13 Септември, 2017 07:49 10 512 16

Брутално изнасилване шокира Рим

  • изнасилване-
  • рим-
  • римини-
  • италия-
  • вирджиния раджи

Полицията задържа 22-годишен мъж от района на Бенгал в Индия

Брутално изнасилване шокира Рим - 1
Снимка: Shutterstock

Млада финландка бе изнасилена в Рим. Това породи истински гняв в жителите на Вечния град, а най-активна е кметицата Вирджиния Раджи. В Тwitter Раджи изрази солидарност с жертвата на насилието.

Младата жена е била изнасилена през уикенда близо до централната гара. Полицията задържа 22-годишен мъж от района на Бенгал в Индия. Той предложил на жената да я откара, докато тя чакала такси. После я отвел до изолирана улица и заплашил да я убие, а след това я изнасилил. Мъж, живеещ наблизо, чул писъците на жертвата и подал сигнал в полицията.

Това е поредният случай на изнасилване на чужденка в Италия. Полицията във Флоренция разследва предполагаемото изнасилване на две американски студентки от карабинери. Миналия месец полякиня бе изнасилена от четирима души на плаж в Римини, а нейният приятел бе пребит.

Брутално изнасилване шокира Рим
Снимка: БТА/АР

Заподозрените бяха арестувани. Те са 20-годишен бежанец от Конго, двама братя от Мароко на 15 и 17 години, родени в Италия, и 16-годишен нигериец, за когото също се смята, че е роден в Италия. .


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хитрото

    113 2 Отговор
    Да отрежем рязаните още един път с лозаро - градинарска ножица ще се получи мигновенен ефект

    Коментиран от #9

  • 2 оня с автосервиза

    99 2 Отговор
    Индийци , Нигерийци , бежанци и друга каква ли не напаст , а в същото време и наплив от туристи ! Да вземат властите им да кастрират няколко от тези хубавци веднага както ги заловят ида видим дали ще има изнасилвания ! Това важи и за нашата управа де !
  • 3 Пеньо

    90 1 Отговор
    В Полша се прилага химическа кастрация! Нашите защо спят? Чакат и тук ли да се случи нещо подобно?
  • 4 Emperorex

    23 6 Отговор
    Вчера в 18-09 часа писахте за този случай сега пак малко променена статия,едни и същи новини ли ще четем алоооо.
  • 5 незнайко

    51 1 Отговор
    Ниският интелект не може да направи друго . Животинското в тези хора е факт. Защо не пуснат данни, колко мъже и колко жени са влезнали в Европа ? Не смеят защото истината ще лъсне ! На колонизаторите евровейски им трябва евтина мъжка сила !!! Но май сбъркаха , което е на наш гръб !!!
  • 6 Кастрация

    49 1 Отговор
    Кастрацията е най-безболезния начин тия да се изнесат от Европа до 60-70 години.Не сте Кореняк Европеец,имате право на избор,или обратно вкъщи,или кастрация.Вярно,никой не избира къде да се роди,но щом е роден там,значи там му е мястото.В природата нищо случайно не се случва.
  • 7 Stefko 88

    27 1 Отговор
    търпимост , толерантност , смирение.... не на расизма.... така ли беше?

    Така и ще е докато не проумеете , че расизма е нещо естествено и е заложено у всеки биологичен индивид, това е инстинкт за самосъхранение присъщ всеки, което е нещо нормално. Погазвайки този първичен порив към самосъхранение вие вървите срещу природата и собствения си биологичен вид. Другото какво е ? Стремеж към унищожаване и израждане .

    Коментиран от #10

  • 8 Барчо

    23 3 Отговор
    Две изнасилвания от чужденци!!!! Абе тия за калитковци ли ни смятат? За две са подадени сигнали, а за колко не са подадени жалби поради срама???
    Оня ден един излезе по една телевизия и заразправя как по Татово време имало даже по-голяма престъпност от сега!!!!! Развяваше некви ксерокопирани листи за доказателство. Сигурен съм, че ако сега задам въпроса има ли обрани или бити от тук четящите и неподали жалби, поради безмислеността, много ще има да пишат. Почти всички мазета на съседите, включително и по апартаментите са обирани. Жалби не са писани. Е. При първите пъти пишеха, но след като ги привикваха регулярно почти година да и губят времето в полицията и в края на краищата всичко приключваше без резултат, спряха да жалват. И щом няма жалба за извършено престъпление??? Значи според статистиката такива не е имало.
  • 9 Morgoth

    3 2 Отговор

    До коментар #1 от "Хитрото":

    То това с рязаните добре, ама индийците основно изповядват индуизъм. В Конго повечето са християни, в Нигерия са на половина. Само в Мароко са рязани.
  • 10 Барчо

    7 2 Отговор

    До коментар #7 от "Stefko 88":

    Кой според теб насажда този така наречен хуманизъм и обич към различните??? Даже не насаждане, а задължи това да бъде политика на цял ЕС. Една държава, която има над 80 000 човека членове на най-различни националистически формирования на основата на расизма може би. И говоря, че това са официални данни на законови. Даже ККК не са извън закона.

    Коментиран от #12

  • 11 Червената къща

    2 4 Отговор
    Това е фалшива новина!
  • 12 Stefko 88

    8 1 Отговор

    До коментар #10 от "Барчо":

    Аз съм за съществуването на националистически организации. Само че смятам , че е необходимо да бъдат по крайни такива.
  • 13 Мара

    4 2 Отговор
    "Брутално изнасилване"!Ама,наистина,трябваше да я изнасилят по-нежно!
  • 14 гамена

    9 0 Отговор
    Каква кастрация бе ей, директно куршум в главата и ще се радвам да съм им палача......

    Коментиран от #15

  • 15 Бенц

    5 0 Отговор

    До коментар #14 от "гамена":

    В тяхните държави сигурно става но в Европата не.....
  • 16 Vasik Atanasova

    2 1 Отговор
    в индия изнасилването не е престъпление
Новини по държави: