19 Септември, 2017 15:12 10 887 18

Смъртна присъда грози тийнейджърка - снайперист на Ислямска държава

  • снайперист-
  • ислямска държава-
  • тийнейджърка

Линда Вензел се би за групировката в Ирак

Германската ученичка, която беше заловена като снайперист на Ислямска държава, може да получи смъртна присъда, съобщи „Дейли Мейл“.

Това беше обявено от иракският премиер Хайдер ал Абади. Линда Вензел беше задържана от иракските сили по време на атаката срещу Мосул.

Иракският премиер Хайдер ал Абади вече обяви, че според него, въпреки всичко подрастващите трябва да носят отговорност за своите действия. Той подчерта, че въпросът с присъдата на ученичката ще бъде решен от съдебната система в Ирак.

Бащата на Вензел – Райнър, вече призова дъщеря му да бъде върната в Германия. Той заяви, че иска да я види отново.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 юрист

    132 2 Отговор
    Никаква прошка! Всеки , който умишлено е отнемал чужд живот, да си носи правните последици! Като е млада, защо не е станала нещо различно от терористка, а? Колко възможности има един млад човек в германия, а? А сега- мрън -мрън, ама аз съм млада....Да беше следвала, да беше работила, а тя станала ТЕРОРИСТ наравно с най- отявлените човешки ислямистки зверове и отпадъци! НИКАКВА ПРОШКА! ТЯ ТРЯБВА ДА ИСКА ПРОШКА НА КОЛЕНЕ ОТ РОДИТЕЛИТЕ НА ВСИЧКИ ОНЕЗИ ХОРА, КОИТО Е ЛИКВИДИРАЛА! Жалък бял отпадък!
  • 2 стоян георгиев

    71 8 Отговор
    не трябва да я бесят,но да постои 20 тина години в пандиза.да види как се убиват хора еи така от шизофреничен мерак.баща и късно се е сетил че иска да я види.да беше мислил когато е възпитавал.самия тои също е за пандиза.
  • 3 3455

    9 33 Отговор
    Не вярвам това да е възможно, ИДИЛ нямат такива ценности че тинейджърка да бъде снайперист, там жените седят загворени като кучета и не им с евижда грам кожа, камо ли да има такъв протагонизъм
  • 4 реалист

    27 4 Отговор
    Добре ще бъде смъртната присъда да се извърши публично чрез разчекване между четири коня . Това за да се знае ,че всеки носи отговорност за действията си .
  • 5 ДДД

    13 2 Отговор
    ще му я върнат бе какво
    не виждам проблем

    Коментиран от #12

  • 6 Гост

    42 0 Отговор
    Да я бесят никаква милост , тая вече е радикализирана. Сега ще отиде в рая и алах ще и даде 20 детственика да си прави оргии.
  • 7 Вечния кмет

    22 1 Отговор
    Аз предлагам да не я бесят, а да и отрежат главата.
  • 8 Spec b

    24 1 Отговор
    Там на изток си важи още "око за око... Зъб за чене"... Ако не я изтъргуват за нещо от Германия... По-добре за нея е да не я бавят много... Промити мозъчета:( тъжно как млади хора се хващат на тия простотий в 21 век...
  • 9 Фриман

    22 9 Отговор
    Жалко е за един млад живот, че ще прикъсне е така, но друго не остава! Тя дойде от цивилизованна държава в страна където закони са по-сурови и живота е съвсем друг! Дойде за романтика и приключения,а ще получи смърт. Жалко ми е, че всички сме хора и правим грешки, обаче всички държим последствия от тези грешки. Така се получи, че нейната грешка няма прошка и тя ще послужи, като пример за всички родители да пазят децата си от тази болест. А за бащата не ми боли, нека да страда до края на живота си, че е произвел на свят нещо,което вече не може да се нарече човек. Хората не убиват един друг ей така! Тя и живота не е виждала да го прави осъзнано!
  • 10 Kcaniba

    24 1 Отговор
    даааа...
    до къде стигнахме.
    жените спът с арабели и тарамбуки, а дъщерите им избиват бащите си.
  • 11 Малкия

    24 2 Отговор
    Ни коте,ни дете, тая пикла е убивала съзнателно и наказанието е само едно СМЪРТ за да послужи като пример на другите
  • 12 ДЯДО

    7 0 Отговор

    До коментар #5 от "ДДД":

    В ковчег ли имаш предвид?
  • 13 Иван

    0 15 Отговор
    Май всички откачихте как може дасте толкос злобни

    Коментиран от #14

  • 14 Гост

    12 0 Отговор

    До коментар #13 от "Иван":

    Отивай да те гръмни и теб като си такъв.
  • 15 дядо Либен

    8 2 Отговор
    Проблемите на колонизаторите. Тъпите араби да ги оставят да си живуркат и да търсят петрол другаде ... После тероризъм, той от космоса е дошъл и е на всеки арабин детската мечта...
  • 16 Ненчо

    10 4 Отговор
    Тази не е ученичка, а млада убийца! Аллах акбар и айде изпраща някой на оня свят! Така че сега е време да отиде в Рая като зелена птичка, тя се е готвила за това и това очаква! Но има и по-тежко наказание от смъртното, защото тя е умряла с първия убит от нея! Мераклийте за нова тръба от Саудитска Арабия до Средизимно море и възможността да се унищожи Сирия, като враг на Израел създадоха този апокалипсис, а жертвите са стотици хиляди! Но истинските виновници са си по кабинетите! А тази презадоволена патка няма никакво значение как ще я осъдят - за нея живота приключи!
  • 17 Бачикиковата палка

    9 1 Отговор
    Да я бесат та да умре па да се роди барем стане човек
  • 18 Вярващия

    1 6 Отговор
    Никой не може да отнема живота на другите.
    Но доживотен затвор може би.
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Русия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Афганистан, Новини Албания