17 Септември, 2017 10:25 7 338 7

Нов начин за терор над Европа

  • европа-
  • терор-
  • джихадисти
Нов начин за терор над Европа - 1
Снимка: АР/БТА

След прегазването на хора с автомобили на оживени места в едни от най-посещаваните туристически места на Европа като Париж, Ница и Барселона и нападението над полицаи, джихадистите призовават своите последователи да пристъпят към дерайлиране на влакове. Информацията дойде от френските власти, които допълват, че „вълците единаци” са призовавани още да отравят храни и да подпалват горски пожари.

Местата с повишена бдителност от страна на властите трябва да бъдат гарите на големите градове и туристически забележителности, тъй като там човекопотокът е много голям.

Британските власти вече повишиха изискванията при отдаване под наем на автомобили, именно във връзка със зачестилите терористични атаки с коли. Други европейски държави призовават гражданите си, в случаи че ми бъде открадната колата веднага да уведомят властите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кака Гинка

    53 0 Отговор
    Ами приемайте още от тях,отворете всички граници още по широко!
  • 2 Потресен

    38 1 Отговор
    Демокрация в действие. И пари им дават, и с цветя ги посрещат, а накрая и главите си подлагат защото те –терористите- имат човешки права!
    А ние сме лошият матриал за клане!!!
  • 3 майстор

    21 1 Отговор
    За благодарност за гостоприемството
  • 4 Фалшиви новини

    28 0 Отговор
    като пуснеш вълка в кошара ,какво мислиш ще се случи с агнетата-мълчание ....На това се надяват изроди алахакбаровски идил-миндиловци.. Всички пришелци обратно в кочинката откъдето са дошли...при кози и магарета...и да се трепят взаимно,щом хапят протегната ръка на нормални хора. Пълен шет са те...
  • 5 Шаран БГ

    15 0 Отговор
    След атентатите в европейските държави се оказа, че атентаторите обикновено са родени,възпитани и "интегрирани" от съответната страна и по религиозни убеждения са мюсюлмани. Европейците им позволяват и съдействат за построяването на обредни домове- джамии с минарета, разрешава им се по всякакъв начин да си запазят националната и религиозна идентичност и ..... в същия момент ги били "интегрирали" !? След нещастията във Франция бе направена анкета сред всички друговерци в тази страна и в Белгия. Оказа се, че близо 80 % от пришълците "съчувстват" на атентаторите , около 5 % одобряват действията им и само 15 % са против тия зверства. Народите от Европа разбират за какво става дума - само политиците от ЕС не разбират! Не само това, ами ще налагат санкции на страните, които не приемат диктата на Меркел и Макрон, за прием на емигранти.
    Създават допълнителна работа на съответните служби, харчат се излишни средства - негативизми във всяко едно отношение. Ясно е желанието на янките да унищожат идентичността на европейските народи и да направят тук същия бърдак, като на тяхната територия. И мисля, че големите и силни европейски държави няма да вземат никакви ефективни мерки за премахването на тая напаст, защото до главите на всичките им ръководители е опрян американския " колт", а в джобовете им тече злато !!!!Прекалено много злато.......
  • 6 гост

    3 0 Отговор
    А защо ги наричат вълци-единаци след като някой им казва какво, как и защо да се прави? Същият смисъл носи и "саморадикализирал се ислямист" - би било вярно ако някой седи сам някъде и му доиде на ум да се взриви, но когато месеци или години наред той ходи на лагери, слуша проповеди за правата вяра и се взривява в името на някаква кауза, очевидно не го прави "сам".
  • 7 МАРИЯ

    0 0 Отговор
    А,БЕ Я КОЙ ОТ КЪДЕ Е,ЗА ДА ИМА МИР!!!