Last news in Fakti

12 Септември, 2017 15:18 1 477 2

Кандидат-президент на САЩ "хареса" порно

  • тед круз-
  • порно-
  • twitter-
  • туитър

Сенаторът от Републиканската партия Тед Круз изпадна в доста неловка ситуация

Влиятелният сенатор от Републиканската партия Тед Круз изпадна в доста неловка ситуация. Круз, който беше основен съперник на Доналд Тръмп за партийната номинация на консерваторите за президентските избори в САЩ през ноември, хареса неприлично видео в Twitter.

Това нямаше как да не остане незабелязано от останалите потребители, които бързо вдигнаха пара по случая. На видеото се виждат две жени и един мъж по време на секс. Клипът се появи на профила на сенатора, но минути по-късно изчезна.

До момента няма официално изявление на Круз или неговия екип. Не се знае дали той лично е харесал видеото или профилът му е бил хакнат. Републиканецът от години има славата на политик с консервативни възгледи и върл враг на порното.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Изтрещвлници

    12 1 Отговор
    До къде го докараха някой да се срамува, че е нормален !?
  • 2 Гогата

    5 0 Отговор
    Голяма работа.
    Харесал си човека едно клипче за възрастни и сега ще го изядат.
    Ако беше гей-порно, сигурно щяха да кажат че правилно, че така трябва.
    Изврати се тоя свят.