Last news in Fakti

11 Септември, 2017 21:37 1 752 5

101-годишен педофил плаща 32 000 USD компенсация

  • педофил-
  • великобритания-
  • съд

101-годишният гражданин на Лондон Дъглас Хамърсли е признат за виновен в извършване на сексуален акт с малолетно момиче преди 40 години. По думите на обвиняемия, той не помни за извършеното деяние. Въпреки това съдът го е задължил да плати компенсация в размер на 32 000 USD, съобщава изданието Metro.

Жертвата на Хамърсли е решил да се обърне към полицията след като е прочела в местен вестник, че роднините на мъжа са организирали голям празник по повод 100-годиния му юбилей.

Съдът е окачествил постъпката на британката като „много мъжествена и правилна”. Също така Хамърсли е осъден условно и на 2 години затвор. Той два пъти се е възползвал от момичета под 14-години. Единият път това е било през 1977 г., а вторият – през 1977 г.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Kcaniba

    5 0 Отговор
    Къде ги е намирал е въпросът!!!
    Той не плмни, но съвестта, тя възраст няма!!!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 XEPMEC

    12 1 Отговор
    "Единият път това е било през 1977 г., а вторият – през 1977 г."
    Интересно, хем годината е една, хем два пъти се споменава.
  • 4 Барчо

    12 1 Отговор
    Не намирате ли нещо нередно в случващото се???? Първо случката е преди 40 години, а чак сега се дава жалба. 39 г след евентуалното извършване на деянието. Това така смърди, че направо не се диша. Даже не говоря за доказателствени материали и т.н.
    Далече съм от мисълта, че съм защитник на такива извратеняци, но представете си ако не става за нещо подобно противно, а за някакво деяние преди 40 г. И кво? Направил си грешка, която обаче не е била фиксирана и да те настигне след 40 г, когато нещата са различни за теб. А то по принцип е минало-заминало. Значи някой може да има нещо за теб и да ти го нафърфори след 40 г. Е. Това си е изродско.
  • 5 Т.о.ш.и.б.и.я.н

    4 2 Отговор
    И кое е изродското да прави секс с младо маце?