1 297 5

Терорист се оплака от нехуманни условия

Адвокатът му поиска достъп до лечение

Денис Джамбазов

Терорист обвини белгийските власти в нехуманни условия в затвора, в който лежи, съобщиха белгийските медии. Мехди Немуш, роден във Франция през 1985 година, извърши атентат в Еврейския музей в Брюксел през 2014 година.

Неговият адвокат обвини ръководството на затвора, че на клиента му е отказан достъп до медицинска помощ. По думите на юриста терористът ослепява, оглушава, а освен това може да има и мозъчен тумор.

През месец май 2014 година французинът открива стрелва в музея, четирима души са убити. Белгийският съд нареди терористът да остане в затвора още два месеца.

Адвокатът на Мехди Немуш заяви, че единственото, от което има нужда клиентът му, е лечение. Атентаторът беше арестуван в Марсилия, но по-късно екстрадиран в Белгия по искане на белгийските власти.

От 2014 година насам в Белгия и Европа бяха извършени няколко терористични атентата, отговорност за които пое джихадистката групировка „Ислямска държава“.

Белгия


Още по темата

 • Истинска война в затвор в Калифорния

  Истинска война в затвор в Калифорния

  Един затворник загина след бунт в затвор в Калифорния, съобщи ABC. В бунта са участвали 160 затворници. Той е започнал в двора по време на ...
  25.09.2017
  2 848
  2

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Да вземат
  Отговор
  1 19:48  21.09.17
  го прехвърлят веднага в наш затвор тоя боклук и да се оплаква после на който иска
 • Тряс
  Отговор
  2 19:49  21.09.17
  Дайте го на нашите соросоиди, те умеят да обгрижват м...листанците...
 • Барчо
  Отговор
  3 21:02  21.09.17
  Единственото от което има нужда, е да го порат всеки ден отсекъде. И да бъде в пълно съзнание. Всеки бъдещ терорист трябва да знае какво го чака, а не да им бършат сополите. Те затова ще ни ръчкат мюсюлманските безгръбначни.
 • Проклятието на България
  Отговор
  4 08:00  22.09.17
  Адвоката му е за порене,много от адвокатите за пари са си продали душата на дявола.В България процента на продажниците клони над 99процента!
 • шшш
  Отговор
  5 15:44  23.09.17
  Тарикат , като нашите престъпници, за един ден обрасли с сума ти болести-чума,рак на простата,сифилис и други прелести, да не забравим амнезия и страх и ужас от затворени пространства...Затова всички до един трябва да се лекуват в чужбина на държавни разноски..разбира се...И в БГ. успяват за скромни суми да се сдобият с нужните документи -инвалид 1 група.

Напиши коментар:


Публикувай