Last news in Fakti

18 Септември, 2017 08:52 6 675 39

САЩ може да унищожат Северна Корея

  • сащ-
  • ники хейли-
  • северна корея

Обсъждат се всякакви варианти

Ако Северна Корея продължава със своето неприемливо поведение, то ние можем да я унищожим. Това заяви посланикът на САЩ в ООН Ники Хейли, цитирана от CNN.

“Въпросът е дали ще изчерпим всички възможности, които имаме в Съвета за сигурност на този етап? Постоянно разговарям с американския министър на отбраната Джеймс Матис. Опитваме всяка друга възможност, която имаме, но военните решения са на масата. Ако на САЩ им се наложи да защитят себе си и съюзниците си, Северна Корея ще бъде унищожена. Ясно е, че никой не иска това. Опитваме всички дипломатически решение. Търсим различни средства“, заяви Хейли.

Съветникът по отбраната на ООН Хенри Макмастър призна, че на „този етап всеки един възможен вариант е на масата и се разглежда“.

Държавният секретар на САЩ Рекс Тилърсин заяви, че в момента чака „Северна Корея да прояви интерес към конструктивни и продуктивни разговори“.

Джейм Матис вече обяви, че при крайни провокации, САЩ са готови мащабен военен отговор.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Kcaniba

    32 68 Отговор
    Крайно време е да се вземат мерки срещу всички комунистически олигофрени,помислили се за безсмъртни!

    Коментиран от #2, #16, #20

  • 2 Angel

    22 48 Отговор

    До коментар #1 от "Kcaniba":

    Точно!
  • 3 Све

    49 11 Отговор
    Арогантност
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Чепа

    49 8 Отговор
    Може...ама на playstation
  • 6 Да го кажем направо

    70 15 Отговор
    Само и вижте снимката на тая-типичен представител на американските политици -олигофрени..Кои са те-че да решават за живота на 25 милиона севернокорейци??? Уникално дебелоочие,арогантност и умопомрачително самочуствие....Май наистина се мислят за богове тези идиоти....

    Коментиран от #37

  • 7 Реално

    70 11 Отговор
    Точно заради такива изсказвания ,САЩ станаха най-мразената държава в света.От еталон за справедливост ,се превърнаха в нарицателно за зло и разруха.
  • 8 Morgoth

    40 7 Отговор
    Че можете е факт, но вече един път сте го правили и не виждам това да е решило проблема. По-скоро го е задълбочило.
  • 9 Кики

    49 7 Отговор
    Можем да ги унищожим! Чак пък го казват открито и нагло! Ами то цял живот това правите - санкционирате и унищожавате държави. Светът се стреми да няма войни, а те за унищожение говорят. Ким, задръж още 2- 3 години... те са критични.
  • 10 Бесен Язовец

    39 12 Отговор
    Ким като си сглоби 500 водородни ще видиме дали ще са толкова смели и САЩ и съюзниците ще дойде време когато тая смръдла ще носи на Ким печено агне и ще му казва сори бате.чухте ли бе сороси и вашето време изтича

    Коментиран от #23

  • 11 АСЕН

    10 17 Отговор
    Раздайте на другарите антивриза -да не се изнервят от понеделник сутрин
  • 12 Скорпион29

    31 7 Отговор
    Тая Ники Хейли смо на мен ли ми прилича на подивял плъх или нещо се бъркам

    Коментиран от #14

  • 13 СТРАНДЖАТА

    5 16 Отговор
    Правилно... - злокачествените образувания се отстраняват оперативно...
  • 14 СТРАНДЖАТА

    7 14 Отговор

    До коментар #12 от "Скорпион29":

    БъркЪш сЪ... - подивял плъх е дрОгарката Нинова...

    Коментиран от #15

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Лупи

    27 4 Отговор

    До коментар #1 от "Kcaniba":

    Чудя се колко психично болен трябва да си, да се радваш че щели да унищожат цяла държава. Наистина не разбирам защо ви дават интернет на 4-ти километър или в Карлуково, и без това е противопоказно да се изнервяте с вашата диагноза, трябва да намалите агресията. Интернета само ви я изостря.

    Коментиран от #17

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 ГНИДА

    27 5 Отговор
    Бравос , освобождавате петролни държави - Ирак , Кувейт , Либия , на път сте Венецуела да освободите .....Афганистан какво произвежда знаем , Колумбия - и там помагахте ...... Аве тука що ще унищожавате ?
  • 19 куку руку ку

    22 2 Отговор
    Не освобождават държавите. Освобождават петролните залежи от държавите, които са върху тях.
  • 20 куку руку ку

    13 1 Отговор

    До коментар #1 от "Kcaniba":

    Специално в случая, ти ще злорадсташ от 6 месеца до 1-2 години. Преди да усетиш последствията от радиоактивното заразяване.
  • 21 onq s konq

    5 16 Отговор
    Чуда се как се осмеляват да се заяждат тея кореици с велика държава като америка дето досега кои се е заял с тех се бои е ял !

    Коментиран от #24

  • 22 Киро

    4 16 Отговор
    Ще ги стъпчат като извратени мишки и то за часове!

    Ядрено оръжие не бива да попада в ръцете на разни умствено изтърбушени комунистчета, прас и през ръцете!

    Вместо промитите мозъци сами да си го застрелят тлъстия Кимчу, като мръсен плъх, те ще мрат заради неговите глупости.
    Сами са си виновни!
  • 23 гост 2

    5 12 Отговор

    До коментар #10 от "Бесен Язовец":

    Абе това с изтичането на времето е много относително .Нашето поколение до 89 година чакаше непобедимия социализъм да унищожи гнилия капитализъм и колелото на историята да се върти в правилната посока .Но май една шепа хора бяха объркали посоката на въртенето. Та така колелото тях унищожи. Да видим и с любимият ви Ким какво ще стане?
  • 24 Коня и Оня са тук

    15 2 Отговор

    До коментар #21 от "onq s konq":

    Ти си провокатор или не си учил или гледал телевизия!САЩ не са водили война на тяхна територия ,а бият само невръсни (слаби)хлапета ,но ще дойде време да се бият на тяхна територия и ще ги видиме тогава!а за войната във Виетнам какво ще кажеш ?

    Коментиран от #25, #26, #29

  • 25 гост

    1 11 Отговор

    До коментар #24 от "Коня и Оня са тук":

    Аз ще кажа , че северен Виетнам не спазиха условията по мирния договор.А ти пишеш като момченце яло бой от съседско дете.Не злобей толкова.Будиш съжаление и смях.Първо се чете, а после като си потготвен пишеш.

    Коментиран от #33, #34

  • 26 гост

    0 7 Отговор

    До коментар #24 от "Коня и Оня са тук":

    Имах предвид -подготвен.
  • 27 САКАТЛЪК

    6 13 Отговор
    За да защитаваш Северна Корея трябва да си генетично увреден !

    Коментиран от #28

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 filo

    6 14 Отговор

    До коментар #24 от "Коня и Оня са тук":

    Както всички знаем САЩ победиха империята на злото СССР и благодарение на това днес сме свободни и бръщолевим свободно в нета. Надявам се скоро да решат и проблема със Северна Корея. Все пак ние сме техен съюзник и затова ги подкрепаме. Болшинството българи искаха ориентация на държавата на запад и това бе докзано многократно на избори през годините. Няма смисъл сега определени хора да мрънкат, а още по-абсурдно е да се подкрепя престъпния режим в Северна Корея, благодарение на който милиони хора през годините са измрели от мизерия.

    Коментиран от #30

  • 30 РАДОСТ

    2 4 Отговор

    До коментар #29 от "filo":

    е да видиш нормален човек, описващ реалността в няколко реда :)
  • 31 +-+-+-

    7 0 Отговор
    Цитат от филма "Коса":
    Белите изпращат черните, да се бият с жълтите, за земята на червените!
  • 32 Мммм

    12 2 Отговор
    До "фило". Аз не знам кога САЩ са победили Русия,а напротив се сещам че не отдавна Руските ВКС им скръцнаха със зъби в Сирия и по.раните американци се изнесоха като пръдня от гащи и отидоха да се перчат на Северна Корея.Що се отнася до българите които искаха западна ориентация то те вече си я получиха и се изнесоха през терминал 1 и 2 и Калотина да лъскат западни о.рани задници и да берат ягоди и грозде за нищожни пари.Направи допитване колко от сега намиращите се искат прословутата ти западна ориентация, а не да се оправят нещата тук и да си гледаме интереса за нас,не да се съобразяваме с това което наредят от Евросъюза и НАТО, че то техните решения са във вреда за нас,не са ни от полза. Русия винаги е била най-близо до нас и като обичаи и като език и във всичко.Западните народи нито се доближават до езика ни говорят на неразбираем за нас без да си го учил специално нито до обичаи и и празници, та те нямат дори именни дни, а в Русия има. С нея трябва да сме в добри и приятелски и търговски взаимоотношения, а не да сме врагове,защото само ще загубим и то много лошо, както е показвала не чак толкова далечната история.
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Платен нещасник

    7 1 Отговор

    До коментар #25 от "гост":

    Ти будиш съжаление ,като се изказваш неподготвен!Ако ФАЩ можеха (смееха)досега да са ги избили отдавна !
  • 35 Подготвен то ЧЕТИ

    7 4 Отговор
    Виетнамската война е най-тежкото поражение на външната политика на САЩ и най-блестящата външнополитическа победа на СССР.Хиляди американски ветерани от войната изпитват трудности да се интегрират отново в американското общество, като много от тях дори се самоубиват, вследствие на психическите травми които получават по време на виетнамската война.

    Във войната участват над половин милион американски военни, от които 58 000 загиват!Кажи сега подготвения каква е моща на ФАЩ!

    Коментиран от #36

  • 36 Патриот

    2 2 Отговор

    До коментар #35 от "Подготвен то ЧЕТИ":

    Доналд Кук, естествено! Американците сами изключиха двигателите и се из.раха в морето на няколко държави след, което си заминаха след кратка пауза за ремонт в Румъния. Никой не посмя да им направи забележка, че във водата не .ере.
    А това, че този 40-годишен Миг-24 не бил въоръжен изобщо е чисто съвпадение, че си е летял наоколо.
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Роко

    2 0 Отговор
    Може ама няма как да стане.... в тази част на света нито Русия, нито Китай ще позволят на краварите да направят нещо повече от словесни заплахи и санкции!!! Сверна Корея не е Ирак или Афганистан.
  • 39 Реалист

    0 2 Отговор
    Унищожение ?!?!!??!?!?!?
    Корея, Виетнам, Япония, Либия, Сирия, Никарауа....
    Списъка е дълъг. Доктрината - далче от USA.
    Ако беше лесно - до сега да со го сторили. Да, ама не.
    China ще ги смачка!!!!!!!!!!!!!!!!!!