18 Септември, 2017 18:30 1 367 4

Тръмп: ООН да се реформира

  • оон-
  • доналд тръмп-
  • антониу гутериш

"ООН трябва да се съсредоточи повече върху хората и по-малко върху бюрокрацията", заяви президентът на САЩ

Тръмп: ООН да се реформира - 1
Снимки: БТА/АР

Американският президент Доналд Тръмп разкритикува Организацията на обединените нации. Държавният глава обвини ООН, че е съсипвана от бюрокрация и лошо управление и призова за реформи, които да я направят по-силна и ефективна в полза на мира, съобщи Reuters.

"ООН трябва да се съсредоточи повече върху хората и по-малко върху бюрокрацията", заяви Тръмп в кратко обръщение ден преди официалното откриване на годишната сесия на Общото събрание на организацията.

Стопанинът на Белия дом отбеляза, че в последните години бюрокрацията и лошото управление пречат на ООН да разгърне пълния си потенциал. Той изтъкна, че САЩ не виждат резултати, които да отговарят на средствата, инвестирани от тях в световната организация.

Тръмп: ООН да се реформира

Наред с това Тръмп приветства усилията на генералния секретар Антониу Гутериш ООН да стане по-ефективна в областта на развитието, мира и сигурността.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 СССРБАРЕТА

    13 5 Отговор
    Демек наглите кравари казват "ние ви плащаме пък вие не правите каквото ви кажем"! Сещайте се за какво иде реч. Законна световна корупция оглавявана от сащ!!! Или просто казано, налагане на интересите на сащ над света защото те плащалиация най много! За каква демокрация говорим! Къде е справедливостта ТУК!!!
    Законът на краварската прогнила демокрация гласи: ПАРИТЕ СА НАД СПРАВЕДЛИВОСТТА! ДАНО ГОСПОД ОПРАВИ ТОВА НЕДОРАЗУМЕНИЕ!!!

    Коментиран от #4

  • 2 Ха-хо,хи-хо

    0 6 Отговор
    Де се е чуло и видяло,Комунист да отправя молитви към Бог за справедливост?Комунягите вярват само в кражбите,убийствата и терора над кадърните,иначе нямаше да взривят Храмът-Света неделя в София през 1925-та година!
  • 3 ДрънДрън

    4 0 Отговор
    А САЩ дано я реформират манафите като им припомнят за 11 септември. Да жаля за ураганите дето сега ги газят?! Ами що се оттеглиха от споразумението за климата?! Тръмповщина и тъпотия!!~!
  • 4 hmm

    0 1 Отговор

    До коментар #1 от "СССРБАРЕТА":

    А великата Русия защо допуска това?