Last news in Fakti

20 Септември, 2017 13:51 2 139 3

Тежък удар за мафията в Италия

  • италия-
  • мафия-
  • полиция

Арестувани са 50 души

50 души са били арестувани във връзка с разследване срещу мафията в Южна Италия, съобщи Alghero News.

Акцията е била извършена в провинцията Пулия. Смята се, че арестуваните са били част от групировката "Сакра корона унита".

Срещу тях са били повдигнати обвинения за изнудване, убийства, наркотрафик и търговия с оръжия. От началото на годината разследвания са били извършени в Лече, Бриндизи и Таранто.

Разследването е започнало след убийството на Антонио Преста. Той е син на един от сътрудниците на правосъдието в Бриндизи. Събрани са доказателства за членството на арестуваните в престъпната група.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Българин

    2 0 Отговор
    В България - кога?
  • 2 Патриот

    0 0 Отговор
    Докато са на такива властови постове като сега никога нейните членове никога няма да има такива удари тук.
  • 3 Шаран БГ

    0 0 Отговор
    Като навсякъде по света !Имало е "изнудвания,убийства, наркотрафик и търговия с оръжия"....., ама разследването е започнало едва след убийството на някой от "скъпите".Преди много години, пак в Италия, пак бе убит някакъв съдия, чрез взривяване на част от пътното платно на някакво шосе. И тогава пак се разтичаха и пак "закопчаха" някого. И така върви живота.....
Новини по държави: