Last news in Fakti

22 Септември, 2017 10:24 1 907 9

Обвиниха сина на Дутерте в трафик на дрога. Той: "Ако е така, убийте го!"

  • дутерте-
  • наркотици-
  • дрога-
  • син

Президентът лично щял да защити полицая

Обвиниха сина на Дутерте в трафик на дрога. Той: "Ако е така, убийте го!" - 1
Снимка: БТА/АП

Филипинският президент Родриго Дутерте заяви, че иска синът му да бъде убит, ако се докаже, че наследникът му е замесен в трафик на дрога, пише в. "Гардиън".

Пред парламентарна комисия 42-годишният Паоло Дутерте отрече обвиненията от опозицията, че е член на китайската Триада, така и е помагал да бъдат внесени огромни количества кристален метаамфитамин от Китай.

"Казах го и преди и повтарям: Ако имам деца, които са замесени с наркотици, убийте ги, така че хората да не могат да кажат нищо," заяви Родриго Дутерте.

Той се прочу със своите брутални методи за борба с мафията и наркоразпространението.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Север

    18 0 Отговор
    Прав е, г-н Дугерте - прилича на сторшти Бэлгари, които трепеха изродите и не прощаваха и на децата си, ако тръгнат по кривия път... Този е първият политик, който заслужава уважение - останалата паплач, включително и родните тук нямат и една десета от честта на този... Браво, г-н Дугерте - моето уважение!
  • 2 Барчо

    6 2 Отговор
    Чест и почитария. Така трябва да бъде. Когато се качиш на тая лодка, трябва да си последователен. Това е начина да се бори един държавник с бича на нашия век. Всъщност той отдавна е бич на света, но ние покрай социализма пропуснахме да му се порадваме. Ако синът му е замесен, би трябвало наказанието да е даже по-тежко от смърт, тъй като се е възползвал от роднинската връзка, а и опетнява името на баща си.
    През Втората световна единия син на Сталин е пленен от хитлеристите. Бил е на фронта като всички останали като обикновен редник. Немците разбират, че това е син на Вожда и му предлагат да бъде разменен за пленен германски генерал. Сталин отговаря, че няма как да размени редник за генерал. Синът му е убит. Другият му син също е фронтовак и един от големите асове. Сваля 5 немски изтребителя и пленява 2, но алкохола го погубва. Всъщност и заради алкохола няма и повечко полети. Много бели му се разминават заради роднинската му връзка, но то е без знанието на Вожда. Когато е научавал за изцепки, винаги е разпореждал по-сурово наказание отколкото ако друг е извършителя.

    Коментиран от #3

  • 3 стоян георгиев

    4 7 Отговор

    До коментар #2 от "Барчо":

    аман от глупости барчо.никъв редник не е бил сина на сталин,а и сталин не е харесвал децата си.те обаче ползват огромни привилегии по време на сталиновото управление.сталин между другото убива и семеиството на жена си ,но не щото са виновни ,а щото не ги е харесвал.дуерте също ги върти сега такива.жалкото е че има балъци като вас дето се връзват на плоски истории.и не пиши глупости за асове и редници.нито единия син е бил редник нито другия е бил ас,дъщеря му бяга в сащ ,а внучката му пише биогравична книга по темата.може да я прочетеш ако толкова те интерасува,но се съмнявам.за теб лъжите на комунистите са много по-удобни от истината.

    Коментиран от #4

  • 4 Барчо

    5 2 Отговор

    До коментар #3 от "стоян георгиев":

    Синът му Василий сваля 5 хитлериски изтребителя. Отделно приземява два хитлериски самолета, което значи че ги пленява. Да земе да си праиш справки преди да дрънкотиш небивалици. А прочети след колко свалени противникови самолета се провъзгласява по това време летец за АС.
    Другият му син Яков от първия брак е застрелян в германски лагер на 14.4.43 г. Има разни версии за това дали е бил действително в лагер или е убит при битка заедно с цялата военна част, но е факт, че е използван за искане на размяна. Майка му се самоубива. Причини разни.
    Много ми е чудно, че вие краварските подлоги дори цифрите искате да направите тълкователни, за да може да ги изопачите.

    Коментиран от #5

  • 5 стоян георгиев

    3 5 Отговор

    До коментар #4 от "Барчо":

    тва не е вярно бе барчо.никви пет изтребителя не е свалил нито пък е пленил други.има достатъчно инфо за въпросния му син.дето за година го издигат до генерал незнам къв си.руското вики може да го отвориш и чети.има обаче много книги писани както казах от близки на сталин.та в тях може да разбереш че сталин е имал поне 7 деца.живее с три ,но не държи на нито едно от тях.големия му син от първия брак не се разбира с баща си ,втория се пропива и плаща за бащините грехове дъщеря му бяга в америка ,а преди тва се жени за евреин за ужас на баща си.другите му извънбрачни деца правени по време на задоченията си тои не поглежда макар че ги издирва.децата на сталин са близки с маика си поне двете му и не могат да му простят тва че я убива.сталин избива и цялата им рода по маичина линия.децата му се страхуват от него ,а тои тях ги няма за живи.та въпросния изрод бил жертвал сина си и ти тва го приемаш за някакво мъжество.смяххх!и не лъжи щете хвана.аз за разлика от теб се интерасувам от темата .жена му надежда алилуева се самоубива далеч преди втората световна и тя е маика на вория му син,на първия маика му е грузинка.сталин и нея е уморява .умира млада.може би тва е единствения човек които сталин обича,но въпреки това я съсипва.

    Коментиран от #6, #7

  • 6 Барчо

    6 3 Отговор

    До коментар #5 от "стоян георгиев":

    Ти си имаш някаква твоя истина, която обаче е само твоя. И какво ако ти си на мястото на Сталин какво ще направиш, бе? Ще си скатаеш децата на курорт и ще оставиш другите да воюват? Така ли? Ми нали като го направиш и ще ти отрежат главата и на теб и на децата ти.
    Значи другите трябва да понесат наказание за извършеното престъпление, а твоите деца, които извършат същото, не? Нещо за двоен стандарт ли става въпрос?
    Или закона е затова, за да се спазва, ама от другите!!!

    Коментиран от #9

  • 7 Барчо

    3 3 Отговор

    До коментар #5 от "стоян георгиев":

    А за синовете на Сталин инфото е в уикипедията с точни дати и места. А дали си е обичал децата нито ти, нито аз можем да определим.

    Коментиран от #8

  • 8 стоян георгиев

    1 1 Отговор

    До коментар #7 от "Барчо":

    барчо или незнаико или знаещ или както там ще се наречеш следващия път.преди да пишеш вземи се ограмоти по темите дето искаш да пишеш.ако беше мааалко чел щеше да знаеш че големия му син тоя заловения от немците сталин го изоставя като бебе .изоставя го на една година и го вижда отново на 14 .този му син се опитва да се самоубие ,но не успява ,а сталин му се подиграва докато е жив с лафа :как не успя да се уцелиш???тва любов ли покавза бе убавецо?както ти казах в книгата младия сталин,която ти не си чел а аз съм са описани извънбрачните му деца ,които тои никога не приема за свои въпреки че ги издирва.втория му син се пропива и въпреки че баща му не го трепе ,точно преди смъртта си го сваля от всички заемани позиции,а преди това редовно го тормози.дъщеря му както ти казах бяга в америка при краварите и си сменя името .не ще да има нищо общо ни със сталин ни със сталиновците.тва дали се нарича любов а?за лъжите ти вече ти казах ,не ги опитваи ще те хвана.дъщеря му също има книга биографична .главния му секретар също.и аз съм ги чел за разлика от теб и другите фенове на русия дето нищо руско не сте чели.
  • 9 стоян георгиев

    0 1 Отговор

    До коментар #6 от "Барчо":

    никога не бих бил на мястото на този изрод.няма как да стана толкова голям боклук.за сталин убавецо няма нищо свято.единственото важно е било властта.двете му жени умират избива им родата и на двете ,убива наи-добрите си приятели ,жертва децата си само и само да е номер едно.тва е абсолютния егоист ,влечуго на влечугите.тва че е жертвал някого не го прави човек,тои би жертвал всеки и всичко за да запази властта си.изтрепа народа си превърна ги в роби само и само да бъде отгоре,да завладява да кръвосмуче.тва с децата му е цирк.прави го същото и със сестрата на жена си.когато заключва жената на молотов го успокоява че няма кво да се направи и неговата балдъза и мъжа и са в затвора.само че молотов обича жена си и и ходи на свиждане въпреки че е втория човек след сталин,а грузинския убавец му дреме и сестрата на жена му полудява в затвора абсолитно невинна.убива и мъжа и.немога да повярвам как може да не осъзнаваш кво правят тези изроди .тук справедливостта няма нищо общо!