0 0 Отговор
    Питам само, той от потъмнозелените ли е??
    Не че нещо, нали....
  • 14 Енгелс

    0 0 Отговор
    капиталистическа им работа
  • 15 Не бесен

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Бесен Язовец":

    А в Америка защо бият негрите? Не е необходимо при всяка лоша новина от Западна Европа да правиш сравнение с Русия. Ти май си русофоб.
Новини по държави: