Last news in Fakti

24 Септември, 2017 21:00 5 352 0

Това е най-опасната знаменитост в интернет

  • аврил лавин-
  • бионсе

Певицата Аврил Лавин победи суперзвездата Бионсе в любопитна класация

Това е най-опасната знаменитост в интернет - 1
Снимки: БТА/АР

Певицата Аврил Лавин победи суперзвездата Бионсе в нещо, но едва ли ще бъде доволна от триумфа си - някогашната принцеса на поп-пънка беше обявена за най-опасната знаменитост в интернет, предаде CNN.

Лавин е начело в списъка със знаменитости, изготвен от антивирусната компания "Макафий", търсенето на информация за които крие рискове за потребителите от вируси или зловреден софтуер.

Вероятността потребителят да попадне на страница в мрежата, криеща потенциални заплахи, докато търси информация за Аврил Лавин, е 14,5%.

Изпълнителката не е издавала нов албум от 2013 г. През същата година Лавин беше на второ място сред звездите, търсенето на информация за които може да навлече неприятности на интернет потребителите.

Аврил е първата музикална звезда от женски пол, оглавила списъка. Миналата година за най-опасна знаменитост в интернет беше обявена комедийната актриса Ейми Шумър. През 2015 г. първи беше холандският диджей Армин ван Бюрен.

Това е най-опасната знаменитост в интернет

На второ място в списъка с опасни знаменитости за 2017 г. е певецът Бруно Марс, следван от певица Карли Рей Джепсън. В челната десетка попадат още Зейн Малик, Селин Дион, Калвин Харис, Джъстин Бийбър, Шон "Диди" Кумс, Кейти Пери и Бионсе.

Целта на съставителите на списъка е да насочат вниманието на интернет потребителите към опасността от кликането върху подозрителни линкове.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА