1 532 5

Издирват жени, заплашили таксиметров шофьор

Дамите отказали да платят

Денис Джамбазов

Силите за сигурност в германската столица Берлин издирват четири жени, заплашили с хладно оръжие и лютив спрей таксиметров шофьор, съобщи „Билд“.

Инцидентът е станал на 9 април около 04:20 часа сутринта. Четири жени се качили в автомобила на 28-годишен таксиметров шофьор, но отказали да платят.

Вместо това го заплашили с нож. Шофьорът обаче не се отказал и проследил жените до станция на метрото. При приближаването си дамите насочили лютив спрей към мъжа.

Берлинската полиция разпространи снимка от охранителните камери на подземната железница и помоли всеки, който разпознае лицата им, да се свърже с тях. Шофьорът на таксито не е пострадал. Единствената загуба е материална – дължимата сметка за превоза.

Германия


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • драйвер
  Отговор
  1 18:38  18.09.17
  тук изобщо няма да обърнат внимание на такива ”дребни неща” камо ли разпространение на видео
 • Гост
  Отговор
  2 21:30  18.09.17
  Аааа тия двете ги познавам от ж.к Люлин са :))))))) как можете да занимавате България с някакви лелки от някъда си не си платили таксито в някакъв град....-голям проблем... Алоооо хората са на ръба кой от глад,кой болен от рак.. Болниците преливат хората нямат работа умират.. и децата ни ще теглят...недейте да обикаляте истинските проблеми Ето това е проблем а не тея проститутки:(((
 • река Циган
  Отговор
  3 23:45  18.09.17
  Заради такива чернилки в западна Европа имат лошо мнение за българите. Как да им обясниш на хората там, че това са български циганки, а не българки? Така трябва да се прави и в България - снимки с физиономиите има след това и имената им.
 • Алф от Мелмак
  Отговор
  4 22:42  20.09.17
  100% чалми
 • гост
  Отговор
  5 09:53  21.09.17
  избийте си комплексите от главите хора, никъде не пише, че са българки. Не знам защо се разпознаваме във всичко лошо.

Напиши коментар:


Публикувай