Last news in Fakti

18 Септември, 2017 22:56 1 702 25

Мадуро: Приличам на Сталин

  • венецуела-
  • сталин-
  • николас мадуро

Президентът на Венецуела благодари на Доналд Търмп

Президентът на Венецуела Николас Мадуро призна, че вижда физическа прилика между него и Йозеф Сталин, съобщи РИА Новости.

„Някои хора ме определят като Сталин на Карибския регион. Оглеждам се в профил и мсиля, че до някъде приличам на него“, заяви Мадуро по време на телевизионно интервю.

Той благодари на президента на САЩ Доналд Тръмп за неговата поддръжка в диалога за национално единство във Венецуела.

Мадуро призна, че неговото правителство ще участва в преговори с опозицията. Те са инициирани от бившия премиер на Испания Хосе Луис Сапатеро.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Доктор Охболи

    8 7 Отговор
    Пийте си ги тия хапчета бе хора, за какво съм ви ги изписал? Ааа чакай, забравих. Във Венецуела по аптеките нямат даже и аспирин. Гарантирано от болшевиките
  • 2 Сталин

    9 8 Отговор
    Когато ме нападна Хитлер и стигна на 30километра от Масква,Америка ме спаси!Та и ти си така,без Щатите ще умреш в мизерия и обесен от гладния си народ,нищо че газиш в нефт!Приликата с мен е неуместна,защото имах 20милиона руснаци,които да загинат за мен,а ти си с един батальон за охрана:)

    Коментиран от #3

  • 3 Бесен Язовец

    20 6 Отговор

    До коментар #2 от "Сталин":

    За кои американци говориш ония дето се включиха на края на войната ли страхливците дето чакаха СССР превземе Берлин ли?и после се направиха и те на победители

    Коментиран от #6

  • 4 стоян георгиев

    5 9 Отговор
    приличаш на борат.само дето си качил някое кило отгоре.трябва ти само розовоия бански с прашките и си готов.

    Коментиран от #5

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 стоян георгиев

    4 9 Отговор

    До коментар #5 от "Бесен Язовец":

    и ти ли приличаш на борат???не знаех!писах за мадуро ама гледам и ти се нареди.възможно е ти да приличаш няма да споря!
  • 8 Бесен Язовец

    11 3 Отговор

    До коментар #6 от "стоян георгиев":

    Що СССР ще подпомага Германия до1941 г.що през това време данеби германия да е била атакувана от някой? И точно кой воюва с германците 2г.щото Дегол бяга веднага след като пада линията Мажино само СССР дава отпор на германците и то със закъснение а пропагандата ти е мн.мръснишка да знаеш. Ти какво си мислиш че Сталин не е знаел за операция Барбароса ли? Просто му е трябвало време да преоборудва армията щото Германия се готви за тая война 6 г.по рано.А сащ са помагали със сурвини щото ако СССР падне те са били на ред

    Коментиран от #9

  • 9 стоян георгиев

    3 5 Отговор

    До коментар #8 от "Бесен Язовец":

    егати глупостите си написал.направо си за депутат от бсп то.с кирчо добрев сте като интелектуални близнаци.ами германия от 39 до 41 година воюва с всички страни в европа с малки изключения и ги окупира.през това време ссср я подпомага с храна и суровини безплатно.англия воюва сама с германците в европа след падането на франция.губи на сушата ,но печели в морето и във въздуха.после започва сухопътна воина между англичаните и германците и италианците в северна африка,която англичаните печелят.ссср дава отпор,но е подкрепен от сащ с огромна материална помощ обхващаща всичките камиони ,голяма част от самолетите и голям брои от танковете на съветската армия.сащ помага на руснаците с огромно количество храни,динамит,патрони снаряди,оръдия ,дрехи и всичко тва в точния момент .освен това сащ ангажират поне половината немска авиация и огромни групи от армии пазещи от американски десант в гърция италия ,франция и норвегия.заради сащ и англия хитлер произвежда огромен брои кораби и подводници.само да вметна че труда и стоманата за един голям кораб е толкова колкото да се изгради цяла танкова армия.само триплиц и бисмарк премазани от англичаните се равняват на две танкови армии спестени на сталин.както казах японската армия не напада ссср мотивираки се с воината със сащ.ако бяха нападнали 41 година японците далечния изток щеше сериозно да затруднят защитата на москва .както знаем москва я спасяват сибиряците дошли именно от далечния изток.при воина с япония нямаше да

    Коментиран от #11

  • 10 стоян георгиев

    3 6 Отговор
    при воина с япония сибирските полкове нямаше да доидат да спасяват града.та трябва да се чете бсп младежо ама е трудно за такива като теб.

    Коментиран от #12, #14

  • 11 Бесен Язовец

    7 3 Отговор

    До коментар #9 от "стоян георгиев":

    Абе хахо какви Шърмани в Русия бе? СССР има малки леки танкове които не струват срещу немските тигри в последствие идва те-34 който обръща хода на войната заедно с Ктюшата кой е дал отпор на германците освен СССР ?Англия само се е пазила в германия първата бомба която е паднала е била руска бе соросоид.

    Коментиран от #13

  • 12 Бесен Язовец

    6 3 Отговор

    До коментар #10 от "стоян георгиев":

    Аааа щото САЩ са ангажирали Япония ли за да спрът нахлуване от Изток в СССР ли? Сега ще излезе според теб че САЩ нападат Япония а не Япония САЩ така ли? Значи Пърл Харбър е лъжа тогава

    Коментиран от #15

  • 13 стоян георгиев

    3 6 Отговор

    До коментар #11 от "Бесен Язовец":

    добре нека съм конкретен.кое е първото тигъра или т 34 ката.няма как тигъра да е атакувал съветски леки танкове когато 41 година го е нямало на въоръжение.тогава обаче е имало т 34 и те са били повече от всички немски танкове заедно,а немските танкове са били леки основно и среден клас.през това време руснаците имат тежък танк немците нямат казва се кв.казах ти кои е дал отпор на германия.англия.воюва с германия две години сама и побеждава в небето и водата.битката за британия на руски може да ти помогне по темата.първите бомби в германия са руски колкото лъжата ти че леките танкове в началото били мачкани от тигрите.смяххх.тва е наи-евтина пропаганда от времето на соца,а вече сме 2017 и тия глупости дори в русия не ги разпространяват.

    Коментиран от #17

  • 14 Скорпион29

    6 2 Отговор

    До коментар #10 от "стоян георгиев":

    Много ако ако стана при тебе момче ако това ако онова то с ако Факти не се вадят.

    Коментиран от #16

  • 15 стоян георгиев

    3 7 Отговор

    До коментар #12 от "Бесен Язовец":

    тва го казват японците бе убавец.когато хитлер настоява японците като негов съюзник да ударят ссср ,те се мотивират че няма да могат защото са ангажирани с воина със сащ.доктор зорге го съобщава лично на сталин.при това съобщение сталин прехвърля сибиряците и спасява москва.има го във викито само да ти се чете,но както казах при теб е трудна работа.

    Коментиран от #18

  • 16 стоян георгиев

    4 7 Отговор

    До коментар #14 от "Скорпион29":

    няма акота скорпи всичко е конкретно.доктор зорге е ваш човек трябва да му се вярва.сталин не му е повярвал за немското нападение ама после го е послушал и е изтеглил сибиряците.а японците казах що не са нападнали.тва е история не е алабализмите ви пред хоремака.
  • 17 Бесен Язовец

    5 5 Отговор

    До коментар #13 от "стоян георгиев":

    Ей шут те- 34 излиза 1940 и са само 150 броя основния танк на СССР е те-26 бт-8

    Коментиран от #19

  • 18 Бесен Язовец

    6 4 Отговор

    До коментар #15 от "стоян георгиев":

    Чети във уикито ,,умник" чети преди да изръсиш поредната си простотия за танка те -34

    Коментиран от #20

  • 19 стоян георгиев

    5 5 Отговор

    До коментар #17 от "Бесен Язовец":

    40 година може да е така но 41 година е съвсем друго.нека видим статистиката т 34 1940-41 година 3200 произведени справка руското вики.германия напада ссср с общо 3300танка.справка операция барбароса.тигър едно излиза 42 година на въоръжение.кво праим сега?тва че приличаш на борат не ти дава право да се държиш като него!!!!
  • 20 стоян георгиев

    6 5 Отговор

    До коментар #18 от "Бесен Язовец":

    сега ще изчезнеш предполагам.така става с бсп феновете на путин дето приличат на борат след като се окаже че не са чели нисто от тва дето се опитват да твърдят.

    Коментиран от #21

  • 21 Vulpes

    6 4 Отговор

    До коментар #20 от "стоян георгиев":

    От всичкото,което си написал,единствено разбрах,че ти куца правописа.....много правописни грешки имаш,момче!Засрами се! Не изглеждаш глупав.

    Коментиран от #23

  • 22 Гост

    0 1 Отговор
    Същия боклук си като него.
  • 23 стоян георгиев

    0 3 Отговор

    До коментар #21 от "Vulpes":

    от всичко дето написах можеше да разберш,че путиновите фенове са лъжци на дребно.лощото е че често си менят ника като им нашокам ряпата и се правят че не са разбрали!!!!сега нали ме разбра?

    Коментиран от #24

  • 24 Vulpes

    2 0 Отговор

    До коментар #23 от "стоян георгиев":

    Аз моя ник,никога не съм го сменял! И до сега не съм видял някой друг да е писал с него. Дори и да си прав (Да речем),чел си доста по история,търсил си различни източници,за да обогатиш и затвърдили знанията си (Няма лошо). Но съветът ми към теб е да вземеш да прочетеш и да обогатиш правописа си.(Аз не живея от години в България,но това по никакъв начин не ме оправдава,ако навремето съм си бъркал в носа в часът по български и литература.

    Коментиран от #25

  • 25 стоян георгиев

    0 2 Отговор

    До коментар #24 от "Vulpes":

    незнам от къде и кво пишеш,но не вярвам да има нещо неясно въпреки правописа ми.ако има такова мога да го уточня само попитаи.пиша през кирилизатор и правя много грешки щото не ми е силата да пиша на pc правя го само тук.освен това използвам сленг и не се опитвам да се променям заради постоянните опити да използват имената ми с фалшиви постове.така не могат да ме фалшифицират въпреки че опитаха нееднократно разпространителите на руска пропаганда в българия.