Last news in Fakti

13 Септември, 2017 09:23 1 118 2

6 милиона домакинства във Флорида още са без ток

  • ирма-
  • флорида-
  • домакинства-
  • ток-
  • ураган-
  • сащ-
  • жертви

Мащабни поражения в Щатите

Над 6 милиона домакинства в американския щат Флорида продължават да са без ток след опустошителния ураган „Ирма“, съобщиха американските медии.

Общият брой на жертвите на природната стихия е 55. „Ирма“ премина през Карибския басейн, след което удари американското крайбрежие.

Властите във Флорида мобилизираха хиляди служители, за да бъде възобновено отново електроснабдяването. Някои населени места останаха и без питейна вода.

Ураганът „Ирма“ удари Съединените американски щати дни след опустошителното въздействие на урагана „Харви“. Десетки са жертвите на наводненията на американска земя.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 сойкаПРИСМЕХУЛКА

    5 0 Отговор
    И мене трябва ли да ме интересува, че хамериканците са без ток, след като тях не ги интересуваше, когато избиха населението на Хирошима и Нагасаки с ядрено оръжие??? Американците интересуваше ли ги, когато окупира и нахлуха в суверени държави и избиха хиляди в Ирак и Либия, че мен да ме интересува, че са без ток??? И в момента американците беснеят в Сирия и не се интересуват, че разрушават домовете на хората, които преди това са убили... ЗАЩО НЯКОЙ ТРЯБВА ДА ГО ИНТЕРЕСУВА, ЧЕ НЯКАКВИ СИ АМЕРИКАНЦИ СА БЕЗ ТОК??? Те горките са толкова нежни, че сега не може да се осъзнаят какво става, още 3 месеца след тия наводнения. Нали като в САЩ падне малко снежец и обявят веднага бедствено положение и затворят всякакви видове институции, училища и т.н, за да се крият в дървените си къщи.
  • 2 Патриот

    1 0 Отговор
    Някое електрозапеделително дружество не може ли да им пусне?
    При тенхите заплати обаче ме съмнява 13 цента за киловат да им се стори нормална цена.