Last news in Fakti

17 Септември, 2017 15:43 1 277 3

Вашингтон скандира: Тръмп е нашият президент (СНИМКИ)

  • вашингтон-
  • демонстрация-
  • доналд тръмп

Само няколкостотин души се събраха в столицата на САЩ на демонстрация в подкрепа на Тръмп 

Вашингтон скандира: Тръмп е нашият президент (СНИМКИ) - 1
Снимки: БТА/АР

Само няколкостотин души се включиха в демонстрация в подкрепа на американския президент Доналд Тръмп, която бе рекламирана като "майката на всички митинги", съобщи Fox News.

Имаше няколко напрегнати момента във Вашингтон, но като цяло митингът премина мирно, но привлече по-малко хора от очакваното.

Няколко участници казаха, че целта е била да се отправи послание за единство и да се покаже, че поддръжниците на Тръмп подкрепят разнообразието.

Напрежение се създаде, когато протестиращи от групата "Животът на чернокожите има значение" се появиха с плакати в ръце, но им бе дадена възможност за изява на сцената, след което напуснаха с охрана.

Вашингтон скандира: Тръмп е нашият президент (СНИМКИ)

Друг напрегнат момент бе по-рано, когато жена с мегафон опита да прекъсне един от ораторите. Тя бе надвикана от поддръжниците на Тръмп, които скандираха "САЩ! САЩ" и я обкръжиха, но в крайна сметка тя си тръгна и не се стигна до инциденти.

Вашингтон скандира: Тръмп е нашият президент (СНИМКИ)

Вашингтон скандира: Тръмп е нашият президент (СНИМКИ)

Сред изявилите се на сцената имаше представители на организациите "Латиноси за Тръмп", "Гейове за Тръмп", кандидати за конгреса, християнски организации. От високоговорители звучаха патриотични песни и се вееха американски знамена.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бесен Язовец

    7 7 Отговор
    Прилича повече на Прайд отколкото на митинг подкрепа . Електорат какво да правиш
  • 2 gost

    6 5 Отговор
    Въйййй и тия няма кво да правят. Както едно време организираха мигингите на СДС. На такова прилича малко...
  • 3 АСЕН

    5 1 Отговор
    Боярката ли свърши ?Ами минете на спирачна течност.

    http://www.transmedia.bg/2016/10/11/%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B4%D1%81%D0%BC%D1%8A%D1%80%D1%82%D0%BD%D0%BE%D1%82%D0%BE-%D0%BF%D0%BE%D1%81%D0%BB%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D1%88%D0%B8%D0%BC%D0%BE%D0%BD-%D0%BF%D0%B5%D1%80%D0%B5/