Last news in Fakti

19 Септември, 2017 15:07 2 094 3

Полицаи застреляха канибал

  • юар-
  • полиция-
  • канибал-
  • жена-
  • жертва-
  • убит-
  • мъж

23-годишен мъж извърши брутално убийство

Силите за сигурност в Република Южна Африка застреляха мъж, хранещ се с плътта на обезглавената си жертва, съобщи The Sun. Полицаите са стреляли по убиеца, който е починал по-късно в болницата от раните си.

23-годишният мъж е убил брутално 35-годишна жена, прерязвайки гърлото й. Майката на нападателя е видяла сина си да се храни с жертвата си и веднага се обадила в полицията.

При пристигането си полицейските служители се натъкнали на ужасяваща гледка. Те предупредили младия мъж да хвърли ножа от ръката си, но той не се подчинил, и дори тръгнал заплашително към тях.

Униформените отправили предупреждение към канибала, но той не хвърлил огнестрелното си оръжие. Секунди по-късно стреляли. Мъжът е бил улучен на няколко места, включително в стомаха. По-късно е починал в лечебното заведение.

„Аз не отгледах такъв син, никога не си представях, че ще извърши това“, заяви шокираната майка на убиеца. Съседите на семейството споделиха пред полицаите, че мъжът се е държал странно напоследък.

Полицейският началник в Източен Кейп заяви, че 23-годишният канибал е убил жертвата си, след което е прерязал гърлото й. Полицаите са изстреляли и няколко предупредителни изстрела, но без ефект.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дупетат

    13 0 Отговор
    Ех, да го бяха пуснали в нашия парламент вместо да го гърмят
  • 2 ГОСТ

    12 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг:
    Те предупредили младия мъж да хвърли ножа от ръката си, но той не се подчинил, и дори тръгнал заплашително към тях.

    Униформените отправили предупреждение към канибала, но той не хвърлил огнестрелното си оръжие.
  • 3 Kcaniba

    4 1 Отговор
    насилие над афро-африканеца , или как там политкоректно се наричат негрите в Африка, от страна на полицията!!!???
    Да се палят магазините и автомобилите, като във ФАШ!!!