1 321 2

Уволнението на Коми беше най-голямата грешка

Стивън Банън с нови разкрития

Уволнението на Джйемс Коми беше най-голямата политическа грешка в историята. Това заяви бившият политически стратег на президента на САЩ Доналд Тръмп Стив Банън, цитиран от Time.

Коми е бивш директор на ФБР. Той беше уволнен от Тръмп, след като започна разследване за връзките на неговата президентска кампания с Русия. Тръмп обяви, че уволнението е свързано със състоянието на ФБР.

„Не вярвам в институционалната логика на ФБР. Не смятам, че нещо по отношение на разследването можеше да се промени със смяната на Коми. Ако той не беше уволнен, нямаше да имаме разследването на Мюлер“, заяви Банън.

В момента разследването се води от специални следовател Робърт Мюлер. Банън разкри данни за големи разногласия в администрацията на Доналд Тръмп. Той все пак подкрепя програмата на президента. Според него е важно тя да бъде подкрепена от сенаторите – републиканци.

САЩ

Още по темата

 • Рокада на върха във ФБР (СНИМКИ)

  Рокада на върха във ФБР (СНИМКИ)

  Кристофър Рей официално встъпи в длъжност като директор на ФБР, съобщи Reuters. Медията отбелязва отсъствието от церемонията във Вашингтон на ...
  29.09.2017
  496
  1

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Пеньо
  Отговор
  1 12:24  11.09.17
  Нищо подобно!!! Избирането на Дони е значително по-голяма грешка!
 • Барчо
  Отговор
  2 19:15  11.09.17
  Кво друго да каже уволнения!!! Ми естествено, че неговото уволнение и уволнението на другия е най-най-големата грешка. Не си вършат работата, пък били и невинни.

Напиши коментар:


Публикувай